Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

Aparat ortodontic mobil Trainer For Alignment Faza 2

Oferta Aparat ortodontic mobil Trainer For Alignment Faza 2
Produsul vazut: 699
429,99 lei 759,99 lei
Economisiti: 43%
TVA inclus: 429,99 lei

Aparat ortodontic mobil Trainer For Alignment Faza 2.


EDUCATOR FUNCŢIONAL
PENTRU tineri peste 15 ANI

Inainte de a plasa comanda asigurati-va ca ati citit cu atentie descrirerea produsului:


T4A (trainerul pentru aliniamente)  este identic cu T4K doar ca este destinat dentitiei permanente. Este mai înalt in regiunea caninilor pentru alinierea acestora cand erup, iar partea posterioară în zona distală este mai lung pentru a acoperi cel de-al 2-lea molar.
       T4A se utilizează în 2 faze.
      In prima faza se utilizeaza T4A  este mai moale si mai flexibil pentru a se adapta mai bine anomaliilor dentare. Acesta se foloseste pentru o perioada de 3 -6 luni.
       In a doua faza  T4A   este confectionat dintr-un material mai rigid pentru a exercita o forta mai mare asupra danturii. Acesta se foloseste pentru o noua perioada de 3-6 luni.
       T4A poate fi folosit ca :
-retainer: T4A poate fi folosit ca un retainer imediat după îndepărtarea brackeților pentru a menține poziția dentară și permițând stabilizarea ocluziei. Fiind mai mult decât un retainer T4A tratează simultan viciile funcționale care provoacă recidiva, mențin corecția clasei II, și nu se rupe ca și gutierele obișnuite.
-alinierea cosmetică a dinților frontali fără brackeți. Mulți adulți nu au o aliniere corectă a dinților frontali, dar nu doresc să recurgă la tratamente ortodontice prea complexe cu brackeți ficși.T4A poate fi folosit pentru acești pacienți precum și unele corecții de clasa II și ocluzie adâncă.
-corectarea nealiniamentelor frontale în combinație cu aparate de dezvoltare a arcadei-dezvoltarea arcadei poate fi folositor pentru a câștiga spațiu și pentru a limita necesitatea extracțiilor. În urma acestuia alinieri adiționale sunt de obicei necesare cu ajutorul brackeților. T4A poate fi folosit simultan cu aceste aparate de dezvoltare a arcadei pentru alinieri frontale, reducând astfel timpul de tratament.
-retenție după tratamente ortodontice cu brackeți
-corecții ale dinților frontali pentru minore recidive ortodontice- recidivele de obicei rezultă atunci când gutierele sunt pierdute sau sunt folosite incorect. Un tratament ulterior poate fi evitat folosind T4A. Multe dintre aceste recidive sunt cauzate deoarece obiceiurile vicioase nu au fost tratate.
-corectarea unei ușoare ocluzii de clasa a II-a, precum și ocluzii adânci în dentiția permanentă. Poza cu titlu de prezentare. Culorile pot sa varieze.

Spune-ţi opinia

Numele tău:

Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine:×
×
×
×
×
×
×