Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

Dispensere botosei unica folosinta

Dispensere botosei unica folosinta

Aceasta categorie este destinata dispenserelor de botosei si accesoriilor pentru acestea.

Vizualizare ca: Listă Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
Acoperitori papuci 100buc/set. Unica folosinta, ofera protectie atat pentru pardoseala cat si pentru incaltaminte, ajutand astfel la pastrarea unui mediu curat si steril in cabinetul dumneavoastra. Rezistenti si usor de incaltat, fiind prevazut..
14,99 lei 19,99 lei
Acoperitori papuci pentru dispenser. Se utilizeaza impreuna cu dispenserul pentru papuci mecanic.100 perechi/set.Poza cu titlu de prezentare. ..
39,99 lei
Aparat automat pentru acoperirea pantofilor ES. Acoperitorile sunt taiate si comprimate automat. Preluarea se face de pe rola initiala ce contine 550 de acoperitori. Conceput pentru a fi folosit in spitale, clinici, laboratoare, institut..
4.199,00 lei
Dispenserul automat pentru acoperitori de pantofi (botoși) trafic mediu MSL603. Este un dispozitiv care asigură protecția spațiilor interioare de murdăria rezultată în urma traficuluimediu de persoane. Este dedicat suprafețelor cu circul..
698,99 lei
Aparatul automat de acoperitori pentru încălțăminte VF 30 este un dispenser pentru acoperitori de pantofi pe bază de folie. Aparatul conține o folie suficientă pentru 140 de perechi de acoperitori.  Aparatul este prevăzut cu acumulator, ..
598,99 lei 699,99 lei
Dispenser  de botosei de unica folosinta.   Dispenserul  de botoșei de unică folosință este potrivit pentru companiile de producție de alimente sau camerele curate, reducând riscul infecției cu germeni. Este mecani..
389,99 lei
Dispenserul automat pentru acoperitori de pantofi (botoși) MSL 100 este un dispozitiv care asigură protecția spațiilor interioare de murdăria rezultată în urma traficului intens de persoane. Este dedicat suprafețelor intens circulate, cum ar ..
998,99 lei
  Shoe Dispenser Mecanic - Dispozitiv pentru incaltarea automata cu papucei de unica folosinta   Aparatul asigura incaltarea automata, comoda si rapida cu huse atat de necesare in mediile de lucru sensibil..
489,99 lei
Folie aparat automat acoperitori pantofi VF30. Folia este o peliculă protectoare pentru încălțăminte. Este suficientă pentru 140 de perechi de acoperitori. Este rezistentă la uzură și are elasticitate mare.  Pentru instalarea foliei, se..
44,99 lei
Rola  (rezerva) aparat automat pentru acoperirea pantofilor ES. Contine 1000 de acoperitori. Material PVC. Poza cu titlu de prezentare. ..
169,99 lei
×
×
×
×
×
×
×