Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

Dezinfectanti arie larga

Dezinfectanti arie larga

In aceasta categorie veti putea comanda o gama variata de produse pentru dezinfectarea suprafetelor si instrumentarului.

Vizualizare ca: Listă Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
 Bechtozid Plus dezinfectant suprafete 1L. Un dezinfectant rapid de suprafete pentru un flux optim de pacienti. Solutie gata preparata. Dezinfectant pentru o curatare rapida si o igiena optima pe suprafete dupa fiecare tratament. Propri..
69,99 lei
 Bechtozid soft - Solutie gata de utilizare Descriere: Solutie spuma pentru dezinfectia rapida a tuturor dispozitivelor medicale sensibile la alcool, cum ar fi suprafete, unitati de tratament, piele naturala si sintetica, acrilice.  ..
89,99 lei
Gel pe baza de alcool pentru dezinfectia mainilor - Becht4care®   Descriere: Gel antiseptic pe baza de alcool pentru dezinfectia igienica si chirurgicala a mainilor. Dezinfectant pentru maini destinat spitalelor si institutiilor medi..
69,99 lei
Rezerve pentru  dispenser servetele dezinfectante BECHTOFIX - refill cu 100 servetele. Dimensiunea servetelului: 14 x 20 cm. Servetele pentru dezinfectarea si curatarea suprafetelor din cabinetele medicale. ..
24,99 lei
Dispenser servetele dezinfectante BECHTOFIX - cutie cu 100 servetele. Dimensiunea servetelului: 14 x 20 cm. Servetele pentru dezinfectarea si curatarea suprafetelor din cabinetele medicale.Poza cu titlu de prezentare. ..
34,99 lei
  Solutie concentrata de curatat aspiratoare dentare - Becht Suction Plus 1 Litru. Este o solutie dezinfectanta cu  eficienta maxima  in curatarea si odorizarea sistemelor stomatologice de aspirare, cu si fara sepa..
119,99 lei
×
×
×
×
×
×
×