Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

PERSONALIZARE PRODUSE

PERSONALIZARE PRODUSE

Personalizam o gama variata de produse stomatologice sau cu uz general: masti de protectie, cutii proteze dentare, cutii aparate dentare mobile,  modele dentare de studiu, cutii ceara dentara, periute de dinti, ata dentara, capace protectie periute de dinti si multe altele.

Cererile de personalizare se trimit pe adresa noastra de email donnadentalgroup@gmail.com si in scurt timp veti primi o oferta completa. In general, personalizarea unui produs necesita o perioada de executie (functie si de volum) intre 7-21 de zile. Preturile la produsele personalizate pot sa cunoasca o majorare cu 15-25% fata de cele ale produselor listate deja pe site (si care nu sunt personalizate).

Contactati-ne acum pentru o oferta de pret!

Vizualizare ca: Listă Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
Clip board laminat personalizat. Comanda minima 100 buc. Timp livrare 2 saptamani. Un accesoriu util in cabinetul Dvs sau un cadou excelent pentru pacientii Dvs. Scrie si sterge! Dimensiuni aproximative produs: 10.20cmx22.00cm. Print..
21,99 lei
Clips personalizat Smile with my office. COMANDA MINIMA 250 bucati.Timp livrare 2 saptamani. Un cadou practic pentru cabinetul Dvs! Acest produs este fabricat din materiale de cailtate; prevazut cu maner din cauciuc si o suprafata suficienta pe..
11,99 lei
Cutiuta ata dentara personalizata. COMANDA MINIMA 250 bucati.Timp livrare 2 saptamani. Un cadou practic pentru cabinetul Dvs! Acest produs este fabricat din materiale de cailtate.Suprafata suficienta pentru a imprima logo-ul si numele cabi..
7,99 lei
Cutiuta dintisori lapte personalizata. COMANDA MINIMA 500 bucati.Timp livrare 2 saptamani. Un cadou practic pentru cabinetul Dvs! Acest produs este fabricat din materiale de cailtate.Suprafata suficienta pentru a imprima logo-ul si numele ..
7,99 lei
Evantai personalizat full color. Comanda minima 1000 buc. Timp livrare 2 saptamani. Un accesoriu util in cabinetul Dvs sau un cadou excelent pentru pacientii Dvs.  Dimensiuni aproximative produs:  20cmx20cm. Printarea logo ulu..
5,69 lei
Evantai personalizat one color. Comanda minima 250 buc. Timp livrare 2 saptamani. Un accesoriu util in cabinetul Dvs sau un cadou excelent pentru pacientii Dvs.  Dimensiuni aproximative produs:  20cmx20cm. Printarea logo ..
9,99 lei
Punga gheata personalizata Happy Tooth. COMANDA MINIMA 100 bucati.Timp livrare 2 saptamani. Un cadou practic pentru cabinetul Dvs! Acest produs este fabricat din materiale de cailtate.Suprafata suficienta pentru a imprima logo-ul si numele..
18,99 lei
Punga gheata personalizata Family Dental. COMANDA MINIMA 100 bucati.Timp livrare 2 saptamani. Un cadou practic pentru cabinetul Dvs! Acest produs este fabricat din materiale de cailtate.Suprafata suficienta pentru a imprima logo-ul si nume..
18,99 lei
 Suport pad personalizat. Comanda minima 150 buc. Timp livrare 2 saptamani. Un accesoriu util in cabinetul Dvs sau un cadou excelent pentru pacientii Dvs.  Dimensiuni aproximative produs: 7.70cmx10.20cm. Printarea logo ului Dv..
16,99 lei
×
×
×
×
×
×
×