Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

Manusi

Manusi

In aceasta categorie veti putea comanda manusi de examinare nesterile si manusi chirurgicale.

Vizualizare ca: Listă Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
Manusi de examinare din Latex (albe, nepudrate, texturate) – Marimea  XS Un produs pe care il recomandam cu cea mai mare incredere. Face parte din categoria manusi de tip premium. Fabricate in Malaysia,.  Manusile de examinare din L..
59,99 lei
Manusi chirurgicale nepudrate sterile . Marimi disponibile: 7.5 Poza cu titlu de prezentare. Pretul include o singura pereche manusi marime 7.5 sterile.   ..
2,99 lei 5,99 lei
Manusi de examinare din nitril negre. Marime L. - nepudrate  - calitate superioara - texturate la nivelul degetelor - suprafata: usor texturata - manusile din nitril reduc riscul de hipersensibilitate si nu cauzeaza reactii alergice - ..
98,99 lei
  Manusi de examinare din Latex (albe, nepudrate, texturate) – Marimea L Un produs pe care il recomandam cu cea mai mare incredere. Face parte din categoria manusi de tip premium.  Manusile de examinare din Latex  sunt ..
59,99 lei
Manusi de examinare nesterile nepudrate L  Nitril 100buc/cutie. Un produs pe care il recomandam cu cea mai mare incredere. Face parte din categoria manusi de tip premium.      ..
89,99 lei
  Manusi de examinare din Latex (albe, nepudrate, texturate) – Marimea S Un produs pe care il recomandam cu cea mai mare incredere. Face parte din categoria manusi de tip premium. Fabricate in Malaysia,.  Manusile de examinare di..
59,99 lei
Manusi de examinare nesterile nepudrate XS Nitril 100buc/cutie. Un produs pe care il recomandam cu cea mai mare incredere. Face parte din categoria manusi de tip premium.          ..
68,99 lei
×
×
×
×
×
×
×