Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

ATA DENTARA

Ideale pentru igienizarea spatiilor interdentare si contribuie la igiena dentara zilnica a cavitatii orale.

Vizualizare ca: Listă Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
Ata Dentara + Scobitoare IODENT Floss Picks 60 buc / set. Un produs ideal pentru igienizarea spatiilor interdentare. Ata dentara este cerata si mentolata.Poza cu titlu de prezentare.   ..
33,99 lei
Ata dentara cu aroma de Bubble Gum.Ideala pentru calatorii sau office.Lungime 13m.Pret pentru o singura bucata.Poza cu titlu de prezentare. ..
3,99 lei
Ata dentara cutie clasica 13m, usor mentolata,fir obisnuit.Pret pentru o singura bucata.Poza cu titlu de prezentare.   ..
4,99 lei
Ata dentara pentru cabinet sau pentru acasa. Ata dentara rola mare 91,5m, cerata cu aroma de menta. Pretul este pentru o singura bucata. Poza cu titlu de prezentare. ..
24,99 lei
Ata dentara in cutie Pinguin.Lungime fir 13m.Disponibila in culorile:rosu,verde,mov,albastru.Usor mentolata.Pret pentru o singura bucata.Poza cu titlu de prezentare. ..
5,99 lei
 Ata dentara speciala pentru punti si implante 30buc/set. Un produs indispensabil pentru igienizarea spatiilor interdentare.Se recomanda a se utiliza in cazul pacientilor cu lucrari dentare speciale:punti, coroane si implante. Poza cu titl..
89,99 lei
Ata dentara VITIS Soft  cu fluor, mentolata 50m, cerata. Un produs de calitate, reduce eficient placa bacteriana, ideala pentru spatiile interdentare.In contact cu saliva aceasta devine pufoasa, fiind recomandata in mod special la pacientii c..
29,99 lei 33,99 lei
Balsam pentru buze. Arome: vanilie, cirese, portocale, ceai verde, calitate superioara. Poza cu titlu de prezentare.Pretul este pentru o singura bucata.   ..
4,99 lei
Dispozitiv curatare limba 1+1 CADOU. Spatula curatare suprafata grosiera pentru limba. Cadou primiti o spatula pentru curatare fina.     ..
34,99 lei
Flosser foarte subtire: Dispozitiv pentru utilizarea atei dentare in locurile greu accesibile din cavitatea orala.Ideal pentru igienizarea aparatelor ortodontice fixe,a puntilor si a coroanelor dentare. 10buc/plic ..
4,99 lei 10,00 lei
Suport ata dentara Henry Schein. Asigura o utilizare eficienta a atei dentare. Usor de folosit,diverse culori, forma anatomica. ..
14,99 lei
×
×
×
×
×
×
×