Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

Profilaxie

Profilaxie

In aceasta categorie puteti sa comandati produse de o calitate superioara.Fabricate in S.U.A.

Vizualizare ca: Listă Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
Pasta profilaxie Qartz 170gr. Aroma cirese, granulatie medie.Pret/buc. Qartz este o pasta de profilaxie cu agent unic de curatare si lustruire.Acesta indeparteaza petele dentinare in timp ce smaltul dentar este protejat. Ajuta sa se pastreze un ni..
24,99 lei 39,00 lei
Pasta de profilaxie Qartz Dharma. 1.23 Fluoride Ions. Aroma cirese.Granulatie medie. Formula imbunatatita. Nu contine gluten.Contine un agent unic de curatare si lustruire fara a deteriora smaltul dentar.Mentine un efect constant si eficient al..
6,49 lei 14,99 lei
Pasta profilaxie Qartz 100gr. Aroma cirese, granulatie medie.Pret/buc. Qartz este o pasta de profilaxie cu agent unic de curatare si lustruire.Acesta indeparteaza petele dentinare in timp ce smaltul dentar este protejat. Ajuta sa se pastreze un ni..
17,99 lei 29,00 lei
Pasta profilaxie Qartz 340gr. Aroma cirese, granulatie medie.Pret/buc. Qartz este o pasta de profilaxie cu agent unic de curatare si lustruire.Acesta indeparteaza petele dentinare in timp ce smaltul dentar este protejat. Ajuta sa se pastreze un ni..
44,99 lei 49,00 lei
Pasta de profilaxie Qartz Dharma. 1.23 Fluoride Ions. Cutie cu 200 bucati.Aroma cirese.Granulatie medie. Formula imbunatatita. Nu contine gluten.Contine un agen unic de curatare si lustruire fara a deteriora smaltul dentar.Mentine un efect cons..
99,98 lei 129,99 lei
Suport din plastic pentru unidoza profilaxie. Accesoriu important in periajul profesional dentar.Plastic de calitate, frumos finisat.Fabricat S.U.A. ..
2,99 lei 10,00 lei
×
×
×
×
×
×
×