Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

NOUTATI

NOUTATI

In aceasta categorie va prezentam noile produse importate de catre firma noastra.Pentru comenzi en gros va rugam sa contactati departamentul nostru de vanzari, prin email.

Vizualizare ca: Listă Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
Acest Dus Bucal este un sistem de irigare cu jet de apa care trateaza si controleaza boala gingivala acolo unde o periuta sau ata dentara normala nu pot ajunge. Atasati Dusul Bucal la orice robinet pentru accesibilitate usoara si REZULTATE IMEDIATE. ..
149,99 lei 179,99 lei
Acest Dus Bucal este un sistem de irigare cu jet de apa care trateaza si controleaza boala gingivala acolo unde o periuta sau ata dentara normala nu pot ajunge. Atasati Dusul Bucal la orice robinet pentru accesibilitate usoara si REZULTATE IMEDIATE. ..
168,99 lei 219,99 lei
Waterpulse sunt cei care au inventat si dezvoltat acest tip de dispozitiv inca din 1962. Dusul bucal Waterpulse Ultra (V300) este topul de gama al producatorului american si asigura utilizatorului rezultate excelente in pastrarea unei igiene orale co..
298,99 lei 329,99 lei
Dusul bucal Portabil Waterpulse V400 Plus este fara fir si se alimenteaza pe baza de acumulatori. Waterpulse Water Flossers sunt inventatorii dusului bucal si va ofera o combinatie unica de apa cu presiune si pulsatii. Aceasta combinatie maseaza s..
219,99 lei 249,99 lei
Waterpulse V660 Professional este ultimul model, varianta premium cu un nou design modern si compact. Daca ai aparat dentar,implanturi dentare,punti si coroane, sau pentru cei diagnosticati cu afectiuni parodontale sau gingivita, Waterpulse poate ..
328,99 lei 379,99 lei
Lantisor pentru bavete. Fabricat din silicon, diverse culori. Culori disponibile: albastru, galben, verde, fuxia. Poza cu titlu de prezentare. Pretul afisat este pentru o singura bucata. In comanda va rugam sa specificati culoarea dorita. ..
19,99 lei
Masti de unica folosinta cu imprimeu floral 50buc/cutie. - design elegant si modern. - prindere cu elastic dupa urechi. - permit o respiratie fara efort si constituie o bariera eficace de filtrare. - utilizate in domeniul medical, cosmetic si s..
46,99 lei
Model de studiu  Ollie Z. Un mod util de a invata micii pacienti sa deprinda obiceiurile sanatoase in igiena orala zilnica.  Caracteristici: aproximativ  45cm,dentitie durabila, ofera locuri unde se poate exersa utilizarea a..
969,99 lei
Model de studiu  Big Rex. Un mod util de a invata micii pacienti sa deprinda obiceiurile sanatoase in igiena orala zilnica.  Caracteristici: Inaltime 38cm,dentitie durabila,limba detasabila,stropitor ascuns de apa,periuta de dinti 28c..
589,99 lei
Model de studiu Croc Smiley. Un mod util de a invata micii pacienti sa deprinda obiceiurile sanatoase in igiena orala zilnica.  Caracteristici: Inaltime 38cm,dentitie durabila,limba detasabila,stropitor ascuns de apa,periuta de dinti 28cm...
589,99 lei
Model de studiu Fish Finn. Un mod util de a invata micii pacienti sa deprinda obiceiurile sanatoase in igiena orala zilnica.  Caracteristici: aproximativ 30cm,dentitie durabila, 4 locuri unde se poate exersa utilizarea atei dentare. ..
399,99 lei
Model de studiu L Bear. Un mod util de a invata micii pacienti sa deprinda obiceiurile sanatoase in igiena orala zilnica.  Caracteristici: aproximativ 24cm,dentitie durabila, 4 locuri unde se poate exersa utilizarea atei dentare. C..
389,99 lei
Model de studiu L Dragon. Un mod util de a invata micii pacienti sa deprinda obiceiurile sanatoase in igiena orala zilnica.  Caracteristici: aproximativ 24cm,dentitie durabila, 4 locuri unde se poate exersa utilizarea atei dentare. ..
389,99 lei
Model de studiu Leo the Lion. Un mod util de a invata micii pacienti sa deprinda obiceiurile sanatoase in igiena orala zilnica.  Caracteristici: Inaltime 38cm,dentitie durabila,limba detasabila,stropitor ascuns de apa,periuta de dinti 28cm..
589,99 lei
Model de studiu maimuta Big Smiley. Un mod util de a invata micii pacienti sa deprinda obiceiurile sanatoase in igiena orala zilnica.  Caracteristici:inaltime 38cm,dentitie durabila,limba detasabila,stropitor ascuns de apa,periuta de dinti..
589,99 lei
Model de studiu mediu Dyno. Un mod util de a invata micii pacienti sa deprinda obiceiurile sanatoase in igiena orala zilnica.  Caracteristici: Inaltime 30cm,dentitie durabila, 4 locuri unde se poate exersa utilizarea atei dentare,stabilita..
349,99 lei
Model de studiu mediu Monkey. Un mod util de a invata micii pacienti sa deprinda obiceiurile sanatoase in igiena orala zilnica.  Caracteristici: Inaltime 30cm,dentitie durabila, 4 locuri unde se poate exersa utilizarea atei dentare,stabili..
349,99 lei
Model de studiu mediu Sharky. Un mod util de a invata micii pacienti sa deprinda obiceiurile sanatoase in igiena orala zilnica.  Caracteristici: Inaltime 30cm,dentitie durabila, 4 locuri unde se poate exersa utilizarea atei dentare,stabili..
349,99 lei
Model de studiu Mr.Sharky. Un mod util de a invata micii pacienti sa deprinda obiceiurile sanatoase in igiena orala zilnica.  Caracteristici: Inaltime 38cm,dentitie durabila,limba detasabila,stropitor ascuns de apa,periuta de dinti 28cm. ..
589,99 lei
Model de studiu Tabitha si carticica ABC-ul gurii sanatoase.  Un mod util de a invata micii pacienti sa deprinda obiceiurile sanatoase in igiena orala zilnica.  Cartea contine ilustratii si recomandari privind igiena orala zilnica la ..
289,99 lei
Model de studiu Tanner si carticica ABC-ul gurii sanatoase.  Un mod util de a invata micii pacienti sa deprinda obiceiurile sanatoase in igiena orala zilnica.   Cartea contine ilustratii si recomandari privind igiena orala zilnic..
289,99 lei
Model de studiu Ursuletul Gund. Un mod util de a invata micii pacienti sa deprinda obiceiurile sanatoase in igiena orala zilnica.Acest super ursulet face miscari  in timp ce si periaza dintii. Il vom auzi rostind cuvinte si indemnuri tim..
269,99 lei
Pasta de Dinti  Whitening Therapy Charcoal (carbune)  Deep Clean – 116gr. Nu este doar albire – este o terapie profundă care curată cu cărbune pentru dinți! Crest 3D White Whitening Therapy Curățare Profundă cu cărbune activ, albește din..
61,99 lei
Saculetul dentar Smile With Donna. Un accesoriu important pentru dobandirea obiceiurilor sanatoase in igiena dentara.Util la scoala, in tabere,la bunici, excursii sau vacante. Dimensiune saculet 15cmx20cm. In pachet sunt incluse:un saculet..
26,99 lei
Spuma de fosfat fluorurat acid IONITE-F by DharmaResearch USA. Aroma bubble gum. Caracteristici: Ionite F este o spuma de fosfat fluorurat care contine 1.23% ion fluorurat. Densitate ideala pentru utilizarea in gutiera. Se pastreaza in ..
96,99 lei 119,99 lei
Spuma de fosfat fluorurat acid IONITE-F by DharmaResearch USA.Aroma capsuni. Caracteristici: Ionite F este o spuma de fosfat fluorurat care contine 1.23% ion fluorurat. Densitate ideala pentru utilizarea in gutiera. Se pastreaza in guti..
109,99 lei 129,99 lei
×
×
×
×
×
×
×