Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

Aparate ortodontice multifunctionale

Aparate ortodontice multifunctionale

In aceasta categorie veti putea sa comandati aparate ortodontice mobile multifunctionale.

 
Vizualizare ca: Listă Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
Aparat ortodontic mobil INFANT TRAINER-EDUCATOR FUNCŢIONAL   PENTRU COPII ÎNTRE 2-5 ANI DESCRIERE PRODUS: Inainte de a plasa comanda asigurati-va ca ati citit cu atentie descrierea. Infant trainer  este un suport de exe..
599,99 lei
Aparat ortodontic mobil Trainer For Alignment Faza1. EDUCATOR FUNCŢIONAL PENTRU tineri peste 15 ANI Inainte de a plasa comanda asigurati-va ca ati citit cu atentie descrirerea produsului: T4A (trainerul pentru aliniamente)  este id..
789,99 lei
Aparat ortodontic mobil Trainer For Alignment Faza 2. EDUCATOR FUNCŢIONAL PENTRU tineri peste 15 ANI Inainte de a plasa comanda asigurati-va ca ati citit cu atentie descrirerea produsului: T4A (trainerul pentru aliniamente)  este i..
759,99 lei
Aparat ortodontic Trainer for kids - T4K Phase 1. Inainte de a plasa comanda asigurati-va ca ati citit cu atentie descrierea produsului. TRAINER FOR KIDS  EDUCATOR FUNCŢIONAL DESCRIERE PENTRU AMBELE FAZE (1 SI 2). PENTRU COPII INTR..
799,99 lei
Aparat ortodontic Trainer for kids - T4K Phase 2. Inainte de a plasa comanda asigurati-va ca ati citit cu atentie descrierea produsului. TRAINER FOR KIDS  EDUCATOR FUNCŢIONAL DESCRIERE PENTRU AMBELE FAZE (1 SI 2). PENTRU COPII INTR..
749,99 lei
×
×
×
×
×
×
×