Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

Profilaxie

Profilaxie

In aceasta categorie puteti sa comandati produse de o calitate superioara.Fabricate in S.U.A.

Vizualizare ca: Listă Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
Pasta profilaxie Qartz 170gr. Aroma cirese, granulatie medie.Pret/buc. Qartz este o pasta de profilaxie cu agent unic de curatare si lustruire.Acesta indeparteaza petele dentinare in timp ce smaltul dentar este protejat. Ajuta sa se pastreze un ni..
54,99 lei
Pasta de profilaxie, cu fuor, unidoze. Import SUA. Pretul afisat este pentru o singura unidoza. Aroma multifructe.Granulatie medie. Formula imbunatatita. Nu contine gluten. Contine un agent unic de curatare si lustruire fara a deteriora smaltul..
1,99 lei
Pasta de profilaxie, cu fluor, unidoze. Import SUA. Cutie cu 200buc unidoze. Aroma multifructe. Granulatie medie. Formula imbunatatita. Nu contine gluten.Contine un agent unic de curatare si lustruire fara a deteriora smaltul dentar. Menti..
229,99 lei 289,99 lei
Pasta profilaxie Qartz 100gr. Aroma cirese, granulatie medie.Pret/buc. Qartz este o pasta de profilaxie cu agent unic de curatare si lustruire.Acesta indeparteaza petele dentinare in timp ce smaltul dentar este protejat. Ajuta sa se pastreze un ni..
44,99 lei
Pasta profilaxie Qartz 340gr. Aroma cirese, granulatie medie.Pret/buc. Qartz este o pasta de profilaxie cu agent unic de curatare si lustruire.Acesta indeparteaza petele dentinare in timp ce smaltul dentar este protejat. Ajuta sa se pastreze un ni..
64,99 lei
Suport din plastic pentru unidoza profilaxie. Accesoriu important in periajul profesional dentar.Plastic de calitate, frumos finisat.Fabricat S.U.A. ..
8,99 lei
×
×
×
×
×
×
×