Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

Clepsidre

Clepsidre

Clepsidrele reprezinta o recompensa utila pentru cei mai cuminti pacienti.

Vizualizare ca: Listă Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
Clepsidra  Smile Molar Header 5 buc/set. O recompensa ideala pentru cei mai mici pacienti.Timp periaj aprox. 2-3min. Setul contine 5 bucati.Poza cu tiltu de prezentare.Culori variate. ..
29,99 lei
Clepsidre Big molar Floss 5buc/set. O recompensa ideala pentru pacientii cuminti.Setul contine 5 bucati, culori variate.Poza cu titlu de prezentare.Timp periaj aprox. 2-3 min. ..
29,99 lei
Clepsidra Brush Your Teeth. Timp periaj aprox 2-3 min. O recompensa amuzanta pentru pacientii cuminti.Setul contine cinci clepsidre.Culorile pot sa varieze.Poza cu titlu de prezentare.       ..
29,99 lei
Clepsidre Sofia Smile 5 buc/set. Un cadou ideal pentru cei mai mici pacienti ascultatori.Culori variate, poza cu titlu de prezentare.Timp periaj aprox. 2-3 min. ..
29,99 lei
Clepsidra timer random smiley. O recompensa amuzanta pentru cei mai mici si cuminti pacienti.Un cadou foarte bine primit in programul Scoala Altfel. Poza este cu titlu de prezentare.Se livreaza o singura clepsidra cu 2 stickere amuzante.Culoare..
5,99 lei 8,99 lei
Clepsidra Tooth 3 stars 5 buc/set. O recompensa amuzanta pentru pacientii cuminti.Setul contine 5 bucati, culori variate.Poza cu titlu de prezentare.Timp periaj aprox. 2-3 min. ..
29,99 lei
Clepsidra Tooth Bagheta Star 5 buc/set. Un cadou amuzant pentru pacientii cuminti.Setul contine 5 bucati, culori variate.Poza cu titlu de prezentare.Timp periaj aprox. 2-3min. ..
29,99 lei
Clepsidra Tooth Shield 5 buc/set. Un cadou amuzant pentru pacientii cuminti.Setul contine 5 bucati, culori variate.Poza cu titlu de prezentare.Timp periaj aprox. 2-3 min. ..
29,99 lei
Clepsidra Tooth Smiley Radiant 5 buc/set. Timp periaj aprox. 2-3 min. Recompensa ideala pentru cei mai mici pacienti.Setul contine 5 buc.Poza cu titlu de prezentare.Culori diferite. ..
29,99 lei
Clepsidra Zana Maseluta Bagheta Magica 5 buc/set. Un cadou amuzant pentru cei mai mici pacienti.Timp aprox. de periaj 2-3 min.Setul contine 5 buc.Culori variate.Poza cu titlu de prezentare. ..
29,99 lei
Clepsidra Zana Maseluta Blonde Hair 5 buc/set. Un cadou amuzant pentru cei mai mici pacienti.Timp aprox. de periaj 2-3 min.Setul contine 5 buc.Culori variate.Poza cu titlu de prezentare. ..
29,99 lei
Clepsidre Always Brush and Floss 5 buc/set. Un cadou amuzant pentru cei mai mici pacienti.Setul contine 5 bucati, culori variate, timp periaj aprox. 2-3min.Poza cu titlu de prezentare. ..
29,99 lei
Clepsidre Aurora 5 buc/set. Un cadou ideal pentru cei mai mici pacienti ascultatori.Culori variate, poza cu titlu de prezentare.Timp periaj aprox. 2-3min. ..
29,99 lei
Clepsidre Barbie Cat 5 buc/set. O recompensa ideala pentru cei mai mici pacienti.Culori variate, poza cu titlu de prezentare.Timp periaj aprox.2-3min. ..
29,99 lei
Clepsidre Barbie Long Dress 5 buc/set. O recompensa ideala pentru cei mai mici pacienti.Culori variate, poza cu titlu de prezentare.Timp periaj aprox.2-3min. ..
29,99 lei
Clepsidre Barbie Love Pets 5 buc/set. Un cadou ideal pentru cei mai mici pacienti ascultatori.Culori variate, poza cu titlu de prezentare.Timp periaj aprox. 2-3min. ..
29,99 lei
Clepsidre Barbie Mermaid  5 buc/set. O recompensa pentru cei mai cuminti copii in cabinet.Culori variate, poza cu titlu de prezentare.Timp periaj aprox.2-3min. ..
29,99 lei
Clepsidre Barbie Shop 5 buc/set. O recompensa amuzanta pentru cei mai mici si cuminti pacienti.Culori variate, poza cu titlu de prezentare.Timp periaj aprox. 2-3min. ..
29,99 lei
Clepsidre Barbie Walking 5 buc/set. Un cadou ideal pentru cei mai mici pacienti ascultatori.Culori variate, poza cu titlu de prezentare.Timp periaj aprox. 2-3min. ..
29,99 lei
Clepsidre Big Molar Happy Face 5buc/set. O recompensa ideala pentru pacientii cuminti.Setul contine 5 bucati, culori variate.Poza cu titlu de prezentare.Timp periaj aprox. 2-3min. ..
29,99 lei
Clepsidre Cenusareasa 5 buc/set. Cadou special pentru pacientii cuminti.Setul contine 5 bucati, culori variate, timp periaj aprox. 2-3min. Poza cu titlu de prezentare. ..
29,99 lei
Clepsidre timer.O recompensa dentara speciala, pentru cei mai mici dintre pacienti dar si pentru cei mai mari.Timp aprox 2-3 min.Culori variate:rosu,verde,albastru,galben,roz,mov. ..
5,49 lei
Clepsidre clasice nisip alb. O recompensa ideala pentru pacientii cei mai mici si mai cuminti.Durata periaj 2-3min.Culori variate.Poza cu titlu de prezentare.Pretul afisat este pentru o bucata. ..
5,89 lei
Clepsidre cu lichid.O recompensa ideala pentru pacientii cuminti.Pret/1buc.Poza cu titlu de prezentare.Lichidul este transparent, necolorat. ..
19,00 lei
Clepsidra cu ventuza. Un dispozitiv eficient pentru igiena dentara zilnica.O recompensa ideala pentru pacientii cuminti.Culori variate.Pret/1buc.Poza cu titlu de prezentare. ..
6,99 lei 13,00 lei
Clepsidre cu ventuza set 10 buc. Un acccesoriu util pentru spalatul pe dinti.Timp 2min 45sec. Culori variate.Poza cu titlu de prezentare.   ..
61,99 lei 98,99 lei
Clepsidre Disney PR Friends 5 buc/set. Un cadou ideal pentru cei mai mici pacienti ascultatori.Culori variate, poza cu titlu de prezentare.Timp periaj aprox. 2-3min. ..
29,99 lei
Clepsidre Disney Princess Group 5 buc/set. Cadou special pentru pacientii cuminti.Setul contine 5 bucati, culori variate, timp periaj aprox. 2-3min. Poza cu titlu de prezentare.   ..
29,99 lei
Clepsidre Frozen Elsa Round 5 buc/set. O recompensa amuzanta pentru cei mai mici si cuminti pacienti.Culori variate, poza cu titlu de prezentare.Timp periaj aprox. 2-3min. ..
29,99 lei
Clepsidre Frozen Elsa Snow Man Round 5 buc/set. O recompensa amuzanta pentru cei mai mici si cuminti pacienti.Culori variate, poza cu titlu de prezentare.Timp periaj aprox. 2-3min. ..
29,99 lei
Clepsidre Frozen Family 5 buc/set. Un cadou special pentru pacientii cuminti.Setul contine 5 bucati, culori variate.Poza cu titlu de prezentare.Timp aproximativ periaj 2-3min. ..
29,99 lei
Clepsidre Frozen Friends Round 5 buc/set. O recompensa amuzanta pentru cei mai mici si cuminti pacienti.Culori variate, poza cu titlu de prezentare.Timp periaj aprox. 2-3min. ..
29,99 lei
Clepsidre I Brushed 5 buc/set. Un cadou amuzant pentru cei mai mici pacienti.Setul contine 5 bucati, culori variate, timp periaj aprox. 2-3min.Poza cu titlu de prezentare. ..
29,99 lei
Clepsidre Jasmine 5 buc/set. Recompensa ideala pentru pacientii cuminti.Setul contine 5 bucati, culori variate.Timp periaj aprox. 2-3min. Poza cu titlu de prezentare. ..
29,99 lei
Clepsidre Mickey Big 5 buc/set. Un cadou special pentru pacientii cuminti.Setul contine 5 bucati, culori variate.Poza cu titlu de prezentare.Timp aproximativ periaj 2-3min. ..
29,99 lei
Clepsidre Mickey Round 5 buc/set. O recompensa amuzanta pentru cei mai mici si cuminti pacienti.Culori variate, poza cu titlu de prezentare.Timp periaj aprox. 2-3min. ..
29,99 lei
Clepsidre Minnie 5 buc/set. O recompensa amuzanta pentru cei mai mici si cuminti pacienti.Culori variate, poza cu titlu de prezentare.Timp periaj aprox. 2-3min. ..
29,99 lei
Clepsidre Smiley Assorted 15buc/set. Setul contine: - 15 clepsidre culori variate (rosu/albastru/verde/mov/galben) - 30 stickere (cate 2 buc la fiecare clepsidra) Timp periaj aprox.2-3 min.Poza cu titlu de prezentare.Se livreaza culo..
81,99 lei 99,99 lei
Clepsidre Snow White 5 buc/set. O recompensa amuzanta pentru cei mai mici si cuminti pacienti.Culori variate, poza cu titlu de prezentare.Timp periaj aprox. 2-3min. ..
29,99 lei
Clepsidre Sofia BTY 5 buc/set. Un cadou ideal pentru cei mai mici pacienti ascultatori.Culori variate, poza cu titlu de prezentare.Timp periaj aprox. 2-3min. ..
29,99 lei
Clepsidre Tooth Cap.  Recompensa ideala pentru pacientii cuminti.Durata periaj 2-3 min.Poza cu titlu de prezentare.Pretul este pentru o bucata. ..
9,99 lei
Clepsidre tooth shape.  Pretul este pentru o singura bucata.Timp periaj 2-3 minute. Culori diverse. ..
6,49 lei 6,99 lei
Clepsidre Zana Maseluta Aripi 5 buc/set. Un cadou amuzant pentru cei mai mici pacienti.Setul contine 5 bucati, culori variate, timp periaj aprox. 2-3min.Poza cu titlu de prezentare. ..
29,99 lei
Saculetul dentar Mini Mix Scoala Altfel: Un produs util pentru deprinderea obiceiurilor sanatoase de spalare pe dinti. Contine: o clepsidra timer,  o periuta de dinti amuzanta si un saculet reutilizabil. Poza cu titlu de prezentare.Culoare..
14,99 lei 15,99 lei
Saculetul dentar Smile With Donna. Un accesoriu important pentru dobandirea obiceiurilor sanatoase in igiena dentara.Util la scoala, in tabere,la bunici, excursii sau vacante. Dimensiune saculet 15cmx20cm. In pachet sunt incluse:un saculet..
26,99 lei
×
×
×
×
×
×
×