Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

Protectie unit dentar

Protectie unit dentar

In aceasta categorie veti putea comanda consumabile pentru protectie unit dentar.

Vizualizare ca: Listă Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
Protectie pentru unit dentar (scaun pacient):  Caracteristici: - folie transparenta pentru protectie  - subtire - 74 x 203 cm - 25 buc./ punga.   Poza cu titlu de prezentare. ..
64,99 lei
Protectie din hartie pentru tetiera unitului. Culoare alba. Dimensiuni 25x33 cm. Usor de folosit, aspect deosebit. Pretul afisat este pentru o cutie cu 500buc. ..
189,99 lei
Protectie din hartie pentru tetiera unitului. Culoare albastra. Dimensiuni 25x33 cm. Usor de folosit, aspect deosebit. Pretul afisat este pentru o cutie cu 500buc.Poza cu titlu de prezentare. ..
189,99 lei
Protectie din hartie pentru tetiera unitului. Culori disponibile: albastru deschis, verde si orange. Dimensiune 29x30cm. Usor de folosit. Setul contine 170buc. Poza cu titlu de prezentare.In comanda va rugam sa specificati culoarea dorita. ..
79,99 lei
Dispenser rola de protectie antimicrobiana. Rola de protectie se poate utiliza cu usurinta daca este pozitionata intr-un dispenser.Este un accesoriu estetic iar calitatea materialului utilizat este foarte buna.Poza cu titlu de prezentare.Se livrea..
149,99 lei
Huse de unica folosinta universale pentru scaunul dentar, fabricate din material moale, netesut, pe baza de polipropilena, hipoalergenic si care "respira" pentru a garanta protectia si siguranta pacientilor. Kitul pentru scaunul stomatologic contine..
15,99 lei
Rola protectie antimicrobiana,antimurdarire. Descriere:1200buc/rola, folii 10cm/10cm, usor de desfacut. O parte este adeziva.Nu ramane urma de adeziv dupa intrebuintare. Accesoriu foarte util pentru protectia diferitelor parti ale aparaturii st..
89,99 lei
Rola protectie si dispenser. Oferta contine o rola protectie (culoare albastra) si un dispenser rola.  ..
188,99 lei 198,99 lei
×
×
×
×
×
×
×