Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

Dispensere botosei unica folosinta

Dispensere botosei unica folosinta

Aceasta categorie este destinata dispenserelor de botosei si accesoriilor pentru acestea.

Vizualizare ca: Listă Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
Acoperitori papuci 100buc/set. Unica folosinta, ofera protectie atat pentru pardoseala cat si pentru incaltaminte, ajutand astfel la pastrarea unui mediu curat si steril in cabinetul dumneavoastra. Rezistenti si usor de incaltat, fiind prevazut..
19,99 lei
Acoperitori papuci pentru dispenser. Se utilizeaza impreuna cu dispenserul pentru papuci mecanic.100 perechi/set.Poza cu titlu de prezentare. ..
39,99 lei
Dispenserul automat pentru acoperitori de pantofi (botoși) trafic mediu MSL603. Este un dispozitiv care asigură protecția spațiilor interioare de murdăria rezultată în urma traficuluimediu de persoane. Este dedicat suprafețelor cu circul..
698,99 lei
Dispenser automat de botosei de unica folosinta.   Dispenserul automat de botoșei de unică folosință este potrivit pentru companiile de producție de alimente sau camerele curate, reducând riscul infecției cu germeni. Este mecanic..
2.249,00 lei
    Shoe Dispenser Automat - Dispozitiv pentru incaltarea automata cu papucei de unica folosinta   ..
3.899,00 lei
Dispenser  de botosei de unica folosinta.   Dispenserul  de botoșei de unică folosință este potrivit pentru companiile de producție de alimente sau camerele curate, reducând riscul infecției cu germeni. Este mecani..
389,99 lei
Dispenserul automat pentru acoperitori de pantofi (botoși) MSL 100 este un dispozitiv care asigură protecția spațiilor interioare de murdăria rezultată în urma traficului intens de persoane. Este dedicat suprafețelor intens circulate, cum ar ..
998,99 lei
  Shoe Dispenser Mecanic - Dispozitiv pentru incaltarea automata cu papucei de unica folosinta   Aparatul asigura incaltarea automata, comoda si rapida cu huse atat de necesare in mediile de lucru sensibil..
349,99 lei 389,99 lei
×
×
×
×
×
×
×