Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

IGIENA APARATE DENTARE

In aceasta categorie puteti sa comandati produse pentru igiena aparatelor fixe ortodontice.

Vizualizare ca: Listă Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
Apa de gura Vitis Orthodontic mouthwash 500ml.  Special conceputa pentru igiena orala a pacientilor cu aparate ortodontice fixe si mobile. Rol: Actiune impotriva aparitiei placii bacteriene, remineralizeaza smaltul dentar, ofera toate ingr..
48,99 lei
Borseta cu fermoar zipper 23x9cm (lungime x inaltime). Transparenta, culoarea fermoarului poate sa difere.Poza cu titlu de prezentare. ..
3,49 lei
Borseta travel You Are My Best. Un accesoriu util pentru pastrarea produselor de igiena dentara. Se adreseaza in mod special pacientilor cu aparate dentare mobile sau fixe. Ideala pentru calatorii, excursii sau alte ocazii. Spatiul acestei bo..
24,99 lei
Ceara dentara fara arome 3cutii/set. Un produs foarte util pentru pacientii cu aparate dentare fixe.Ofera protectie in timpul tratamentelor ortodontice.Este un produs non toxic.Fara arome.Se recomanda a se utiliza la recomandarile medicului stomat..
15,99 lei
Ceara de protectie pentru pacientii cu aparate ortodontice fixe. Este un produs non toxic. Aromata. Poza cu tiltu de prezentare.Se utilizeaza la recomandarea medicului stomatolog.Setul contine 3 cutii ceara dentara.Import SUA.   ..
19,99 lei
Ceara dentara cu arome. Un produs foarte util pentru pacientii cu aparate dentare fixe.Ofera protectie in timpul tratamentelor ortodontice.Este un produs non toxic.Cu arome diferite.Se recomanda a se utiliza la recomandarile medicului stomatolog.P..
7,99 lei
Ceara dentara fara arome. Un produs foarte util pentru pacientii cu aparate dentare fixe.Ofera protectie in timpul tratamentelor ortodontice.Este un produs non toxic.Fara arome.Se recomanda a se utiliza la recomandarile medicului stomatolog.Poza c..
5,99 lei
Cutie aparat dentar sau proteze dentare partiale/totale.   Culoare alb, prevazuta cu spatii aerisire.    Dimensiuni (D x W x L): 38 x 76 x 64mm   Se poate folosi si pentru proteza dentara partiala sau to..
6,99 lei
Cutie aparat dentar sau proteze dentare partiale/totale.   Culoare neagra, prevazuta cu spatii aerisire.    Dimensiuni (D x W x L): 38 x 76 x 64mm   Se poate folosi si pentru proteza dentara partiala sau..
5,99 lei
Cutie aparat dentar sau proteza. Marca Dentaurum.Ideala pentru aparate ortodontice mobile sau proteza.Culori variate.Poza cu titlu de prezentare.  Pret/bucata. ..
8,99 lei
Cutie aparat dentar slim neagra. Recomandata pentru pastrarea gutierelor de albire sau aparatelor dentare mobile.Poza cu titlu de prezentare. ..
8,99 lei
Cutie aparat ortodontic mobil, gutiere albire, proteza. Ideala pentru pastrarea in conditii de igiena a gutierelor pentru albirea dintilor acasa, pentru aparatul ortodontic mobil sau proteza dentara. Poza cu titlu de prezentare. Se livreaza produs..
4,49 lei
Cutie aparat dentar sau proteza. Ideala pentru aparate ortodontice mobile sau proteza.Culori variate.Poza cu titlu de prezentare. Pret/bucata. ..
4,49 lei
Cutie fosforescenta pentru aparat mobil sau proteza dentara. Se adreseaza pacientilor cu aparate dentare mobile dar si celor care poarta proteze dentare. Se poate depozita un singur aparat dentar mobil sau o singura proteza (partiala). Poz..
4,49 lei
Cutie din plastic, prevazuta cu burete protectie la interior, pentru transport diverse lucrari de laborator. Poza cu titlu de prezentare.Se livreaza culorile existente pe stoc. ..
4,49 lei
Cutie neagra aparat dentar mobil sau proteza. Un accesoriu util pentru depozitarea aparatului dentar mobil sau protezei dentare. Plastic de calitate foarte atent finisat. Poza cu titlu de prezentare.   ..
8,49 lei
Cutie aparat mobil sau proteza ORAFIX. Ideala pentru purtatorii de aparate mobile sau proteze dentare.Contine un cos special pentru pastrarea aparatului dentar sau a protezei.Poza cu titlu de prezentare.Culori diverse:alb, albastru, mov, verde.In ..
29,99 lei
Cutie proteza sau aparat dentar mobil. Culoare neagra. Ideala pentru depozitarea unei proteze totale sau partiale, ambele arcade.Se poate utiliza si pentru aparatele dentare mobile. Poza cu titlu de prezentare.   ..
7,99 lei
 Cutie proteza sau aparat dentar mobil kit.  Un produs ideal pentru igienizarea si depozitarea protezei dentare (partiale sau totale). De asemenea se poate utiliza si pentru aparatele dentare mobile.  Contine: o cutie depozitare ..
24,99 lei
Cutie proteza sau aparat dentar mobil Mirror Case. Se recomanda celor care poarta aparate dentare mobile si pacientilor cu proteza partiala sau totala.Confectionata dintr-un material de calitate, durabil si igienic. Un produs foarte util in vac..
58,99 lei
Cutii proteza sau pentru aparate ortodontice.Sunt prevazute cu un cos de igienizare. Material plastic, de buna calitate, non-toxic. Marime 86mmx78mmx78mm. Poza cu titlu de prezentare. ..
14,99 lei
Cutie aparat dentar.  Ideala pentru aparate ortodontice mobile.Culori variate.Poza cu titlu de prezentare. Pret/bucata. ..
4,49 lei
Cutii aparate dentare mobile Rainbow SUA. Un produs util pentru pastrarea aparatului dentar mobil. Culori disponibile: verde deschis, verde inchis, orange, mov, albastru deschis (vezi foto). Se livreaza culoarea existenta pe stoc. Poz..
8,99 lei
Cutii aparate dentare mobile Paradise. Un produs util pentru pastrarea aparatului dentar mobil. Culori disponibile: roz, verde deschis, verde inchis, orange, mov,albastru deschis (vezi foto). Se livreaza culoarea existenta pe stoc. Po..
8,99 lei
Cutii aparate dentare mobile Slim. Culori variate.Poza cu titlu de prezentare.Pret/buc. ..
4,49 lei
Cutii aparate dentare model LEGO SUA. Un produs util pentru pastrarea aparatului dentar mobil. Se poate personaliza cu piese LEGO. Acestea nu sunt incluse in pret. Culori disponibile: rosu, galben, albastru. Se livreaza culoarea existenta pe st..
14,99 lei
Cutii mari aparate mobile . Culori diferite.Poza cu titlu de prezentare.Pretul afisat este pentru o bucata.  ..
4,99 lei
Dusul bucal pentru copii Waterpik WP-260 reprezinta modalitatea cea mai usoara, eficienta si distractiva de curatare a dintilor. Acest irigatorul bucal este un model dedicat copiilor cu varste de peste 6 ani sau persoanelor purtatoare de aparat ..
376,99 lei 399,99 lei
Flosser foarte subtire: Dispozitiv pentru utilizarea atei dentare in locurile greu accesibile din cavitatea orala.Ideal pentru igienizarea aparatelor ortodontice fixe,a puntilor si a coroanelor dentare. 10buc/plic ..
5,99 lei
Gutiera pentru  sportivi cu aparat dentar. Va propunem o protectie universala pentru sportivii cu aparate dentare fixe. ofera protectie dubla (superior si inferior) absoarbe socurile (suport muscatura) permite o respiratie normala ..
34,99 lei
Gutiera pentru  sportivi cu aparat dentar fix. Va propunem o protectie universala pentru sportivi cu aparate dentare fixe. ofera protectie dubla (superior si inferior) absoarbe socurile (suport muscatura) permite o respiratie normal..
34,99 lei
Gutiera pentru  sportivi cu aparat dentar fix. Va propunem o protectie universala pentru sportivii cu aparate dentare fixe. ofera protectie dubla (superior si inferior) absoarbe socurile (suport muscatura) permite o respiratie norma..
34,99 lei
Igiena aparat dentar Wax Color Bag. Un ajutor in igiena aparatului dentar fix. Contine: 2 periute interdentare, 4 cutii ceara protectie cu arome, un saculet reutilizabil. Poza cu titlu de prezentare.   ..
49,99 lei
Igiena aparat dentar Wax White Bag. Un ajutor in igiena aparatului dentar fix. Contine: 2 periute interdentare, 4 cutii ceara protectie (fara arome), un saculet reutilizabil. Poza cu titlu de prezentare.   ..
39,99 lei
Set igiena aparate ortodontice fixe.Ideal pentru calatorii,office sau acasa. Contine:borseta reutilizabila,o periuta de dinti, o oglinda dentara,o periuta de dinti de calatorii,o mini periuta interdentara,flosser,ata dentara,ceara de protectie.Poz..
44,99 lei
Set igiena aparat ortodontic fix  Este unul dintre cele mai accesibile seturi de igiena pentru aparate fixe, din Romania. Acesta contine: Flosser foarte subtire: dispozitiv pentru utilizarea atei dentare in locurile greu accesibile..
24,99 lei
Set igiena aparat ortodontic fix Convenient. Acesta contine: Flosser foarte subtire: dispozitiv pentru utilizarea atei dentare in locurile greu accesibile din cavitatea orala.Ideal pentru igienizarea aparatelor ortodontice fixe,a puntilor si a ..
34,99 lei
Igiena aparate dentare maner si rezerve. Un accesoriu util in igiena dentara zilnica a aparatelor dentare fixe. Acest set contine: un maner reutilizabil si 2 rezerve periute interdentare. Ambele produse pot fi achizitionate si separat. Poza ..
12,99 lei
Set igiena aparate dentara ortodontice Survival XXL. Contine: bidon reutilizabil 800ml, periuta ortodontica cu capat dublu,periuta rabatabila,o miniperiuta interdentara,flosser,ata dentara,ceara dentara, clepsidra timer, oglinda plastic. Pret pent..
69,99 lei
Igiena aparate dentare set complet. Acesta contine urmatoarele: o periuta interdentara travel, un maner pentru periute interdentare, un set rezerve periute interdentare (2buc/set). Manerul este transparent. Poza este cu titlu de prezentare. ..
18,99 lei
Set igiena ortodontie compact. Ideal pentru igienizarea aparatelor ortodontice fixe. Contine: - periuta ortodontica cu 2 capete active - ata dentara  - flosser (ac dentar pentru utilizarea atei dentare) - ceara dentara - bor..
29,99 lei
Set igiena aparate ortodontice fixe Essential Complete.Pretul este pentru un singur set.Poza cu titlu de prezentare. Contine urmatoarele produse: - periuta ortodontica cu doua capete active - periuta rabatabila - clepsidra masurare timp p..
44,99 lei
Set igiena aparate ortodontice Zipp Pouch.  Acesta contine: Flosser foarte subtire: dispozitiv pentru utilizarea atei dentare in locurile greu accesibile din cavitatea orala.Ideal pentru igienizarea aparatelor ortodontice fixe,a puntilor..
14,99 lei
Maner periuta aparat dentar.  Un produs util pentru igienizarea aparatelor dentare fixe. Se utilizeaza impreuna cu rezerva periuta. Produsul se comercializeaza fara periute. Acestea se vand separat. Poza cu titlu de prezentare. Manerul est..
14,99 lei
Oglinda plastic alb. Un accesoriu util in pastrarea igienei cavitatii orale. Poate fi oferita cadou si la sfarsitul unei consultatii stomatologice. Produs foarte bine primit in programul Scoala Altfel. Poza cu titlu de prezentare.  ..
5,99 lei
VITIS Orthodontic este pasta de dinti ideala pentru cei care poarta aparate ortodontice, contribuie la o buna igiena orala si  la evitarea disconfortul frecvent produs de  purtarea aparatelor dentare. VITIS Orthodontic&nbs..
39,99 lei
Periuta igiena proteze si aparate dentare. Un accesoriu util pentru ingrijirea aparatuli dentar mobil sau a protezei dentare partiale sau totale. Un produs de calitate, atent finisat. Pretul afisat este pentru o singura bucata. Poza cu titlu de..
6,99 lei 14,99 lei
Periuta interdentara Travel pentru aparat dentar. Un accesoriu util pentru igienizarea spatiilor interdentare. Se poate utiliza la curatarea aparatelor dentare fixe. Ultrafina.Culoare verde deschis. Poza cu titlu de prezentare.Dimensiuni foarte re..
4,49 lei
Periuta ortodontica cu capat dublu. Maner ergonomic, capat dublu ideal pentru igienizarea spatiilor interdentare si aparatelor fixe ortodontice.Culori variate.Pretul afisat este pentru o singura bucata.Se livreaza culorile existente pe stoc. ..
12,99 lei 24,99 lei
Periuta ortodontica cu capat dublu: Maner ergonomic, capat dublu ideal pentru igienizarea spatiilor interdentare si aparatelor fixe ortodontice.Culori variate. Oferta include 4buc/set. ..
49,99 lei 75,00 lei
Periuta pentru curatarea protezelor si a aparatelor ortodontice mobile.Este prevazuta cu 2  capete active, unul clasic/drept pentru igienizare universala si unul de mici dimensiuni pentru igienizarea spatiilor greu accesibile.Ambalata ..
34,99 lei
Periute aparat dentar travel. Un accesoriu util pentru igienizarea aparatelor dentare fixe. Capatul activ al periutei este prevazut cu un sant special conceput pentru a curata eficient spatiile dintre bracket uri. Poza cu titlu de prezentare.Cu..
14,99 lei
Periute inderdentare Aim SUA 10buc/set. Un produs original, importat din SUA. Setul contine 10 periute interdentare. Recomandate pentru pacientii cu aparate dentare fixe, proteze, coroane, punti. Poza cu titlu de prezentare.   ..
34,99 lei
Set 2 periute interdentare. Se utilizeaza cu succes la igienizarea spatiilor interdentare si a aparatelor ortodontice fixe. ..
4,99 lei
Periutele interdentare Curaprox se adapteaza chiar si celui mai ingust spatiu interdentar:  Gama CPS Prime cuprinde 5 marimi care se adapteaza pentru 95% dintre spatiile interdentare. Masurarea spatiilor interdentare se face cu ajutorul sonde..
32,99 lei
Periute de dinti rabatabile: Ideale pentru calatorii, birou sau alte ocazii. Atent finisate. Disponibile in culori diverse. Pretul afisat este pentru o bucata. Poza cu titlu de prezentare. ..
24,99 lei
Protectie aparat dentar Kissable Cover.  Un accesoriu important in tratamentul ortodontic (cu bracketuri). Ofera protectie pentru ambele arcade. Se monteaza cu usurinta peste bracketurile pacientului. Se poate ajusta lungimea acesteia la dime..
64,99 lei 78,99 lei
Rezerve periute maner aparat dentar. Set 3buc. Se utilizeaza impreuna cu manerul special conceput pentru aceste periute. Rezervele se vand fara maner. Acesta se comercializeaza separat. Poza cu titlu de prezentare. ..
4,99 lei
Set igiena aparat dentar Vitis Orthodontic. Un produs util pentru igiena zilnica a aparatelor dentare fixe. Separat comercializam apa de gura Vitis si pasta de dinti Vitis in gramaj mai mare. Continut: - apa de gura Vitis Ortho 30ml - pas..
54,99 lei
Silicon protectie aparat dentar fix. Un accesoriu util in tratamentele ortodontice. Se recomanda pacientuilor cu aparate dentare fixe. Poza cu titlu de prezentare. Culoarea la cutii poate sa difere. Se livreaza produsul existent pe stoc. Pret..
11,99 lei
Tablete igienizare aparat dentar sau proteza dentara. Recomandate pentru curatarea aparatelor dentare mobile, gutierelor de orice tip, protezelor dentare. Poza cu titlu de prezentare. Pretul afisat este pentru o singura tableta. Se livreaza marca ..
2,49 lei
  Faceti ca zambetul sa straluceasca cu ajutorul comprimatelor antibacteriene Efferdent pentru curatarea protezei sau a aparatelor dentare mobile. Folosit cel putin o data pe zi, fiecare tableta indeparteaza mirosul, petele, bacteri..
24,99 lei
Tablete igiena proteze si aparate dentare Iodent SUA. Un produs original, importat din SUA. Similar cu Polident.  Efect de curatare dublu. Aroma mentolata. Elimina placa bacteriana si mirosurile neplacute.Indeparteaza petele. Cutia cont..
18,99 lei
Tablete igiena proteze si aparate dentare Iodent SUA 24 tablete. Un produs original, importat din SUA. Similar cu Polident.  Efect de curatare dublu. Aroma mentolata. Elimina placa bacteriana si mirosurile neplacute.Indeparteaza petele. ..
21,99 lei
Waterpik flosser. Un accesoriu util pentru igienizarea spatiilor interdentare. Reduce cu succes placa bacteriana, curata eficient aparatele dentare fixe.  Descriere produs: - 10000 vibratii pe minut - of..
94,99 lei
×
×
×
×
×
×
×