Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

Pasta de Dinti Crest Star Wars Copii 119gr

Produsul vazut: 721
38,99 lei
TVA inclus: 38,99 lei

formulă câștigătoare pentru zâmbetele memorabile. Pasta de dinți Crest Kid cu STAR WARS este pasta de dinți pentru perfectă pentru micul tău Stormtrooper. Pe măsură ce sănătatea lor orală evoluează, este important ca aceștia să continue să obțină o protecție eficientă a cavității orale, deoarece pierd dinții de lapte și dinții permanenți încep să crească. Această pastă de dinți Crest protejează împotriva cariilor cu o aromă distractivă de briză.

  • Pasta de dinti Crest Kids Cavity Protection cu STAR WARS, Minty Breeze, 4.2 oz, varste 6+:
  • Pasta de dinți cu fluor asigură o protecție eficientă a dinților
  • Întărește smaltul
  • Pasta de dinti distractiva cu aroma de briza de mentă pentru copii cu varsta de peste 6 ani

Recomandari:
A nu se lăsa la îndemâna copiilor sub 6 ani. de varsta. Dacă înghițirea este mai mare decât cea folosită pentru periaj, solicitați asistență medicală sau contactați imediat un centru de control.
Ingredient activ: Fluorură de sodiu 0,243% (0,16% gr / v ion fluor) Ingrediente inactive: sorbitol’, ‘apă’, ‘silice hidratată’, ‘pirofosfat de disod’, ‘lauril sulfat de sodiu’, ‘hidroxid de sodiu’, ‘ aromă ”,„ zaharină de sodiu ”,„ gumă de xantan ”,„ carbomer ”,„ mica ”,„ dioxid de titan ”,„ albastru 1 ”]

Instrucțiuni: adulți și copii 2 ani și mai în vârstă: spălați dinții bine după mese sau cel puțin de două ori pe zi sau folosiți în conformitate cu indicațiile unui dentist. Nu inghititi. Pentru a reduce la minimum înghițirea, utilizați o cantitate de mărimea unui bob de mazăre la copiii sub 6 ani. Supravegheați perierea copiilor până la stabilirea bunelor obiceiuri. Copii sub 2 ani: întrebați un dentist.

Spune-ţi opinia

Numele tău:

Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine:×
×
×
×
×
×
×