Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

PERIUTE DE DINTI

In aceasta categorie puteti sa comandati periute de dinti manuale si electrice.

Vizualizare ca: Listă Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
Periuta de Dinti pentru Copii - Spiderman cu Capac si Ventuza. Un cadou ideal pentru cei mai mici.Se adreseaza copiiilor cu varsta cuprinsa intre 3-8 ani. ..
19,00 lei
Periuta ortodontica cu capat dublu: Maner ergonomic, capat dublu ideal pentru igienizarea spatiilor interdentare si aparatelor fixe ortodontice.Culori variate. Oferta include 4buc/set. ..
59,99 lei 75,00 lei
Periuta de dinti pentru copii 4-8 ani: Alternativa pentru calatorie la un periaj eficient si o igiena dentara zilnica pentru pacientii cei mai mici.Capatul activ este din nylon si atent finisat.Disponibile  in culori variate:roz,albastru,galb..
49,90 lei 70,00 lei
Periute de dinti pentru copii (2-4 ani) Atent finisate,nylon Dupont soft,ambalate individual in pungulite de plastic sigilate.Culori disponibile: verde si roz. Oferta contine 10 buc/set. ..
49,99 lei
Periute de dinti pentru copii, cu maner ergonomic elefantel.   Dedicate copiiilor cu varste cuprinse intre 3-6 ani.Atent finisate,nylon Dupont soft, disponibile in diferite nuante combinate. ..
7,99 lei 10,00 lei
Periute de dinti adulti E-brush Ideale pentru o igienizare eficienta, zilnica, a cavitatii orale.Capatul activ este prevazut cu perii soft, atent finisati si rotunzi.Disponibile in culori roz,albastru,verde si portocaliu.Pret/buc.   ..
9,99 lei
Periutele pentru copii model gargarita sunt ideale pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 2-4 ani.Manerul este special conceput pentru palme mici.Usor de folosit si asigura o protejare a gingiilor. Oferta contine 10 buc/set. ..
39,00 lei 79,00 lei
Periute de dinti cu maner Prietenii Oceanelor sunt dedicate tuturor copiiilor de toate varstele.Capatul activ este atent finisat si manerul este ergonomic si usor de utilizat. Oferta include 20 buc/set. ..
79,00 lei 130,00 lei
Periute de dinti copii 3-5 ani super soft Prietenii Oceanelor: Ideale pentru copii cu dinti sensibili si gingii sensibile.O alegere potrivita pentru cei cu probleme perio datorita igienei precare a cavitatii orale.Indeparteaza placa bact..
39,00 lei 50,00 lei
Periute de dinti pentru copii "Prietenii oceanelor": Dedicate in exclusivitate copiiilor cu varsta implinita intre 5-9 ani. Capatul activ al periutei este atent finisat, nylon din cea mai buna calitate.Desenele inscriptionate pe maner sunt in..
4,99 lei 10,00 lei
Periute de dinti Buddies copii 3-6 ani: Ideale pentru o igiena dentara zilnica.Capat activ din Nylon super finisat,protejeaza gingiile sensibile. Disponibile in variantele: dinozaur, zebra,maimute si sirene. Oferta contine 10buc/set. ..
39,00 lei 50,00 lei
Periute de dinti pentru copii varste 3-6 ani. Atent finisate,nylon Dupont,soft. Maner amuzant, cu iepuras. Culori disponibile galben si verde. Oferta include 10buc/set. ..
39,00 lei 50,00 lei
Periute de dinti copii 4-6 ani. 4 linii de perisori,atent finisati si fabricati din nylon soft Dupont.Culori disponibile:alb,verde,galben,mov. ..
4,99 lei 10,00 lei
Periute de dinti pentru copii varste 3-6 ani. Maner ergonomic,nylon Dupont soft,atent finisate.Culori disponibile: albastru,roz si verde. ..
7,99 lei 10,00 lei
Periute de dinti copii maner minge de fotbal. Dedicata celor care cu varsta cuprinsa intre 4-7 ani.Atent finisate, duritate soft,nylon Dupont.Culori disponibile;albastru,rosu,grena. ..
7,99 lei 10,00 lei
Periute de dinti pentru copii (3-5 ani). Atent finisate,nylon Dupont soft,ambalate individual in pungulite de plastic sigilate.Culori disponibile: verde,albastru,galben. ..
4,99 lei 10,00 lei
Periute Pinguin cu ventuza 2-4 ani: Copiii sunt incantati de aceste periute Pinguin cu ventuza.Capatul activ este atent finisat si protejeaza gingiile sensibile.Culori disponibile: negru,albastru,roz,portocaliu,verde. Oferta include 10buc/set ..
44,99 lei 50,00 lei
Periute de dinti pentru copii 3-5 ani. Incurajati copiii sa se spele pe dinti zilnic.3 linii de perisori,soft,DuPont® nylon, stau la dispozitia lor pentru a i ajuta la curatarea dintisorilor. Culori disponibile:galben,verde rosu.Ventuza ..
79,90 lei 120,00 lei
Periute cu ventuza pentru copii 4-7 ani: Perisori din nylon rotunjiti la capete,maner ergonomic si rezistent.Culori diverse.Ventuza ofera o alternativa la depozitare pe etajera. Oferta include 10buc/set.   ..
39,00 lei 50,00 lei
Periute de dinti cu ventuza pentru adolescenti si adulti. Maner ergonomic, dispozitiv ventuza care reprezinta o alternativa la  depozitare pe etajera de la baie.Capat activ fabricat din nylon Dupont,duritate medie.Disponibile in culori variat..
4,99 lei 10,00 lei
Periute de dinti infant Preventive. Atent finisate,nylon soft Dupont.Manerul ergonomic,special conceput pentru infanti.Recomandate pentru infanti cu varsta pana la 2 ani.Culori disponibile:verde,roz,albastru si mov.Pretul afisat este pen..
4,99 lei 10,00 lei
Periute degetar pentru infanti: Fara latex,sunt ideale pentru initierea in periaj.Fabricate din silicon de cea mai buna calitate.Culori: roz,verde,albastru si transparent.Pretul afisat este pentru o bucata.Poza cu titlu de prezentare. ..
9,99 lei
Periute de dinti PEDO: Unele dintre cele mai bune periute de dinti pentru copii.Aceste periute sunt atent finisate si ofera un confort sporit la utilizare.Protejeaza gingiile sensibile. Desenele acestora sunt incantatoare:fete zambitoare, masin..
98,99 lei 170,00 lei
Periute pentru copii maner ochisori.   Dedicate copiiilor cu varsta cuprinsa intre 4-7 ani.Atent finisate,duritate soft,Culori disponibile:galben,verde,rosu si albastru. Oferta include 6 buc/set. ..
24,99 lei 30,00 lei
Periute de dinti rabatabile: Ideale pentru calatorii, birou sau alte ocazii.Atent finisate.Disponibile in culori diverse. ..
9,99 lei
OFERTA ESTE LIMITATA! SUNT 10 SETURI DISPONIBILE! Datorita conditiilor de transport paharul de plastic este crapat.In rest periutele sunt intacte. Set familial 6 periute de dinti + cadou pahar+suport. O solutie perfecta pentru toata familia!Set..
9,99 lei 34,99 lei
×
×
×
×
×
×
×