Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

Solutie concentrata de curatat aspiratoare dentare - Becht Suction Plus 1 Litru

Produsul vazut: 3546
139,99 lei
TVA inclus: 139,99 lei

 

Solutie concentrata de curatat aspiratoare dentare - Becht Suction Plus 1 Litru.

Este o solutie dezinfectanta cu  eficienta maxima  in curatarea si odorizarea sistemelor stomatologice de aspirare, cu si fara separator de amalgam si al scuipatorilor.

Proprietati: Becht Suction plus este  eficienta impotriva bacteriilor (EN13727) si sporilor (EN 13624) cu 2%/5 minute, tuberculocid (M terrae) cu 2%/ 30 minute (EN 14348) sub incarcatura organica.

Inactiv pentru  HBV/HIV/EVDV/Vaccina/Noro viruses (EN 14476) cu 2%/15 minute. Solutia nu face spuma. Nu contine aldehide, fenoli si cloride. Dizolva murdaria de pe tuburi. Nu distruge materialele pe care este folosit. Solutia biodegradabila este foarte usor de folosit.

Mod de folosire: pregatiti 2%  din Solutia cu 20 ml concentrat cu 980 ml apa de la robinet. Apoi aspirati. Respectati timpii. Dupa expunere clatiti sistemul cu apa. Repetati procedura la pranz si dupa ce ati terminat munca. Solutia nu trebuie sa ramana in sistem pe timpul weekendului. Folositi aproximativ 50 ml de solutie pentru a dezinfecta si a curata vasul .

Ingredienti activi:

100 g solutie concentrata Becht contine 3,5 g benzalkoniumchloride

Atentionari: purtati manusi protectoare/ imbracaminte protectoare/protectie pentru ochi/protectie pentru fata.

Spalati mainile abundent dupa folosire. Nu mancati, nu beti si nu fumati in timp ce folositi acest produs.

Evitati formarea de aerosoli. LA CONTACTUL CU PIELEA ( sau parul) indepartati sau scoateti toata imbracamintea contaminata  imediat. Clatiti pielea cu apa/ faceti dus. Spalati hainele contaminate inainte de a le folosi din nou. LA CONTACTUL CU OCHII: clatiti cu atentie timp de cel putin 15 minute. Indepartati lentilele de contact daca purtati si continuati sa clatiti cu apa. DACA INGHITITI: clatiti gura cu apa, nu induceti starea de voma. Contactati medicul daca nu va simtiti bine. DACA INHALATI: scoateti victima la aer curat si tineti-o intr-o pozitie comfortabila pentru a respira cat mai bine.

A nu se lasa la indemana copiilor. Pastrati recipientul inchis. Pastrati la rece. Evitati razele solare.

A se folosi doar pentru uz professional. Pastrati numarul lotului ca sa identificati produsul in cazul unor probleme. Folositi produsul conform instructiunilor.Poza cu titlu de prezentare.

Spune-ţi opinia

Numele tău:

Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine:×
×
×
×
×
×
×