Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

Dezinfectanti arie larga

Dezinfectanti arie larga

In aceasta categorie veti putea comanda o gama variata de produse pentru dezinfectarea suprafetelor si instrumentarului.

Vizualizare ca: Listă Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
DISPONIBIL SI IN URMATOARELE VARIANTE: - 1 LITRU COMERCIALIZAT LA PRETUL DE 49.99 RON  - 5 LITRI COMERCIALIZAT LA PRETUL DE 229.99 RON Va rugam sa specificati in comanda varianta aleasa. Atentie: NU LIVRAM IN TARA! Sterillium este de..
36,99 lei
Dezinfectant concentrat, fara aldehide, cu miros placut, destinat curatarii si dezinfectiei instrumentarului inaintea sterilizarii. Are efect bactericid, fungicid, tuberculocid si virucid(incl. HIV, HBV, HCV). Foarte bine tolerat de utilizatori si co..
219,99 lei
Produs alcoolic gata de utilizare, pentru dezinfectia rapida a suprafetelor si echipamentelor medicale. Recomandat inunitatile cu trafic intens unde se doreste actiune rapida si timp de uscare redus. Prezinta efect bactericid, fungicid, micobacterici..
29,99 lei
Rezerve pentru  dispenser servetele dezinfectante BECHTOFIX - refill cu 100 servetele. Dimensiunea servetelului: 14 x 20 cm. Servetele pentru dezinfectarea si curatarea suprafetelor din cabinetele medicale. ..
24,99 lei
Dispenser servetele dezinfectante BECHTOFIX - cutie cu 100 servetele. Dimensiunea servetelului: 14 x 20 cm. Servetele pentru dezinfectarea si curatarea suprafetelor din cabinetele medicale.Poza cu titlu de prezentare. ..
34,99 lei
×
×
×
×
×
×
×