Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

Dezinfectant de maini 475ml

Produsul vazut: 1456
36,99 lei
TVA inclus: 36,99 lei

DISPONIBIL SI IN URMATOARELE VARIANTE:

- 1 LITRU COMERCIALIZAT LA PRETUL DE 49.99 RON 

- 5 LITRI COMERCIALIZAT LA PRETUL DE 229.99 RON

Va rugam sa specificati in comanda varianta aleasa. Atentie: NU LIVRAM IN TARA!

Sterillium este dezinfectantul de maini nr. 1 in Europa ce realizeaza dezinfectia igienica a mainilor in doar 30 secunde si pe cea chirurgicala in 1.5 minute.Poza cu titlu de prezentare.

Compozitia pe baza de propanol aditivata cu factori de protectie epiteliala asigura o tolerabilitate dermatologica foarte buna. Spectru larg de actiune. Nu necesita sursa de apa.

Proprietãtile produsului Sterillium 500 ml

- spectru larg de activitate: bactericid (inclusiv MRSA),fungicid, tuberculocid, virucid împotriva virusurilor încapsulate (inclusiv HBV, HIV, HCV), adeno, papova si rota-virusuri.

 - efect persistent si de lungã duratã. - reducerea florei tranzitorii cu mai mult de 99,99% în 30 s.-realizeazã dezinfectia chirurgicalã a mâinilor în 1,5 min.- foarte bunã tolerabilitate pentru utilizarea pe termen îndelungat.-- asigurã o excelentã protectie si îngrijire a pielii

Dezinfectia mâinilor este una dintre cele mai importante mãsuri de prevenire a transmiterii infectiilor. Sub cele douã forme ale sale, dezinfectia igienicã a mâinilor si cea chirurgicalã (antisepsia pre-operatorie), asigurã o reductie sigurã si rapidã a numãrului de bacterii, cu un efect sigur de distrugere a microorganismelor.
Sterilium®, liderul european al dezinfectantilor pentru mâini, asigurã de 40 de ani dezinfectia sigurã si delicatã a mâinilor.

Flacon de 500 ml. Producator Sterillium - Bode Chemie - Germania.

Spune-ţi opinia

Numele tău:

Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine:×
×
×
×
×
×
×