Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

DECORURI CABINETE MEDICALE

DECORURI CABINETE MEDICALE

In aceasta categorie veti intalni recomandarile noastre pentru infrumusetarea cabinetului Dvs.

Vizualizare ca: Listă Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
Autocolant Brush Monkey 44cm/60cm. Decor pentru cabinet medical.Se poate lipi ca atare sau decupa pe contur. ..
44,99 lei
Autocolant Crab 40cm/33cm. Decor pentru cabinete medicale.Se poate lipi ca atare sau decupa pe contur. ..
39,99 lei
Autocolant decor Jungle Friends. Un produs util pentru decorarea cabinetelor stomatologice.Pretul afisat este pentru 1 m liniar. Se vinde la metru liniar sau se poate obtine o lungime maxima de 5m. Dimensiune standard 50cm inaltime/100cm lungim..
49,99 lei
Autocolant decor Marine Friends. Un produs util pentru decorarea cabinetelor stomatologice.Pretul afisat este pentru 1 m liniar. Se vinde la metru liniar sau se poate obtine o lungime maxima de 5m. Dimensiune standard 50cm inaltime/100cm lungim..
49,99 lei
Autocolant decor Monkeys. Un produs util pentru decorarea cabinetelor stomatologice.Pretul afisat este pentru 1m liniar. Se vinde la metru liniar sau se poate obtine o lungime maxima de 5m. Dimensiune standard 50cm inaltime/100cm lungime. ..
49,99 lei
Autocolant Dolphin 43cm/45cm. Decor pentru cabinete medicale.Se poate lipi ca atare sau decupa pe contur. ..
39,99 lei
Autocolant Elephant 40cm/40cm. Decor pentru cabinete medicale.Se poate lipi ca atare sau decupa pe contur. ..
39,99 lei
Autocolant Floss Monkey 54cm/50cm. Decor pentru cabinete medicale.Se poate lipi ca atare sau decupa pe contur. ..
44,99 lei
Autocolant Froggy 28cm/28cm. Decor pentru cabinete medicale.Se poate lipi ca atare sau decupa pe contur. ..
39,99 lei
Autocolant Giraffe 53cm/54cm. Decor pentru cabinete medicale.Se poate lipi ca atare sau decupa pe contur. ..
44,99 lei
Autocolant Lion 35cm/40cm. Decor pentru cabinete medicale.Se poate lipi ca atare sau decupa pe contur.   ..
39,99 lei
Autocolant Octopus 48cm/58cm. Decor pentru cabinete medicale.Se poate lipi ca atare sau decupa pe contur. ..
44,99 lei
Autocolant sau poster  Tooth Wings. Un produs dedicat salillor de asteptare, face ca vizita la medic sa fie foarte placuta. Dimensiune aproximativa: 44cm x 34cm. Se poate decupa pe contur. Fundal alb. Format:dreptunghi. In comanda va rugam..
48,99 lei
Autocolant sau poster Bird And Hamster. Un produs dedicat salillor de asteptare, face ca vizita la medic sa fie foarte placuta. Dimensiune aproximativa: 33cm x 56cm. Se poate decupa pe contur. Fundal alb. Format:dreptunghi. In comanda va rugam ..
54,99 lei
Autocolant sau poster Brush. Un produs dedicat salillor de asteptare, face ca vizita la medic sa fie foarte placuta. Dimensiune aproximativa: 74cm x 26cm. Se poate decupa pe contur. Fundal alb. Format:dreptunghi. In comanda va rugam sa ne confi..
98,99 lei
Autocolant sau poster Cat Walking. Un produs dedicat salillor de asteptare, face ca vizita la medic sa fie foarte placuta. Dimensiune aproximativa: 76cm x 48cm. Se poate decupa pe contur. Fundal alb. Format:dreptunghi. In comanda va rugam sa ne..
98,99 lei
Autocolant sau poster Colored Lips. Un produs dedicat salillor de asteptare, face ca vizita la medic sa fie foarte placuta. Dimensiune aproximativa: 45cm x 27cm. Se poate decupa pe contur. Fundal alb. Format:dreptunghi. In comanda va rugam sa n..
48,99 lei
Autocolant sau poster Connecting Tooth. Un produs dedicat salillor de asteptare, face ca vizita la medic sa fie foarte placuta. Dimensiune aproximativa: 51cm x 35cm. Se poate decupa pe contur. Fundal alb. Format:dreptunghi. In comanda va r..
54,99 lei
Autocolant sau poster Diamond Tooth. Un produs dedicat salillor de asteptare, face ca vizita la medic sa fie foarte placuta. Dimensiune aproximativa: 50cm x 41cm. Se poate decupa pe contur. Fundal alb. Format:dreptunghi. In comanda va ruga..
54,99 lei
Autocolant sau poster Doc.Mc Stuffins. Un produs dedicat salillor de asteptare, face ca vizita la medic sa fie foarte placuta. Dimensiune aproximativa:50.8cm x 93.98cm. Se poate decupa pe contur. Fundal alb. Format:dreptunghi. In comanda va rug..
94,99 lei
Autocolant sau poster Dog Dach. Un produs dedicat salillor de asteptare, face ca vizita la medic sa fie foarte placuta. Dimensiune aproximativa: 54cm x 35cm. Se poate decupa pe contur. Fundal alb. Format:dreptunghi. In comanda va rugam sa ne co..
48,99 lei
Autocolant sau poster Dog Shih. Un produs dedicat salillor de asteptare, face ca vizita la medic sa fie foarte placuta. Dimensiune aproximativa: 54cm x 48cm. Se poate decupa pe contur. Fundal alb. Format:dreptunghi. In comanda va rugam sa ne co..
48,99 lei
Autocolant sau poster Floss. Un produs dedicat salillor de asteptare, face ca vizita la medic sa fie foarte placuta. Dimensiune aproximativa: 74cm x 24cm. Se poate decupa pe contur. Fundal alb. Format:dreptunghi. In comanda va rugam sa ne confi..
98,99 lei
Autocolant sau poster Green Smile. Un produs dedicat salillor de asteptare, face ca vizita la medic sa fie foarte placuta. Dimensiune aproximativa: 74cm x 46cm. Se poate decupa pe contur. Fundal alb. Format:dreptunghi. In comanda va rugam sa ne..
98,99 lei
Autocolant sau poster Mickey Mouse Clubhouse. Un produs dedicat salillor de asteptare, face ca vizita la medic sa fie foarte placuta. Dimensiune aproximativa:99cm x 40cm. Se poate decupa pe contur. Fundal alb. Format:dreptunghi. In comanda va r..
98,99 lei
Autocolant sau poster Prismatic Tooth. Un produs dedicat salillor de asteptare, face ca vizita la medic sa fie foarte placuta. Dimensiune aproximativa: 49cm x 43cm. Se poate decupa pe contur. Fundal alb. Format:dreptunghi. In comanda va rugam s..
54,99 lei
Autocolant sau poster Sheriff Woody. Un produs dedicat salillor de asteptare; face ca vizita la medic sa fie foarte placuta. Dimensiune aproximativa: 63.5cm x 127cm. Se poate decupa pe contur. Fundal alb. Format: dreptunghi. In com..
98,99 lei
Autocolant sau poster Shine Toothbrush. Un produs dedicat salillor de asteptare, face ca vizita la medic sa fie foarte placuta. Dimensiune aproximativa: 59cm x 76cm. Se poate decupa pe contur. Fundal alb. Format:dreptunghi. In comanda va rugam ..
98,99 lei
Autocolant sau poster Silly Space Boy Astronaut. Un produs dedicat salillor de asteptare, face ca vizita la medic sa fie foarte placuta. Dimensiune aproximativa:56cm x 56cm. Se poate decupa pe contur. Fundal alb. Format:patrat. In comanda va ru..
54,99 lei
Autocolant sau poster Silly Space Creature. Un produs dedicat salillor de asteptare, face ca vizita la medic sa fie foarte placuta. Dimensiune aproximativa:56cm x 43cm. Se poate decupa pe contur. Fundal alb. Format:dreptunghi. In comanda va rug..
48,99 lei
Autocolant sau poster Silly Space Dog Astronaut. Un produs dedicat salillor de asteptare, face ca vizita la medic sa fie foarte placuta. Dimensiune aproximativa: 38cm x 43cm. Se poate decupa pe contur. Fundal alb. Format:dreptunghi. In comanda ..
48,99 lei
Autocolant sau poster Silly Space Girl Astronaut. Un produs dedicat salillor de asteptare, face ca vizita la medic sa fie foarte placuta. Dimensiune aproximativa: 40.64cm x 54cm. Se poate decupa pe contur. Fundal alb. Format:dreptunghi. In coma..
54,99 lei
Autocolant sau poster Silly Space Tractor. Un produs dedicat salillor de asteptare, face ca vizita la medic sa fie foarte placuta. Dimensiune aproximativa:56cm x 36cm. Se poate decupa pe contur. Fundal alb. Format:dreptunghi. In comanda va ruga..
48,99 lei
Autocolant sau poster Sitting Cat. Un produs dedicat salillor de asteptare, face ca vizita la medic sa fie foarte placuta. Dimensiune aproximativa: 33cm x 48cm. Se poate decupa pe contur. Fundal alb. Format:dreptunghi. In comanda va rugam sa ne..
48,99 lei
Autocolant sau poster Sparkle Tooth. Un produs dedicat salillor de asteptare, face ca vizita la medic sa fie foarte placuta. Dimensiune aproximativa: 63cm x 76cm. Se poate decupa pe contur. Fundal alb. Format:dreptunghi. In comanda va rugam sa ..
98,99 lei
Autocolant sau poster Triangular Tooth. Un produs dedicat salillor de asteptare, face ca vizita la medic sa fie foarte placuta. Dimensiune aproximativa: 49cm x 46cm. Se poate decupa pe contur. Fundal alb. Format:dreptunghi. In comanda va rugam ..
54,99 lei
Autocolant Sea Horse 24cm/38cm. Decor pentru cabinete medicale.Se poate lipi ca atare sau decupa pe contur. ..
39,99 lei
Autocolant Shark 46cm/48cm. Decor pentru cabinete medicale.Se poate lipi ca atare sau decupa pe contur. ..
39,99 lei
Autocolant Smiling Monkey 34cm/70cm. Decor pentru cabinet medicale.Se poate lipi ca atare sau decupa pe contur. ..
44,99 lei
Autocolant Toucan 30cm/32cm. Decor pentru cabinete medicale.Se poate lipi ca atare sau decupa pe contur. ..
39,99 lei
Poster 3 Monkeys. Un accesoriu util pentru infrumusetarea cabinetelor stomatologice.Dimensiune 60cm lungime/40 cm inaltime.Se accepta o marja de + 5cm. ..
49,99 lei
Poster 3 WORDS:BRUSH BRUSH BRUSH! Un accesoriu ideal pentru infrumusetarea cabinetelor stomatologice.Dimensiune poster: 40cm/60cm. Calitate exceptionala.Produsul care se livreaza la Dvs. nu contine logo ul firmei noastre.   ..
34,99 lei
POSTER A WHALE OF A SMILE! Un accesoriu ideal pentru infrumusetarea cabinetelor stomatologice.Dimensiune poster: 40cm/60cm. Calitate exceptionala.Produsul care se livreaza la Dvs. nu contine logo ul firmei noastre. ..
34,99 lei
POSTER ATTITUDE PLUS ABILITY= SUCCESS! Un accesoriu ideal pentru infrumusetarea cabinetelor stomatologice.Dimensiune poster: 40cm/60cm. Calitate exceptionala.Produsul care se livreaza la Dvs. nu contine logo ul firmei noastre. ..
34,99 lei
Poster Don't FORGET to BRUSH! Un accesoriu ideal pentru infrumusetarea cabinetelor stomatologice.Dimensiune poster: 40cm/60cm. Calitate exceptionala.Produsul care se livreaza la Dvs. nu contine logo ul firmei noastre.     ..
34,99 lei
Poster Family Practice Dentistry. Un accesoriu pentru infrumusetarea cabinetului stomatologic.Dimensiune 60cm lungime/40cm inaltime.Se accepta o marja de +5cm. ..
49,98 lei
Poster FLOSS ON! Un accesoriu ideal pentru infrumusetarea cabinetelor stomatologice.Dimensiune poster: 40cm/60cm. Calitate exceptionala.Produsul care se livreaza la Dvs. nu contine logo ul firmei noastre. ..
35,00 lei
Poster Jungle Friends. Un accesoriu amuzant pentru decorarea unui cabinet stomatologic.Dimensiune 50cm latime/80cm inaltime.Se accepta o marja de +/- 5 cm.   ..
49,99 lei
POSTER KEEP ON BRUSHIN'! Un accesoriu ideal pentru infrumusetarea cabinetelor stomatologice.Dimensiune poster: 40cm/60cm. Calitate exceptionala.Produsul care se livreaza la Dvs. nu contine logo ul firmei noastre. ..
34,99 lei
Poster Marine Friends. Un accesoriu util si amuzant pentru decorarea cabinetolor stomatologice.Dimensiune 50 cm latime/80 cm inaltime.Se accepta o marja de +/- 5cm. ..
49,99 lei
Poster Monkeys in Visit. Un accesoriu amuzant pentru decorarea cabinetelor stomatologice.Dimensiune 50cm latime/80cm inaltime.Se accepta o marja de +/- 5cm.   ..
49,98 lei
POSTER TRUE OR FALSE! Un accesoriu ideal pentru infrumusetarea cabinetelor stomatologice.Dimensiune poster: 40cm/60cm. Calitate exceptionala.Produsul care se livreaza la Dvs. nu contine logo ul firmei noastre. ..
34,99 lei
Poster Welcome Friends. Un articol util pentru decorarea cabinetului stomatologic.Dimensiune 60cm lungime/40cm inaltime.Se accepta o marja de +5cm. ..
49,99 lei
×
×
×
×
×
×
×