Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

Cutiute dintisori

Cutiute dintisori

Cutiutele dintisori sunt o supriza pentru pacientii care o asteapta pe Zana Maseluta.

Vizualizare ca: Listă Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
Canistra cu dintisori  BIG JAR: Ideal pentru programul Scoala Altfel sau alte prezentari cu tematica stomatologica. Contine 85 cutiute dintisori colier (marime medie), calitate superioara, ambalate individual.Canistra este fabricata din sticl..
249,99 lei
Canistra cutiute dintisori Smile Can. Recomandata cabinetelor stomatologice care desfasoara programe Scoala Altfel sau prezentari cu tematica dentara.   Continut oferta: 150 de cutiute cu capac pentru dintisorii de lapte, o ca..
229,99 lei
Cutiuta dintisor, cu breloc si capac deschidere: Un cadou ideal pentru pacientii cei mai cuminti. Poza cu titlu de prezentare. Pretul afisat este pentru o singura bucata. ..
3,49 lei 4,99 lei
Cutiute din lemn pentru dintisorii de lapte. O recompensa amuzanta pentru pacientii cei mai cuminti. Fabricata din lemn si finisata atent. Poza cu titlu de prezentare. Pretul afisat este pentru o singura cutie.     ..
8,99 lei 12,99 lei
Coliere dintisori 144 buc/punga. O recompensa amuzanta si utila pentru cei mai mici pacienti.Pachetul contine cutiute cu capac si snur in 3 culori fluorescente.Dimensiune cutie clasica-mica. ..
154,99 lei 169,00 lei
Cutiute dintisori 144 buc/punga marime Medie. Culoare alba, snur colorat (verde, albastru,rosu). Poza cu tiltu de prezentare. ..
169,99 lei 179,99 lei
Cutiute dintisor colier. Culoare alba.Pret/buc.Dimensiune medie.Culori diferite la snur.Set 10 buc   ..
26,99 lei
Cutiute dintisori, colorate.Marime mijlocie (aprox 3 cm inaltime/2 cm latime).Set 6 buc. ..
34,99 lei
Cutiute dintisori colorati 10buc/set. O recompensa amuzanta pentru cei mai mici si ascultatori pacienti. Poza cu titlu de prezentare. ..
34,99 lei
Cutiute dintisori cu snur THolder 60buc/set. Setul contine separat: - 60 cutiute albe dintisor - 60 snururi (3 culori diferite:roz/rosu/verde). Se pot confectiona coliere sau poate fi oferita doar cutia dintisor.Poza cu titlu de..
109,99 lei
Cutie simpla pentru dintisorii de lapte.Nu se livreaza cu snur.Dimensiune clasica. 20buc/set ..
39,99 lei
  Cutie dintisori lapte, ambalata individual.Un cadou ideal pentru pacientii cuminti.Set 10 buc.Culori snur disponibile verde/albastru/rosu. ..
34,99 lei
Cutiute dintisori lapte Chest Holder colorate. O recompensa dentara pentru cei mai mici si ascultatori pacienti. Pretul afisat este pentru o singura bucata. Poza este cu titlu de prezentare. Se livreaza culorile existente pe stoc.   ..
0,99 lei 1,49 lei
Cutiute dintisori molar Gooffy. Un cadou special pentru copii.Poza cu titlu de prezentare.Pretul este pentru o bucata.   ..
5,99 lei
Cutiute dintisori Smile color set 10 buc. O recompensa ideala pentru cei mai mici pacienti. Poza cu titlu de prezentare.Setul contine 10 cutiute. ..
34,99 lei
Cutiute dintisori transparente. O recompensa utila pentru pacientii cuminti.Poza cu titlu de prezentare.Pretul este pentru o singura bucata.Dimensiuni aproximative 4.5cm inaltime si 2.5 cm latime. ..
5,99 lei
Cutiute pentru dintisori, cu sclipici.Marime medie:aprox 3 cm inaltime/2.5 cm latime.6 buc/set. ..
29,99 lei 34,99 lei
Recompense dentare asortate borcan Large. Contine recompense dentare asortate, dintre cele mai bine primite de pacientii cei mai mici si ascultatori.Borcanul este reutilizabil.Ulterior se poate comanda doar continutul acestuia.Poza cu titlu de pre..
94,99 lei 98,99 lei
Recompense dentare asortate borcan Medium. Contine recompense dentare asortate, dintre cele mai bine primite de pacientii cei mai mici si ascultatori.Borcanul este reutilizabil.Ulterior se poate comanda doar continutul acestuia.Poza cu titlu de pr..
74,99 lei 84,00 lei
Recompense dentare asortate borcan Small. Contine recompense dentare asortate, dintre cele mai bine primite de pacientii cei mai mici si ascultatori.Borcanul este reutilizabil.Ulterior se poate comanda doar continutul acestuia.Poza cu titlu de pre..
49,99 lei 59,99 lei
×
×
×
×
×
×
×