Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

Dispensere utilizare generala

Dispensere utilizare generala

Aceasta categorie include gama dispenserelor cu utilizare generala pe care le puteti comanda in magazinul nostru on line.

Vizualizare ca: Listă Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
Dispenser pahare aluminiu. Dimensiuni:8.5x8.5x36cm (LxWxH). Capacitate 50 de pahare. Pentru perete. Poza cu titlu de prezentare. ..
239,99 lei
Dispenser masca faciala, plexiglas. Dimensiuni: 20 x 12 x 11cm.  Un produs de calitate, atent finisat. Poza cu titlu de prezentare.   ..
179,99 lei
Dispenser pahare plastic. Descriere: Diametru cilindru: 40 - 60mm. Material plastic atent finisat. Poza cu titlu de prezentare. ..
119,99 lei
Dispenser pentru rulourile de vata. Design elegant din plastic durabil, cu un sertar. Simplu de folosit si usor de reumplut. Distribuirea unui rulou se face apasand usor pe capac. Pastreaza rulourile protejate igienic.Stabil,..
36,99 lei
Dispenser pentru pahare din plastic. Avantaje:  Capacitate: 70 pahare plastic colorate 200cc sau 90 pahare plastic albe 166cc. Poza cu titlu de prezentare.   Culoare: alb transparent   ..
129,99 lei
Dispenser rola de protectie uz general. Rola de protectie se poate utiliza cu usurinta daca este pozitionata intr-un dispenser.Este un accesoriu estetic iar calitatea materialului utilizat este foarte buna.Poza cu titlu de prezentare.Se livreaza f..
119,99 lei
Dispenser rulouri vata. Un accesoriu util in cabinetul stomatologic.Atent finisat.Rulourile nu sunt incluse in pret.Poza cu titlu de prezentare.  ..
68,99 lei
×
×
×
×
×
×
×