Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

Dispensere botosei unica folosinta

Dispensere botosei unica folosinta

Aceasta categorie este destinata dispenserelor de botosei si accesoriilor pentru acestea.

Vizualizare ca: Listă Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
Acoperitori de pantofi pentru dispenser, dedicat spațiilor cu trafic intens.  Sunt potriviți pentru majoritatea tipurilor de încălțăminte. Sunt realizați din polietilenă cu densitate ridicată (HDPE). Dimensiune: 50 cm x 15 cm. Grosime: ..
67,99 lei
 Acoperitori pantofi pentru dispenser - trafic mediu , 100 de bucati. Dedicat spațiilor cu trafic mediu.  Sunt potriviți pentru majoritatea tipurilor de încălțăminte. Sunt realizați din polietilenă cu densitate ridicată (HDPE). Dim..
56,99 lei
Acoperitori papuci 100buc/set. Unica folosinta, ofera protectie atat pentru pardoseala cat si pentru incaltaminte, ajutand astfel la pastrarea unui mediu curat si steril in cabinetul dumneavoastra. Rezistenti si usor de incaltat, fiind prevazut..
26,99 lei
Acoperitori papuci pentru dispenser DDG (rezerve cu prindere in T). Se utilizeaza impreuna cu dispenserul pentru papuci mecanic.100 perechi/set.Poza cu titlu de prezentare. ..
64,99 lei
Dispenserul automat pentru acoperitori de pantofi (botoși) trafic mediu MSL603. Este un dispozitiv care asigură protecția spațiilor interioare de murdăria rezultată în urma traficuluimediu de persoane. Este dedicat suprafețelor cu circul..
989,99 lei
Dispenser  de botosei de unica folosinta DDG.  PENTRU TRAFIC REDUS. MICROINTREPRINDERI SAU MICI OFICII, BIROURI. Dispenserul  de botoșei de unică folosință este potrivit pentru mici companii de producție de alime..
359,99 lei
PENTRU TRAFIC REDUS. MICROINTREPRINDERI SAU MICI OFICII, BIROURI. Dispenser mecanic de botoșei de unică folosință este potrivit pentru microcompanii sau uz personal acasa ; nu este dedicat traficului mediu ridicat. Este meca..
349,99 lei
Dispenser mecanic de botosi de unica folosinta Fashion. PENTRU TRAFIC REDUS. MICROINTREPRINDERI SAU MICI OFICII, BIROURI.  Dispenserul mecanic de botoșei de unică folosință este potrivit si pentru mici companii de producție de ..
469,99 lei
Dispenser papuci automat ES.    Acoperitorile sunt taiate si comprimate automat. Preluarea se face de pe rola initiala ce contine 550 de acoperitori. Conceput pentru a fi folosit in spitale, clinici, laboratoare, institutii in ..
4.889,99 lei
Dispenserul automat pentru acoperitori de pantofi (botoși) DDG 100 este un dispozitiv care asigură protecția spațiilor interioare de murdăria rezultată în urma traficului intens de persoane. Este dedicat suprafețelor intens circulate, cum ar ..
1.998,99 lei
Dispenser  de botosei de unica folosinta DDG Dark Brown. PENTRU TRAFIC REDUS. MICROINTREPRINDERI SAU MICI OFICII, BIROURI. Dispenserul  de botoșei de unică folosință este potrivit si pentru compani..
349,99 lei
Rola  (rezerva) dispenser automat pentru acoperirea pantofilor ES. Contine 1000 de acoperitori. Material PVC. Poza cu titlu de prezentare. ..
169,99 lei
×
×
×
×
×
×
×