Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

IGIENA PROTEZE DENTARE

IGIENA PROTEZE DENTARE

In aceasta categorie veti intalni recomandarile noastre pentru igiena zilnica a protezelor dentare.

Vizualizare ca: Listă Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
Apa de gura Assured anti placa bacteriana 474ml. Se utilizeaza intainte de un periaj obisnuit.Ajuta la indepartarea placii bacteriene si protejeaza gingiile inflamate.Aroma usor mentolata.            ..
25,00 lei 44,99 lei
Cutie pentru aparat ortodontic mobil sau proteze. Perfecta pentru calatorii Aspect atractiv Reduce cheltuiala zilnica de curatenie cu 70% Structura economica si rezistenta Periuta pentru igienizare aparat sau proteza, inclusa Oglinda..
49,00 lei
Cutie aparat ortodontic mobil,gutiere albire,proteza. Ideala pentru pastrarea in conditii de igiena a gutierelor pentru albirea dintilor acasa,pentru aparat ortodontic mobil sau proteza dentara. Plastic de calitate, finisaje foarte bune.Origine..
4,99 lei 10,00 lei
Perie igienizare proteze Dr.Fresh Orafix.Import SUA. Un produs excelent pentru igienizarea eficienta a protezelor dentare.Prevazuta cu un maner ergonomic si 2 capete active pentru curatare.     ..
35,00 lei
Periuta pentru curatarea protezelor si a aparatelor ortodontice mobile.Este prevazuta cu 2  capete active, unul clasic/drept pentru igienizare universala si unul de mici dimensiuni pentru igienizarea spatiilor greu accesibile.Ambalata ..
24,99 lei
×
×
×
×
×
×
×