Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

Protectie unit dentar

Protectie unit dentar

In aceasta categorie veti putea comanda consumabile pentru protectie unit dentar.

Vizualizare ca: Listă Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
VA RUGAM SA CITITI CU ATENTIE DESCRIEREA PRODUSULUI.  LA PRODUSELE PENTRU PROTECTIE UNIT DENTAR NU SE ACCEPTA RETURURI. Protectie pentru unit dentar (scaun pacient) 10buc/set:  Caracteristici: - folie plastic simpla alb transparent..
64,99 lei 89,99 lei
Husa pentru tetiera unit BLUE. Dimensiune 29cm x 30cm. Cutie cu 170 bucati. Culoare albastra. Poza cu titlu de prezentare. ..
89,99 lei
Husa pentru tetiera unit ORANGE. Dimensiune 29cm x 30cm. Cutie cu 170 bucati. Culoare ORANGE. Poza cu titlu de prezentare. ..
89,99 lei
  Acoperitori tetiera scaun unit, culoare alba. Dimenisune 27cm x 33cm, 2 straturi (hartie si film). Setul contine 175 de bucati. Poza cu titlu de prezentare.   ..
78,99 lei
Dispenser rola de protectie uz general. Rola de protectie se poate utiliza cu usurinta daca este pozitionata intr-un dispenser.Este un accesoriu estetic iar calitatea materialului utilizat este foarte buna.Poza cu titlu de prezentare.Se livreaza f..
119,99 lei
Husa pentru tetiera unit Mov. Dimensiune 29cm x 30cm. Cutie cu 170 bucati. Culoare mov. Poza cu titlu de prezentare. ..
89,99 lei
 Husa pentru tetiera unit. Dimensiune 29cm x 30cm. Cutie cu 170 bucati. Culoare verde. Poza cu titlu de prezentare. ..
89,99 lei
Huse de unica folosinta universale pentru scaunul dentar. Fabricate din material moale, netesut, pe baza de polipropilena, hipoalergenic si care "respira" pentru a garanta protectia si siguranta pacientilor. Kitul pentru scaunul stomatologic ..
14,99 lei
VA RUGAM SA CITITI CU ATENTIE DESCRIEREA PRODUSULUI. LA PRODUSELE PENTRU PROTECTIE UNIT DENTAR NU SE ACCEPTA RETURURI.   Protectie impermeabila din PPSB laminat cu PE, cu elastic la colturi, de unică folosință (si nu numai), utilizata..
14,99 lei
VA RUGAM SA CITITI CU ATENTIE DESCRIEREA PRODUSULUI. LA PRODUSELE PENTRU PROTECTIE UNIT DENTAR NU SE ACCEPTA RETURURI.   Protectie  pentru unit universala: Prevazuta cu cu elastic la colturi, de unică folosință ..
9,99 lei
VA RUGAM SA CITITI CU ATENTIE DESCRIEREA PRODUSULUI. LA PRODUSELE PENTRU PROTECTIE UNIT DENTAR NU SE ACCEPTA RETURURI. Set complet protectie unit dentar. Setul este format din: - husă tetieră; - husă spătar; - husă șezut și picioa..
18,99 lei
Rola protectie si dispenser. Oferta contine o rola protectie (culoare albastra) si un dispenser rola.  ..
149,99 lei
Rola protectie utilizare protectie generala - antimurdarire. Pentru aceasta oferta stocul este limitat! Descriere:1200buc/rola, folii 10cm/10cm, usor de desfacut. O parte este adeziva. Nu ramane urma de adeziv dupa intrebuintare. Nu este un p..
49,99 lei 68,99 lei
×
×
×
×
×
×
×