Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

DECORURI CABINETE MEDICALE

DECORURI CABINETE MEDICALE

In aceasta categorie veti intalni recomandarile noastre pentru infrumusetarea cabinetului Dvs.

Vizualizare ca: Listă Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
Autocolant decor Jungle Friends. Un produs util pentru decorarea cabinetelor stomatologice.Pretul afisat este pentru 1 m liniar. Se vinde la metru liniar sau se poate obtine o lungime maxima de 5m. Dimensiune standard 50cm inaltime/100cm lungim..
49,99 lei
Autocolant decor Marine Friends. Un produs util pentru decorarea cabinetelor stomatologice.Pretul afisat este pentru 1 m liniar. Se vinde la metru liniar sau se poate obtine o lungime maxima de 5m. Dimensiune standard 50cm inaltime/100cm lungim..
49,99 lei
Autocolant decor Monkeys. Un produs util pentru decorarea cabinetelor stomatologice.Pretul afisat este pentru 1m liniar. Se vinde la metru liniar sau se poate obtine o lungime maxima de 5m. Dimensiune standard 50cm inaltime/100cm lungime. ..
49,99 lei
Poster 3 Monkeys. Un accesoriu util pentru infrumusetarea cabinetelor stomatologice.Dimensiune 60cm lungime/40 cm inaltime.Se accepta o marja de + 5cm. ..
49,99 lei
Poster 3 WORDS:BRUSH BRUSH BRUSH! Un accesoriu ideal pentru infrumusetarea cabinetelor stomatologice.Dimensiune poster: 40cm/60cm. Calitate exceptionala.Produsul care se livreaza la Dvs. nu contine logo ul firmei noastre.   ..
34,99 lei
POSTER A WHALE OF A SMILE! Un accesoriu ideal pentru infrumusetarea cabinetelor stomatologice.Dimensiune poster: 40cm/60cm. Calitate exceptionala.Produsul care se livreaza la Dvs. nu contine logo ul firmei noastre. ..
34,99 lei
POSTER ATTITUDE PLUS ABILITY= SUCCESS! Un accesoriu ideal pentru infrumusetarea cabinetelor stomatologice.Dimensiune poster: 40cm/60cm. Calitate exceptionala.Produsul care se livreaza la Dvs. nu contine logo ul firmei noastre. ..
34,99 lei
Poster Don't FORGET to BRUSH! Un accesoriu ideal pentru infrumusetarea cabinetelor stomatologice.Dimensiune poster: 40cm/60cm. Calitate exceptionala.Produsul care se livreaza la Dvs. nu contine logo ul firmei noastre.     ..
34,99 lei
Poster Family Practice Dentistry. Un accesoriu pentru infrumusetarea cabinetului stomatologic.Dimensiune 60cm lungime/40cm inaltime.Se accepta o marja de +5cm. ..
49,98 lei
Poster FLOSS ON! Un accesoriu ideal pentru infrumusetarea cabinetelor stomatologice.Dimensiune poster: 40cm/60cm. Calitate exceptionala.Produsul care se livreaza la Dvs. nu contine logo ul firmei noastre. ..
35,00 lei
Poster Jungle Friends. Un accesoriu amuzant pentru decorarea unui cabinet stomatologic.Dimensiune 50cm latime/80cm inaltime.Se accepta o marja de +/- 5 cm.   ..
49,99 lei
POSTER KEEP ON BRUSHIN'! Un accesoriu ideal pentru infrumusetarea cabinetelor stomatologice.Dimensiune poster: 40cm/60cm. Calitate exceptionala.Produsul care se livreaza la Dvs. nu contine logo ul firmei noastre. ..
34,99 lei
Poster Marine Friends. Un accesoriu util si amuzant pentru decorarea cabinetolor stomatologice.Dimensiune 50 cm latime/80 cm inaltime.Se accepta o marja de +/- 5cm. ..
49,99 lei
Poster Monkeys in Visit. Un accesoriu amuzant pentru decorarea cabinetelor stomatologice.Dimensiune 50cm latime/80cm inaltime.Se accepta o marja de +/- 5cm.   ..
49,98 lei
POSTER TRUE OR FALSE! Un accesoriu ideal pentru infrumusetarea cabinetelor stomatologice.Dimensiune poster: 40cm/60cm. Calitate exceptionala.Produsul care se livreaza la Dvs. nu contine logo ul firmei noastre. ..
34,99 lei
Poster Welcome Friends. Un articol util pentru decorarea cabinetului stomatologic.Dimensiune 60cm lungime/40cm inaltime.Se accepta o marja de +5cm. ..
49,99 lei
×
×
×
×
×
×
×