Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

Consumabile Cabinet

Consumabile Cabinet
Vizualizare ca: Listă Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
Producător: Dharma
    OPAHL- GEL PENTRU APLICATII LOCALE, LA NIVEL DE MUCOASA ORALA   Gel cu actiune rapida fara absorbție sistemică. Acest gel local, scuteste temporar durerea în timpul procedurilor stomatologice, curatare parodontala, luar..
44,99 lei
Revelator de placa bacteriana: Acest produs este un ajutor valoros cu succes garantat. Ele coloreaza placa bacteriana si arată în mod clar daca este cazul unei perieri suplimentare a dintilor. 10 tablete per folie. sistem de 2 culori, placa v..
19,99 lei 25,00 lei
Acid demineralizant fosforic 37% Jade. Seringa 12 gr.Nu contine gluten.Preferat de medicii care doresc un gel usor de utilizat si stabil. Culoare verde.Se livreaza cu 20 varfuri aplicatoare. ..
34,90 lei
·EUGENOL 30ml. Antiseptic si analgezic.Se utilizeaza impreuna cu pudra de oxid de zinc pentru cimentari temporare.Este un antiseptic ideal in tratamentele de canal. ..
24,99 lei 29,00 lei
Flosser foarte subtire: Dispozitiv pentru utilizarea atei dentare in locurile greu accesibile din cavitatea orala.Ideal pentru igienizarea aparatelor ortodontice fixe,a puntilor si a coroanelor dentare. 10buc/plic ..
4,99 lei 10,00 lei
Punga de plastic cu dintisori. Ideala pentru pacientii care primesc un cadou in cabinetul stomatologic.22cm/17cm. ..
1,90 lei
Kameo este un sigilant fotopolimerizabil radioopac pentru santuri si fosete.  Disponibil in nuante de trasparent si opac.In comanda va rugam sa specificati nuanta aleasa.  Nu contine Bisfenol A, Bis -gma si Bos -Dma.  Sigileaza ..
129,00 lei
Solutie hemostatica 25% clorura de aluminiu 15ml. Este o solutie tamponata de clorura de aluminiu in concentratie de 25%.Fara epinefrina, pentru a preveni reactii adverse cardiace.Opreste cu succes sangerarile minore.Recomandata a se utiliza la pr..
24,99 lei 34,99 lei
Solutie hemostatica 25% clorura de aluminiu 30ml. Este o solutie tamponata de clorura de aluminiu in concentratie de 25%.Fara epinefrina, pentru a preveni reactii adverse cardiace.Opreste cu succes sangerarile minore.Recomandata a se utiliza la pr..
48,99 lei
Spray anestezic local Opahl S 60ml + 25 de varfuri. 20% benzocaina.Fara gluten.Contine Xylitol. Nu lasa un gust amarui dupa utilizare.Aroma mentolata. Se utilizeaza numai de catre personal autorizat. Notificare Agentia Nationala a Me..
98,99 lei
×
×
×
×
×
×
×