Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

Hemostatice

Hemostatice

In aceasta categorie veti putea comanda produse de calitate la pret de importator direct.

Vizualizare ca: Listă Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
 Aplicatoare neabsorbante ce mentin solutia intr-o suspensie pentru a nu se imprastia sau curge. Unghiul si lungimea pot fi usor ajustate, dupa preferinte. Utilizari: adeziv, bonding, sigilant, liner, hemostatic, demineralizant, varnish. Mod ..
23,99 lei
Burete hemostatic D 1x1x1cm. Indicat pentru operatii chirurgicale, putere mare hemostatica si de cicatrizare.Pretul include 10 buc.Poza cu titlu de prezentare.   ..
39,99 lei
Burete hemostatic STD 8x5x1cm. Indicat pentru operatii chirurgicale, putere mare hemostatica si de cicatrizare.Pretul include 10 buc.Poza cu titlu de prezentare. ..
179,99 lei
Solutie hemostatica 25% clorura de aluminiu 15ml.  Este o solutie tamponata de clorura de aluminiu in concentratie de 25%. Fara epinefrina, pentru a preveni reactii adverse cardiace. Opreste cu succes sangerarile minore. Recomandata a se util..
44,99 lei
Solutie hemostatica 25% clorura de aluminiu 30ml. Este o solutie tamponata de clorura de aluminiu in concentratie de 25%.Fara epinefrina, pentru a preveni reactii adverse cardiace.Opreste cu succes sangerarile minore.Recomandata a se utiliza la pr..
54,99 lei
×
×
×
×
×
×
×