Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

IGIENA PROTEZE DENTARE

IGIENA PROTEZE DENTARE

In aceasta categorie veti intalni recomandarile noastre pentru igiena zilnica a protezelor dentare.

Vizualizare ca: Listă Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
Crema adeziva proteze dentare Dr.Sheffield SUA. Un produs original,importat din SUA. Gramaj 24gr. Nu contine Zinca. Formula imbunatatita, extra strong. Similar cu Fixodent. Poza cu titlu de prezentare.   ..
4,99 lei
Cutie aparat dentar sau proteze dentare partiale/totale.   Culoare alb, prevazuta cu spatii aerisire.    Dimensiuni (D x W x L): 38 x 76 x 64mm   Se poate folosi si pentru proteza dentara partiala sau to..
6,99 lei
Cutie aparat dentar sau proteze dentare partiale/totale.   Culoare neagra, prevazuta cu spatii aerisire.    Dimensiuni (D x W x L): 38 x 76 x 64mm   Se poate folosi si pentru proteza dentara partiala sau..
5,99 lei
Cutie aparat dentar sau proteza. Marca Dentaurum.Ideala pentru aparate ortodontice mobile sau proteza.Culori variate.Poza cu titlu de prezentare.  Pret/bucata. ..
8,99 lei
Cutie aparat ortodontic mobil, gutiere albire, proteza. Ideala pentru pastrarea in conditii de igiena a gutierelor pentru albirea dintilor acasa, pentru aparatul ortodontic mobil sau proteza dentara. Poza cu titlu de prezentare. Se livreaza produs..
4,49 lei
Cutie aparat dentar sau proteza. Ideala pentru aparate ortodontice mobile sau proteza.Culori variate.Poza cu titlu de prezentare. Pret/bucata. ..
4,49 lei
Cutie fosforescenta pentru aparat mobil sau proteza dentara. Se adreseaza pacientilor cu aparate dentare mobile dar si celor care poarta proteze dentare. Se poate depozita un singur aparat dentar mobil sau o singura proteza (partiala). Poz..
4,49 lei
Cutie neagra aparat dentar mobil sau proteza. Un accesoriu util pentru depozitarea aparatului dentar mobil sau protezei dentare. Plastic de calitate foarte atent finisat. Poza cu titlu de prezentare.   ..
8,49 lei
Cutie aparat mobil sau proteza ORAFIX. Ideala pentru purtatorii de aparate mobile sau proteze dentare.Contine un cos special pentru pastrarea aparatului dentar sau a protezei.Poza cu titlu de prezentare.Culori diverse:alb, albastru, mov, verde.In ..
24,99 lei 29,99 lei
Cutie proteza sau aparat dentar mobil. Culoare neagra. Ideala pentru depozitarea unei proteze totale sau partiale, ambele arcade.Se poate utiliza si pentru aparatele dentare mobile. Poza cu titlu de prezentare.   ..
7,99 lei
 Cutie proteza sau aparat dentar mobil kit.  Un produs ideal pentru igienizarea si depozitarea protezei dentare (partiale sau totale). De asemenea se poate utiliza si pentru aparatele dentare mobile.  Contine: o cutie depozitare ..
25,99 lei
Cutie proteza sau aparat dentar mobil Mirror Case. Se recomanda celor care poarta aparate dentare mobile si pacientilor cu proteza partiala sau totala.Confectionata dintr-un material de calitate, durabil si igienic. Un produs foarte util in vac..
58,99 lei
Cutii proteza sau pentru aparate ortodontice.Sunt prevazute cu un cos de igienizare. Material plastic, de buna calitate, non-toxic. Marime 86mmx78mmx78mm. Poza cu titlu de prezentare. ..
15,99 lei
Periuta igiena proteze si aparate dentare. Un accesoriu util pentru ingrijirea aparatuli dentar mobil sau a protezei dentare partiale sau totale. Un produs de calitate, atent finisat. Pretul afisat este pentru o singura bucata. Poza cu titlu de..
14,99 lei
Periuta pentru curatarea protezelor si a aparatelor ortodontice mobile.Este prevazuta cu 2  capete active, unul clasic/drept pentru igienizare universala si unul de mici dimensiuni pentru igienizarea spatiilor greu accesibile.Ambalata ..
34,99 lei
Tablete igienizare aparat dentar sau proteza dentara. Recomandate pentru curatarea aparatelor dentare mobile, gutierelor de orice tip, protezelor dentare. Poza cu titlu de prezentare. Pretul afisat este pentru o singura tableta. Se livreaza marca ..
2,49 lei
  Faceti ca zambetul sa straluceasca cu ajutorul comprimatelor antibacteriene Efferdent pentru curatarea protezei sau a aparatelor dentare mobile. Folosit cel putin o data pe zi, fiecare tableta indeparteaza mirosul, petele, bacteri..
24,99 lei
Tablete igiena proteze si aparate dentare Iodent SUA. Un produs original, importat din SUA. Similar cu Polident.  Efect de curatare dublu. Aroma mentolata. Elimina placa bacteriana si mirosurile neplacute.Indeparteaza petele. Cutia cont..
18,99 lei
Tablete igiena proteze si aparate dentare Iodent SUA 24 tablete. Un produs original, importat din SUA. Similar cu Polident.  Efect de curatare dublu. Aroma mentolata. Elimina placa bacteriana si mirosurile neplacute.Indeparteaza petele. ..
21,99 lei
×
×
×
×
×
×
×