Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

Masti de protectie civile si medicale

Masti de protectie civile si medicale

In aceasta categorie puteti sa comandati masti de protectie civile si medicale.

Vizualizare ca: Listă Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
Masca ecran OP D OP SUA  profesionala, originala, uz general. Masca este eficienta, ergonomica si usor de utilizat. Produs original. Import SUA.  Inainte de utilizare dezlipiti folia de protectie de pe ecran. Fiecare set este com..
569,89 lei 589,99 lei
Masti de protectie colorate ORANGE 50buc/set.       Descriere produs:    Asigura o protectie eficienta impotriva particulelor de praf, bacteriilor si polenului. Nu sunt sterile. Nu se returneaza. Poza cu..
49,99 lei
Masti de protectie pentru copii varsta 5-10 ani, 20buc/cutie. Descriere produs: - 3 straturi. BFE Eficienta de filtrare bacteriana ridicata ce permite o respiratie usoara. - strat exterior 100% poliester, strat intermediar si interior p..
19,99 lei
Masti de protectie NEGRU 50buc/set.  Descriere produs:   Asigura o protectie eficienta impotriva particulelor de praf, bacteriilor si polenului. Nu sunt sterile. Nu se returneaza. Calitate buna. Poza cu titlu de prezentare. Pretul i..
49,99 lei
   Masti cu model foarte atractiv pentru copii si nu numai, I LOVE SMILE!. Cutie 48buc.   Material netesut extra-enlarged pentru o respiratie foarte usoara. Stratul interior foarte moale, pentru confort, si stratul exterior..
119,99 lei
Mască de tip II , în conformitate cu cerințele standard EN 14683 , ideala pentru protecția împotriva prafului și aerosolilor. Eficienta de filtrare bacteriologica si de par..
169,99 lei
 Masti de protectie albastre 50buc.    Descriere: - 3 straturi - protectie impotriva prafului - nu sunt masti chirurgicale - nu sunt sterile  - de unica folosinta  - calitate medie spre buna Fabri..
34,99 lei
Masti de protectie albe 50buc/set. Asigura o protectie impotriva particulelor de praf si de polen, antibacteriana; 3 straturi, 3 pliuri. Masca medicala (conform ambalaj). Filtrare bacteriana 98%. Dispozitiv medical Clasa I Tip II. Standard OEKO TE..
39,89 lei
Masti de protectie asortate. Asigura o protectie impotriva prafului si a polenului. Nu sunt dispozitive medicale. Nu sunt sterile. Poza cu titlu de prezentare. ..
119,99 lei
Masti de protectie Camuflaj 50buc/set. Nu sunt dispozitive medicale. Nu sunt sterile. Poza cu titlu de prezentare. Culoare camuflaj sters. Produsul nu se poate returna. Pretul include si o sticla de apa de gura Swan SUA 500ml.  D..
49,99 lei
Masti colorate, in 3 straturi filtrante, cu banda metalica pentru fixarea pe nas. Masti chirurgicale incadrate ca dispozitive medicale clasa I. Nu sunt sterile.De unica folosinta. Cutie cu 50 de bucati. Poza cu titlu de prezentare. Fiecare cuti..
44,99 lei
  Masti de protectie colorate GALBEN 50buc/set.       Descriere produs:    Asigura o protectie eficienta impotriva particulelor de praf, bacteriilor si polenului. Nu sunt sterile. Nu se returneaz..
44,99 lei
Masti de protectie colorate FAMILY PACK MOV 50buc/set.       Descriere produs:    Asigura o protectie eficienta impotriva particulelor de praf, bacteriilor si polenului. Nu sunt sterile. Nu se returneaza. Poz..
44,99 lei
  Masti de protectie colorate ROZ 50buc/set.       Descriere produs:    Asigura o protectie eficienta impotriva particulelor de praf, bacteriilor si polenului. Nu sunt sterile. Nu se returneaza. Poza ..
44,99 lei
Masti de protectie colorate VERDE LIME 50buc/set.       Descriere produs:    Asigura o protectie eficienta impotriva particulelor de praf, bacteriilor si polenului. Nu sunt sterile. Nu se returneaza. Poza cu ..
44,99 lei
Masti de protectie copii Nice Pak Active SUA 10BUC. Setul contine 10buc masti protectie pentru copii. Mod ambalare: punga resigilabila.Dedicate pentru copii cu varsta intre 4-12 ani. Descriere produs: - dimensiuni 14.5cm x9cm - ..
34,99 lei
 Masti de protectie KN95 albe. Asigura o protectie impotriva particulelor de praf, polen si ofera o protectie antibacteriana. Nu sunt dispozitive medicale. Nu sunt sterile. De unica folosinta. Poza cu titlu de prezentare. Pretul afisat este p..
9,99 lei
 Masti de protectie KN95 negre. Asigura o protectie impotriva particulelor de praf, polen si ofera o protectie antibacteriana. Nu sunt dispozitive medicale. Nu sunt sterile. De unica folosinta. Poza cu titlu de prezentare. Pretul afisat este ..
11,99 lei
Masti de protectie KN95 SUA negru BFE 95% 5 straturi. Ofera protectie impotriva bacteriilor, particulelor de praf si polenului. Design 3D. Ambalete in mediu curat, individual. Ambalajul se poate refolosi (punga cu fermoar zipp lock). Con..
18,99 lei
Masti de protectie KN95 rosu 5 straturi BFE 95%. Ofera protectie impotriva bacteriilor, particulelor de praf si polenului. Design 3D. Ambalete in mediu curat, individual. Ambalajul se poate refolosi (punga cu fermoar zipp lock). Contine ..
18,99 lei
Masti de protectie KN95 alb SUA 5 straturi. Ofera protectie impotriva bacteriilor, particulelor de praf si polenului. Design 3D. Ambalate in mediu curat, individual. Ambalajul se poate refolosi (punga cu fermoar zipp lock). Contine certificat..
18,99 lei
  Masti protectie negre 50buc/set. Ofera o protectie impotriva prafului si polenului.  Nu este un dispozitiv medical. Nu se foloseste in scopuri medicale. Calitate medie spre buna. Descriere: - 3 straturi, prindere dupa..
59,99 lei
Masti de protectie adulti V 99 BFE 98% & PFE SUA 50buc/set.   Fabricate din materiale de inalta calitate, fara bumbac si cu hartie filtranta, care asigura un confort deosebit la purtare. Filtre conform ambalaj (spot): Bacte..
99,99 lei
Masti pentru copii 2 Bears SUA 50buc/set.  Recomandate pentru copii cu varsta implinita 5-12 ani. 3 straturi, culori Panda roz si Panda albastru deschis. O singura culoare per cutie. Filtru anti polen, filtru anti praf si filtru antibacter..
99,99 lei
 MASCĂ CHIRURGICALĂ DE UNICĂ FOLOSINȚĂ. CUTIE CU 30BUC. Este în conformitate cu directiva CE cu privire la : Măști faciale de uz medical – SR EN 14683+AC:2019. Este în conformitate cu HG 54/2009 si este clasificat ca Dispozitiv Medical Clasa ..
34,99 lei
  Mască de tip II , în conformitate cu cerințele standard EN 14683 , ideala pentru protecția împotriva prafului și aerosolilor. Eficienta de filtrare bacteriologica si d..
149,99 lei
Masti protectie copii asortate SM MASKS 50buc/set. Pachetul contine masti cu desene asortate, in plastic transparent. Nu contin bumbac. Fabricate din polipropilena. 3 straturi. Nu sunt dispozitive medicale. Protejeaza impotriva praful..
34,99 lei
  Masti protectie copii Blue Panda 50buc/cutie. Descriere produs: - ambalate in folie de plastic (sau cutie de carton) - dimensiuni aproximative 14.5cm x 9.5cm - nu contine bumbac - material obtinut prin tehnica meltblown 30% ..
99,99 lei
Masti protectie copii Pink Panda 50buc/cutie. Descriere produs: - ambalate in folie de plastic (sau cutie de carton) - dimensiuni aproximative 14.5cm x 9.5cm - nu contine bumbac - material obtinut prin tehnica meltblown 30% - 3 stra..
99,99 lei
Mască de tip II , în conformitate cu cerințele standard EN 14683 , ideala pentru protecția împotriva prafului și aerosolilor. Eficienta de filtrare bacteriologica si de par..
169,99 lei
Mască de tip II , în conformitate cu cerințele standard EN 14683 , ideala pentru protecția împotriva prafului și aerosolilor. Eficienta de filtrare bacteriologica si de par..
169,99 lei
Masti de protectie KN95 SUA gri 5 straturi BFE 95%. Ofera protectie impotriva bacteriilor, particulelor de praf si polenului. Design 3D. Ambalete in mediu curat, individual. Ambalajul se poate refolosi (punga cu fermoar zipp lock).Contin..
18,99 lei
Masti protectie pentru copii Multi Layer SUA 50buc, standard american. Un produs amuzant  gata sa fie purtat si sa ofere protectie in acelasi timp!  Scurta descriere: - 3 straturi - dimensiuni aproximative 14.5cmx9.5cm..
99,99 lei
Masti protectie pentru copii Various Colors SUA 50buc, standard american. Un produs amuzant  gata sa fie purtat si sa ofere protectie in acelasi timp!  Scurta descriere: - 3 straturi - 14.5cmx9.5cm - filtru anti polen an..
99,99 lei
 Masti protectie pentru copii Various Colors SUA 50buc, standard american. Un produs amuzant  gata sa fie purtat si sa ofere protectie in acelasi timp!  Scurta descriere: - 3 straturi - 14.5cmx9.5cm - filtru anti po..
99,99 lei
Rezerva masca ecran Face Shield 1 buc.  Usor de curatat si foarte rezistenta la zgaraieturi. Pretul este pentru o singura bucata rezerva. Poza cu titlu de prezentare. Inainte de utilizare eliminati folia protectoare a ecranului.   ..
54,99 lei 59,99 lei
×
×
×
×
×
×
×