Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

RECOMPENSE DENTARE

RECOMPENSE DENTARE

In aceasta categorie veti putea sa comandati recompense dentare pentru copii si nu numai.

Vizualizare ca: Listă Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
 Cuburi alfabetice din lemn. Setul contine 9 cuburi.Dedicat copiiilor cu varsta implinita 3 ani. Material de foarte buna calitate, atent finisat.Import SUA.   ..
4,99 lei 34,99 lei
Abtibilduri de perete Funny Tooth. Un produs care inveseleste atmosfera in camera de baie. Fabricat din PVC si hartie sintetica reciclabila. Poate fi reutilizat, repozitionat si nu lasa urme de adeziv. Este un produs non toxic pentru cop..
19,99 lei 48,99 lei
Acadele fara zahar Dr. John's SUA Candy Bundle XYLITOL. Acest mix de acadele contine 150 de bucati acadele fructate si 150 de acadele aromate fructe de padure curcubeu. Dimensiuni aproximative acadea: bomboana in sine 2.54cm iar betisorul 7.62c..
849,99 lei
Acadele fara zahar Dr. John's SUA Fruit Tooth  cu Xylitol. Acest mix de acadele contine 150 de bucati acadele fructate.Dimensiune bomboana aproximativa 3cm.  Produs certificat. Nu contine arome artificiale, coloranti artificiali si nu..
419,99 lei
Acadele fara zahar in forma de dinte Dr.John's Sweet Original USA. O colectie de acadele fara zahar, delicioase, arome fructe asortate, ambalate individual.Toate intr un mic container in forma de molar. Este perfect pentru desk front in clinici..
499,99 lei
Arc colorat Happy. O recompensa amuzanta pentru cei mai mici pacienti.Poza cu titlu de prezentare.Pretul afisat este pentru o singura bucata.Se livreaza culorile existente pe stoc.  ..
4,99 lei
Arcada saritoare. Un cadou amuzant pentru pacientii cuminti.Pretul este pentru o singura bucata.Poza cu titlu de prezentare. ..
9,99 lei
Ascutitoare cu picioruse. Un cadou amuzant pentru cei mai ascultatori pacienti. Creionul nu este inclus in pret. Poza cu titlu de prezentare. Pretul este pentru o singura bucata. ..
5,99 lei
Bagheta Zana Maseluta. O recompensa ideala pentru pacientii cei mai mici si ascultatori.Poza cu titlu de prezentare. ..
5,99 lei
Bavete pentru copii Wild Animals. Acest produs este foarte bine primit la prezentarile tematice Scoala Altfel.  Un produs de foarte buna calitate. Daca se lucreaza intr-un mediu curat, acestea se pot refolosi. Poza cu titlu de prezentare. ..
3,99 lei
 Bile cu maimute. O recompensa amuzanta pentru pacientii cei mai mici si ascultatori. Mesaje dentare. Diametru: 29mm Pret/bucata. Poza cu titlu de prezentare. ..
6,99 lei
Bile cu sclipici. Un cadou amuzant pentru pacientii cei mai cuminti. Transparente, cu mesaje dentare. Diametru 32 mm Pret / bucata. Poza cu titlu de prezentare. ..
8,99 lei
Bile saltarete Happy Tooth. O recompensa amuzanta pentru cei mai mici si ascultatori pacienti. Poza cu titlu de prezentare.Pretul afisat este pentru o singura bucata.Se livreaza culorile existente pe stoc.   ..
4,99 lei
Bratari Brush Floss Smile. O recompensa dentara pentru cei mai cuminti copii.Pretul este pentru o bucata.Poza cu titlu de prezentare. ..
2,89 lei 4,99 lei
Bratari pentru recompensarea celor mai mici dintre pacienti.Sistem de inchidere cu clips.Pret/1buc.Poza cu titlu de prezentare. ..
2,89 lei 4,99 lei
Bratari happy molar cu elastic. Un cadou amuzant pentru cei mai cuminti pacienti.Culori diferite.Poza cu titlu de prezentare.Pretul este pentru o bucata. ..
4,99 lei
Bratari Happy Tooth Slap. O recompensa amuzanta pentru cei mai mici pacienti. Imagini diverse.Poza cu titlu de prezentare.Pretul este pentru o bucata. ..
4,79 lei 5,99 lei
Breloc arcada colorata.  Un cadou amuzant primit de cei mai mici si ascultatori pacienti.Poza cu titlu de prezentare.Pretul afisat este pentru o bucata.Se livreaza culorile existente pe stoc. ..
6,99 lei 7,99 lei
Canistra cu dintisori  BIG JAR: Ideal pentru programul Scoala Altfel sau alte prezentari cu tematica stomatologica. Contine 85 cutiute dintisori colier (marime medie), calitate superioara, ambalate individual.Canistra este fabricata din sticl..
249,99 lei
Canistra cutiute dintisori Smile Can. Recomandata cabinetelor stomatologice care desfasoara programe Scoala Altfel sau prezentari cu tematica dentara.   Continut oferta: 150 de cutiute cu capac pentru dintisorii de lapte, o ca..
229,99 lei
Capac protectie periuta de dinti. Un accesoriu util pentru protectia periutelor de dinti (copii si adulti). Culori variate. Capacul se desface. Poza cu titlu de prezentare. Pretul afisat este pentru  o singura bucata. Se livreaza culorile exi..
2,49 lei
Capac protectie periuta de dinti pentru copii. O recompensa pentru pacientii cei mai cuminti.Culorile si personajele pot sa difere.Pretul afisat este pentru o singura bucata.Poza cu titlu de prezentare. ..
4,99 lei
Capac protectie periuta de dinti Happy Smile. O recompensa utila pentru pacientii cei mai cuminti.Poza cu titlu de prezentare.Pretul este pentru o bucata.Se livreaza fara periuta de dinti. ..
4,99 lei
Capace protectie periute de dinti copii Ocean Pals.Pretul este pentru o bucata.Poza cu titlu de prezentare. ..
3,99 lei
Carticica colorat  Love Your Teeth. 6 pagini de colorat pentru cei mai mici si ascultatori pacienti. Dimensiune 19cm/13cm. ..
3,49 lei
Ceas de mana cu joc. Un super cadou pentru un pacient cuminte.Poza cu titlu de prezentare.Pretul este pentru o singura bucata. ..
5,49 lei
Clepsidra  Smile Molar Header. O recompensa ideala pentru cei mai mici pacienti.Timp periaj aprox. 2-3min. Poza cu tiltu de prezentare.Culori variate.Pretul este pentru o singura bucata clepsidra. ..
5,99 lei
Clepsidre Big molar Floss.  O recompensa ideala pentru pacientii cuminti.Setul contine 5 bucati, culori variate.Poza cu titlu de prezentare.Timp periaj aprox. 2-3 min.Pretul este pentru o singura bucata clepsidra. ..
5,99 lei
Clepsidra Brush Your Teeth. Timp periaj aprox 2-3 min. O recompensa amuzanta pentru pacientii cuminti.Culorile pot sa varieze.Poza cu titlu de prezentare.Pretul este pentru o singura bucata clepsidra.       ..
5,99 lei
Clepsidre Sofia Smile. Un cadou ideal pentru cei mai mici pacienti ascultatori.Culori variate, poza cu titlu de prezentare.Timp periaj aprox. 2-3 min.Pretul afisat este pentru o singura bucata clepsidra.. ..
4,99 lei
Clepsidra timer random smiley. O recompensa amuzanta pentru cei mai mici si cuminti pacienti.Un cadou foarte bine primit in programul Scoala Altfel. Poza este cu titlu de prezentare.Se livreaza o singura clepsidra cu 2 stickere amuzante.Culoare..
5,99 lei 8,99 lei
Clepsidra Tooth Shield. Un cadou amuzant pentru pacientii cuminti.Poza cu titlu de prezentare.Timp periaj aprox. 2-3 min.Pretul este pentru o singura bucata clepsidra. ..
5,99 lei
Clepsidra Tooth Smiley Radiant.  Timp periaj aprox. 2-3 min. Recompensa ideala pentru cei mai mici pacienti.Poza cu titlu de prezentare.Culori diferite.Pretul este pentru o singura bucata clepsidra. ..
5,99 lei
Clepsidra Zana Maseluta Bagheta Magica.  Un cadou amuzant pentru cei mai mici pacienti.Timp aprox. de periaj 2-3 min.Culori variate.Poza cu titlu de prezentare.Pretul este pentru o singura bucata clepsidra. ..
5,99 lei
Clepsidra Zana Maseluta Blonde Hair. Un cadou amuzant pentru cei mai mici pacienti.Timp aprox. de periaj 2-3 min.Culori variate.Poza cu titlu de prezentare.Pretul afisat este pentru o singura bucata clepsidra.. ..
4,99 lei
Clepsidre Always Brush and Floss.   Un cadou amuzant pentru cei mai mici pacienti.Culori variate, timp periaj aprox. 2-3min.Poza cu titlu de prezentare.Pretul este pentru o singura bucata clepsidra. ..
5,99 lei
Clepsidre Aurora. Un cadou ideal pentru cei mai mici pacienti ascultatori.Culori variate, poza cu titlu de prezentare.Timp periaj aprox. 2-3min.Pretul afisat este pentru o singura bucata clepsidra.. ..
4,99 lei
Clepsidre Barbie Cat.  O recompensa ideala pentru cei mai mici pacienti. Culori variate, poza cu titlu de prezentare.Timp periaj aprox.2-3min. Pretul este pentru o singura bucata clepsidra. ..
5,99 lei
Clepsidre Barbie Long Dress. O recompensa ideala pentru cei mai mici pacienti.Culori variate, poza cu titlu de prezentare.Timp periaj aprox.2-3min.Pretul este pentru o singura bucata clepsidra. ..
5,99 lei
Clepsidre Barbie Love Pets. Un cadou ideal pentru cei mai mici pacienti ascultatori.Culori variate, poza cu titlu de prezentare.Timp periaj aprox. 2-3min.Pretul afisat este pentru o singura bucata clepsidra.. ..
4,99 lei
Clepsidre Barbie Mermaid.   O recompensa pentru cei mai cuminti copii in cabinet.Culori variate, poza cu titlu de prezentare.Timp periaj aprox.2-3min.Pretul este pentru o singura bucata clepsidra. ..
5,99 lei
Clepsidre Barbie Shop. O recompensa amuzanta pentru cei mai mici si cuminti pacienti.Culori variate, poza cu titlu de prezentare.Timp periaj aprox. 2-3min. Pretul este pentru o singura bucata clepsidra. ..
5,99 lei
Clepsidre Barbie Walking.  Un cadou ideal pentru cei mai mici pacienti ascultatori.Culori variate, poza cu titlu de prezentare.Timp periaj aprox. 2-3min.Pretul este pentru o singura bucata clepsidra. ..
5,99 lei
Clepsidre Big Molar Happy Face. O recompensa ideala pentru pacientii cuminti.Culori variate.Poza cu titlu de prezentare.Timp periaj aprox. 2-3min.Pretul este pentru o singura bucata clepsidra. ..
5,99 lei
Clepsidre Cenusareasa.  Cadou special pentru pacientii cuminti.Culori variate, timp periaj aprox. 2-3min. Poza cu titlu de prezentare.Pretul afisat este pentru o singura bucata clepsidra.. ..
4,99 lei
×
×
×
×
×
×
×