Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

Modele dentare prezentari tematice

Modele dentare prezentari tematice

Modele dentare prezentari tematice.

In aceasta categorie veti putea sa cumparati modele de studiu pentru orele de educatie dentara la copii si adolescenti.Calitatea acestor produse este deosebita.

Vizualizare ca: Listă Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
Model de studiu  Ollie Z. Un mod util de a invata micii pacienti sa deprinda obiceiurile sanatoase in igiena orala zilnica.  Caracteristici: aproximativ  45cm,dentitie durabila, ofera locuri unde se poate exersa utilizarea a..
969,99 lei
Model de studiu  Big Rex. Un mod util de a invata micii pacienti sa deprinda obiceiurile sanatoase in igiena orala zilnica.  Caracteristici: Inaltime 38cm,dentitie durabila,limba detasabila,stropitor ascuns de apa,periuta de dinti 28c..
589,99 lei
Model de studiu Croc Smiley. Un mod util de a invata micii pacienti sa deprinda obiceiurile sanatoase in igiena orala zilnica.  Caracteristici: Inaltime 38cm,dentitie durabila,limba detasabila,stropitor ascuns de apa,periuta de dinti 28cm...
589,99 lei
Model de studiu Fish Finn. Un mod util de a invata micii pacienti sa deprinda obiceiurile sanatoase in igiena orala zilnica.  Caracteristici: aproximativ 30cm,dentitie durabila, 4 locuri unde se poate exersa utilizarea atei dentare. ..
399,99 lei
Model de studiu L Bear. Un mod util de a invata micii pacienti sa deprinda obiceiurile sanatoase in igiena orala zilnica.  Caracteristici: aproximativ 24cm,dentitie durabila, 4 locuri unde se poate exersa utilizarea atei dentare. C..
389,99 lei
Model de studiu L Dragon. Un mod util de a invata micii pacienti sa deprinda obiceiurile sanatoase in igiena orala zilnica.  Caracteristici: aproximativ 24cm,dentitie durabila, 4 locuri unde se poate exersa utilizarea atei dentare. ..
389,99 lei
Model de studiu Leo the Lion. Un mod util de a invata micii pacienti sa deprinda obiceiurile sanatoase in igiena orala zilnica.  Caracteristici: Inaltime 38cm,dentitie durabila,limba detasabila,stropitor ascuns de apa,periuta de dinti 28cm..
589,99 lei
Model de studiu maimuta Big Smiley. Un mod util de a invata micii pacienti sa deprinda obiceiurile sanatoase in igiena orala zilnica.  Caracteristici:inaltime 38cm,dentitie durabila,limba detasabila,stropitor ascuns de apa,periuta de dinti..
589,99 lei
Model de studiu mediu Dyno. Un mod util de a invata micii pacienti sa deprinda obiceiurile sanatoase in igiena orala zilnica.  Caracteristici: Inaltime 30cm,dentitie durabila, 4 locuri unde se poate exersa utilizarea atei dentare,stabilita..
349,99 lei
Model de studiu mediu Monkey. Un mod util de a invata micii pacienti sa deprinda obiceiurile sanatoase in igiena orala zilnica.  Caracteristici: Inaltime 30cm,dentitie durabila, 4 locuri unde se poate exersa utilizarea atei dentare,stabili..
349,99 lei
Model de studiu mediu Sharky. Un mod util de a invata micii pacienti sa deprinda obiceiurile sanatoase in igiena orala zilnica.  Caracteristici: Inaltime 30cm,dentitie durabila, 4 locuri unde se poate exersa utilizarea atei dentare,stabili..
349,99 lei
Model de studiu Mr.Sharky. Un mod util de a invata micii pacienti sa deprinda obiceiurile sanatoase in igiena orala zilnica.  Caracteristici: Inaltime 38cm,dentitie durabila,limba detasabila,stropitor ascuns de apa,periuta de dinti 28cm. ..
589,99 lei
 Model de studiu molar sectiune: Un ajutor eficient in prezentarile tematice organizate in cabinete stomatologice sau gradinite/scoli.  Descriere produs: smalt, dentina, pulpa dentara, cement, nerv, vase sangvine, radacina si co..
279,99 lei
Model de studiu Tabitha si carticica ABC-ul gurii sanatoase.  Un mod util de a invata micii pacienti sa deprinda obiceiurile sanatoase in igiena orala zilnica.  Cartea contine ilustratii si recomandari privind igiena orala zilnica la ..
289,99 lei
Model de studiu Tanner si carticica ABC-ul gurii sanatoase.  Un mod util de a invata micii pacienti sa deprinda obiceiurile sanatoase in igiena orala zilnica.   Cartea contine ilustratii si recomandari privind igiena orala zilnic..
289,99 lei
Model de studiu Ursuletul Gund. Un mod util de a invata micii pacienti sa deprinda obiceiurile sanatoase in igiena orala zilnica.Acest super ursulet face miscari  in timp ce si periaza dintii. Il vom auzi rostind cuvinte si indemnuri tim..
269,99 lei
Model dental care large. Acest mega model de studiu (15.24cm/13.20cm) contine:32 dinti adult,limba detasabila.Cadou o periuta de dinti gigant (25.4cm). Plastic de calitate, atent finisat.Poza cu titlu de prezentare. Se livreaza pe baza unei ..
589,99 lei
Oglinda dentara XXL. Un accesoriu important la prezentarile tematice. Material de calitate, atent finisat. Marime aproximativa 38cm.Poza cu titlu de prezentare.Culori disponibile:roz si albastru.In comanda va rugam sa specificati culoare..
259,99 lei
Papusa de mana arcada. Pentru ca prezentarea Dvs. sa fie si amuzanta, puteti sa faceti audienta sa zambeasca in timp ce explicati importanta spalarii corecte a dintilor.Poza cu titlu de prezentare.Dimensiune:12.7cm. Produsul se livreaza pe..
169,99 lei
Periuta de dinti XXL. Un accesoriu important la prezentarile tematice. Recomandati intotdeauna invitatilor la prezentari sa perieze dintii papusilor. Material de calitate, 3 randuri de perisori nylon. Marime aproximativa 30cm.Poza cu titlu de..
269,99 lei
Scaun molar. Un accesoriu util si amuzant pentru dotarea unei sali de asteptare din cabinetul stomatologic.Dimensiuni aproximative:35cmx40cm.Material de calitate, atent finisat.Poza cu titlu de prezentare. Produsul se livreaza pe baza unei..
649,99 lei
Scaun molar pentru salile de asteptare. Prevazut cu un capac dimensiune redusa, pentru usurinta in umplere cu jucarii.Se livreaza fara continut.Dimensiuni aproximative 30cmx30cm Poza cu titlu de prezentare. Culoare: alb, rosu, albastru. ..
399,00 lei
Set educatie dentara Smiley Kit: Perfect pentru prezentarile scolare, in gradinite, diverse evenimente.  Contine: - 1 gura in miniatura - 1 periuta de dinti - 1 pasta de dinti retractabila - 3 instrumente dentare Poza cu tit..
99,99 lei
×
×
×
×
×
×
×