Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

Lampa mobila dezinfectare cu ultraviolete

Oferta Lampa mobila dezinfectare cu ultraviolete
Produsul vazut: 447
649,99 lei 789,99 lei
Economisiti: 18%
TVA inclus: 649,99 lei
Lampa mobila dezinfectare cu ultraviolete.
 
Dispozitiv autonom germicidal tip bagheta, cu lampa Ultraviolete tip C de putere 4W, pentru dezinfectarea suprafete, cumparaturi, haine, alimente si orice tip de obiect.
Lama este efectiva pentru dezinfectarea de micro-organisme, bacterii, virusi inclusiv COVID-19.
Se utilizeaza trecand de cateva ori cu lampa aprinsa peste suprafata care se doreste a fi dezinfectata, la o distanta de cativa centimetri.
Se recomanda 4 treceri consecutive pentru o dezinfectare buna.
Radiatia emisa este de tip UV-C in spectrul 253-254 nm.
Produsul este certificat: CE, FCC, RoHS

Dezinfectarea cu ultraviolete revolutioneaza tehnicile de dezinfectie prin multiplele avantaje pe care le ofera. Orice particula infectanta care contine acizi nucleici ADN sau ARN va fi distrusa de actiunea UV in spectrul 253,7-254 nm
, practic orice micro-organism bacterian, viral sau fungic va fi distrus dupa expunerea la lampa cu ultraviolete adecvata.
Institutul japonez de studii avansate in biotehnologii  (Bio-oriented Technology Research Advancement Institute – BRAIN, Saitama 331–8537, Japan)  a efectuat in anul 2006 un studiu cu privire la impactul razelor ultraviolete tip C asupra bacteriilor si virușilor. Cercetatorii Yasuyuki HIDAKA si Kotaro KUBOTA au demonstrat in studiul respectiv ca iradierea directa a suprafețelor cu lumina ultravioletă cu lungimea de undă de 254nm distruge bacteriile si virușii, astfel ca dupa iradierea corespunzatoare germenii au fost eliminați in proporție de 99.99%. In cazul alimentelor sterilizarea se produce și in profunzime, iar calitatea este afectata minimal.

Tehnologia de dezinfectare bazata pe lampi UV-C este folosita atat in industria alimentara cat si in industria medicala.
Majoritatea spitalelor sunt dotate cu dispozitive UV-C care produc sterilizare dovedita clinic.
Avantajul lamplilor cu ultraviolete fata de solutiile clasice este ca sterilizarea se produce economisind efort si timp, fara efecte secundare, nu poate cauza iritatii, alergii sau chiar intoxicatii care sunt deseori produse de substantele chimice.

Produsul beneficiaza de garantie de 24 luni.Poza cu titlu de prezentare.

 
 

Dimensiune: 267*37.8*41 mm

Greutate: 350 g

Putere: 4W

Lampa: UV-C 254 nm - 280nm

Spune-ţi opinia

Numele tău:

Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine:×
×
×
×
×
×
×