Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

RECOMPENSE DENTARE

RECOMPENSE DENTARE

In aceasta categorie veti putea sa comandati recompense dentare pentru copii si nu numai.

Vizualizare ca: Listă Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
 Morisca dintisor. Un cadou amuzant pentru cei mai ascultatori pacienti. Dimensiune 38cm. Poza cu titlu de prezentare. ..
8,99 lei
 Acadele Dr. John's SUA rainbow. Se livreaza in baza unei comenzi ferme (plata avans). Timp livrare 2-3 saptamani. O recompensa perfecta pentru pacientii cei mai cuminti! Fiecare dintre acestea contine 1gr xylitol, care ajuta la ..
449,99 lei
Acadele fara zahar Dr. John's SUA Candy Bundle XYLITOL. Se livreaza in baza unei comenzi ferme (plata avans). Timp livrare 2-3 saptamani. Acest mix de acadele contine 150 de bucati acadele fructate si 150 de acadele aromate fructe de ..
849,99 lei
Acadele fara zahar Dr. John's SUA Fruit Tooth  cu Xylitol. Se livreaza in baza unei comenzi ferme (plata avans). Timp livrare 2-3 saptamani. Acest mix de acadele contine 150 de bucati acadele fructate.Dimensiune bomboana aproxima..
449,99 lei
Arc colorat Happy Rainbow. O recompensa amuzanta pentru cei mai mici pacienti.Poza cu titlu de prezentare.Pretul afisat este pentru o singura bucata.Se livreaza culorile existente pe stoc.  ..
4,99 lei
Arc colorat Happy. O recompensa amuzanta pentru cei mai mici pacienti.Poza cu titlu de prezentare.Pretul afisat este pentru o singura bucata.Se livreaza culorile existente pe stoc.  ..
7,99 lei
Arcuri Happy Tooth Magic. O recompensa amuzanta pentru pacientii cei mai cuminti. Poza cu titlu de prezentare. Pretul afisat este pentru o singura bucata. Se livreaza culorile existente pe stoc. ..
5,99 lei
Arcada saritoare. Un cadou amuzant pentru pacientii cuminti. Pretul este pentru o singura bucata. Poza cu titlu de prezentare.Culori variate. Se livreaza culoarea existenta pe stoc. ..
13,99 lei
Ascutitoare cu picioruse. Un cadou amuzant pentru cei mai ascultatori pacienti. Creionul nu este inclus in pret. Poza cu titlu de prezentare. Pretul este pentru o singura bucata. ..
5,99 lei
Bagheta Zana Maseluta. O recompensa ideala pentru pacientii cei mai mici si ascultatori.Poza cu titlu de prezentare. ..
7,99 lei
Bavete pentru copii Wild Animals. Acest produs este foarte bine primit la prezentarile tematice Scoala Altfel.  Un produs de foarte buna calitate. Daca se lucreaza intr-un mediu curat, acestea se pot refolosi. Poza cu titlu de prezentare. ..
3,99 lei
 Bile cu maimute. O recompensa amuzanta pentru pacientii cei mai mici si ascultatori. Mesaje dentare. Diametru: 29mm Pret/bucata. Poza cu titlu de prezentare. ..
7,99 lei
Bile cu sclipici. Un cadou amuzant pentru pacientii cei mai cuminti. Transparente, cu mesaje dentare. Diametru 32 mm Pret / bucata. Poza cu titlu de prezentare. ..
8,99 lei
Bratari Brush Floss Smile. O recompensa dentara pentru cei mai cuminti copii.Pretul este pentru o bucata.Poza cu titlu de prezentare. ..
6,49 lei
Bratari pentru recompensarea celor mai mici dintre pacienti. Sistem de inchidere cu clips.Pret/1buc.Poza cu titlu de prezentare. ..
6,49 lei
Bratari happy molar cu elastic. Un cadou amuzant pentru cei mai cuminti pacienti.Culori diferite.Poza cu titlu de prezentare.Pretul este pentru o bucata. ..
5,99 lei
Bratari Happy Tooth Slap. O recompensa amuzanta pentru cei mai mici pacienti. Imagini diverse.Poza cu titlu de prezentare.Pretul este pentru o bucata. ..
9,99 lei
Breloc arcada colorata.  Un cadou amuzant primit de cei mai mici si ascultatori pacienti.Poza cu titlu de prezentare.Pretul afisat este pentru o bucata.Se livreaza culorile existente pe stoc. ..
8,99 lei
Breloc Brush Floss Smile Monkey. Un cadou amuzant pentru cei mai mici si ascultatori pacienti. Pretul afisat este pentru o singura bucata. Poza cu titlu de prezentare. ..
8,99 lei
Canistra cu dintisori  BIG JAR: Ideal pentru programul Scoala Altfel sau alte prezentari cu tematica stomatologica. Contine 85 cutiute dintisori colier (marime medie), calitate superioara, ambalate individual sau nu.Canistra este fabricata di..
249,99 lei
Canistra cutiute dintisori Smile Can. Recomandata cabinetelor stomatologice care desfasoara programe Scoala Altfel sau prezentari cu tematica dentara.   Continut oferta: 144 cutiute cu capac pentru dintisorii de lapte, o canistra d..
299,99 lei
Capac protectie periuta de dinti. Un accesoriu util pentru protectia periutelor de dinti (copii si adulti). Culori variate. Capacul se desface. Poza cu titlu de prezentare. Pretul afisat este pentru  o singura bucata. Se livreaza culorile exi..
2,49 lei
Capac protectie periuta de dinti Happy Smile. O recompensa utila pentru pacientii cei mai cuminti.Poza cu titlu de prezentare.Pretul este pentru o bucata.Se livreaza fara periuta de dinti. ..
4,99 lei
Capace protectie periute de dinti copii Ocean Pals.Pretul este pentru o bucata.Poza cu titlu de prezentare. ..
3,99 lei
Carti de joc tooth shape. Dimensiune aproximativa 6.35cm x 8.89cm. Carton de calitate, atent finisat. Setul include 54 carti de joc Poza cu titlu de prezentare. ..
24,99 lei 34,99 lei
Carticica colorat  Love Your Teeth. 6 pagini de colorat pentru cei mai mici si ascultatori pacienti. Dimensiune 19cm/13cm. ..
4,99 lei
Clepsidre Big molar Floss.  O recompensa ideala pentru pacientii cuminti. Poza cu titlu de prezentare.Timp periaj aprox. 2-3 min.Pretul este pentru o singura bucata clepsidra. ..
6,99 lei
Clepsidra Brush Your Teeth. Timp periaj aprox 2-3 min. O recompensa amuzanta pentru pacientii cuminti.Culorile pot sa varieze.Poza cu titlu de prezentare.Pretul este pentru o singura bucata clepsidra.       ..
6,99 lei
Clepsidre Sofia Smile. Un cadou ideal pentru cei mai mici pacienti ascultatori.Culori variate, poza cu titlu de prezentare.Timp periaj aprox. 2-3 min.Pretul afisat este pentru o singura bucata clepsidra.. ..
6,99 lei
Clepsidra timer random smiley. O recompensa amuzanta pentru cei mai mici si cuminti pacienti.Un cadou foarte bine primit in programul Scoala Altfel. Poza este cu titlu de prezentare.Se livreaza o singura clepsidra cu 2 stickere amuzante.Culoare..
6,99 lei
Clepsidra Zana Maseluta Blonde Hair. Un cadou amuzant pentru cei mai mici pacienti.Timp aprox. de periaj 2-3 min.Culori variate.Poza cu titlu de prezentare.Pretul afisat este pentru o singura bucata clepsidra.. ..
6,99 lei
Clepsidre Always Brush and Floss.   Un cadou amuzant pentru cei mai mici pacienti.Culori variate, timp periaj aprox. 2-3min.Poza cu titlu de prezentare.Pretul este pentru o singura bucata clepsidra. ..
6,99 lei
Clepsidre Aurora. Un cadou ideal pentru cei mai mici pacienti ascultatori.Culori variate, poza cu titlu de prezentare.Timp periaj aprox. 2-3min.Pretul afisat este pentru o singura bucata clepsidra.. ..
6,99 lei
Clepsidre Barbie Cat.  O recompensa ideala pentru cei mai mici pacienti. Culori variate, poza cu titlu de prezentare.Timp periaj aprox.2-3min. Pretul este pentru o singura bucata clepsidra. ..
6,99 lei
Clepsidre Barbie Long Dress. O recompensa ideala pentru cei mai mici pacienti.Culori variate, poza cu titlu de prezentare.Timp periaj aprox.2-3min.Pretul este pentru o singura bucata clepsidra. ..
6,99 lei
Clepsidre Barbie Love Pets. Un cadou ideal pentru cei mai mici pacienti ascultatori.Culori variate, poza cu titlu de prezentare.Timp periaj aprox. 2-3min.Pretul afisat este pentru o singura bucata clepsidra.. ..
6,99 lei
Clepsidre Barbie Mermaid.   O recompensa pentru cei mai cuminti copii in cabinet.Culori variate, poza cu titlu de prezentare.Timp periaj aprox.2-3min.Pretul este pentru o singura bucata clepsidra. ..
6,99 lei
Clepsidre Barbie Shop. O recompensa amuzanta pentru cei mai mici si cuminti pacienti.Culori variate, poza cu titlu de prezentare.Timp periaj aprox. 2-3min. Pretul este pentru o singura bucata clepsidra. ..
6,99 lei
Clepsidre Barbie Walking.  Un cadou ideal pentru cei mai mici pacienti ascultatori.Culori variate, poza cu titlu de prezentare.Timp periaj aprox. 2-3min.Pretul este pentru o singura bucata clepsidra. ..
6,99 lei
Clepsidre Cenusareasa.  Cadou special pentru pacientii cuminti.Culori variate, timp periaj aprox. 2-3min. Poza cu titlu de prezentare.Pretul afisat este pentru o singura bucata clepsidra.. ..
6,99 lei
Clepsidre Disney PR Friends. Un cadou ideal pentru cei mai mici pacienti ascultatori.Culori variate, poza cu titlu de prezentare.Timp periaj aprox. 2-3min.Pretul afisat este pentru o singura bucata clepsidra.. ..
6,99 lei
Clepsidre Disney Princess Group.  Cadou special pentru pacientii cuminti.Culori variate, timp periaj aprox. 2-3min.Pretul afisat este pentru o singura bucata clepsidra.. Poza cu titlu de prezentare.   ..
6,99 lei
Clepsidre Frozen Elsa Round. O recompensa amuzanta pentru cei mai mici si cuminti pacienti.Culori variate, poza cu titlu de prezentare.Timp periaj aprox. 2-3min.Pretul afisat este pentru o singura bucata clepsidra.. ..
6,99 lei
Clepsidre Frozen Family. Un cadou special pentru pacientii cuminti.Culori variate.Poza cu titlu de prezentare.Timp aproximativ periaj 2-3min.Pretul afisat este pentru o singura bucata clepsidra.. ..
6,99 lei
Clepsidre Jasmine.  Recompensa ideala pentru pacientii cuminti.Culori variate.Timp periaj aprox. 2-3min. Poza cu titlu de prezentare.Pretul afisat este pentru o singura bucata clepsidra.. ..
6,99 lei
Clepsidre Minnie. O recompensa amuzanta pentru cei mai mici si cuminti pacienti.Culori variate, poza cu titlu de prezentare.Timp periaj aprox. 2-3min.Pretul afisat este pentru o singura bucata clepsidra.. ..
6,99 lei
Clepsidre Snow White. O recompensa amuzanta pentru cei mai mici si cuminti pacienti.Culori variate, poza cu titlu de prezentare.Timp periaj aprox. 2-3min.Pretul afisat este pentru o singura bucata clepsidra.. ..
6,99 lei
Clepsidre Sofia BTY. Un cadou ideal pentru cei mai mici pacienti ascultatori.Culori variate, poza cu titlu de prezentare.Timp periaj aprox. 2-3min.Pretul este pentru o singura bucata clepsidra. ..
6,99 lei
Clip board laminat personalizat. Comanda minima 100 buc. Timp livrare 2 saptamani. Un accesoriu util in cabinetul Dvs sau un cadou excelent pentru pacientii Dvs. Scrie si sterge! Dimensiuni aproximative produs: 10.20cmx22.00cm. Print..
21,99 lei
Clips personalizat Smile with my office. COMANDA MINIMA 250 bucati.Timp livrare 2 saptamani. Un cadou practic pentru cabinetul Dvs! Acest produs este fabricat din materiale de cailtate; prevazut cu maner din cauciuc si o suprafata suficienta pe..
11,99 lei
Covoras Hapyy Tooth. Un obiect decorativ special dedicat promovarii obiceiului sanatos de spalare pe dinti si de a merge la medicul stomatolog. Este recomandat pentru incaperile uscate (interiorul locuintei). Materialul este foarte moale si p..
68,99 lei
Creion cu oglinda dentara. O recompensa utila si amuzanta in acelasi timp. Pretul afisat este pentru o singura bucata. Poza cu titlu de prezentare. Se livreaza culoarea existenta pe stoc. ..
11,99 lei
Creion cu radiera in forma de dinte. O recompensa amuzanta si utila in acelasi timp. Pretul afisat este pentru o singura bucata. Poza cu titlu de prezentare. Se livreaza culorile existente pe stoc. ..
14,99 lei
Creion cu radiera in forma de periuta de dinti. O recompensa utila si amuzanta in acelasi timp. Pretul afisat este pentru o singura bucata. Poza cu titlu de prezentare. Se livreaza culoarea existenta pe stoc.   ..
11,99 lei
Cutie Smile Mix cu set 500buc recompense dentare.  Setul include 500buc recompense amuzante, cu tematica dentara. Se adreseaza atat fetitelor cat si baietilor. Poza cu titlu de prezentare.Livrarea se face in 14-20 zile lucratoare doar in b..
1.799,00 lei
Cutie dintisor cu surpriza. Fiecare cutie contine o surpriza: inel Happy Tooth cu puzzle, mini skateboard sau alte jucarii.  Dimensiunea dintelui - 6,3cm  Poza cu titlu de prezentare. ..
9,99 lei
Cutiute din lemn pentru dintisorii de lapte. O recompensa amuzanta pentru pacientii cei mai cuminti. Fabricata din lemn si finisata atent. Poza cu titlu de prezentare. Pretul afisat este pentru o singura cutie.     ..
12,99 lei
Disc zburator Fly Smile. O recompensa amuzanta pentru cei mai ascultatori pacienti. Culori variate. Poza cu titlu de prezentare. Pretul afisat este pentru o singura bucata. Se livreaza culoarea existenta pe stoc. ..
4,89 lei
Dozator recompense dentare Premium. Un dispozitiv eficient, igienic si organizat pentru recompensele dentare ambalate in  (capsula) bila de plastic.Prevazut cu sistem antialunecare pentru siguranta in utilizare. Functioneaza pe baza de mon..
1.449,00 lei
Dozator recompense dentare Smarty. Acest dispozitiv permite incarcarea cu pana la 120buc capsule cu recompense dentare.Prevazut cu dispozitiv antialunecare pentru o securitate deplina. Cantareste aproximativ 3.4kg fara capsule. Inaltime de apro..
1.099,99 lei
Evantai personalizat full color. Comanda minima 1000 buc. Timp livrare 2 saptamani. Un accesoriu util in cabinetul Dvs sau un cadou excelent pentru pacientii Dvs.  Dimensiuni aproximative produs:  20cmx20cm. Printarea logo ulu..
5,69 lei
Evantai personalizat one color. Comanda minima 250 buc. Timp livrare 2 saptamani. Un accesoriu util in cabinetul Dvs sau un cadou excelent pentru pacientii Dvs.  Dimensiuni aproximative produs:  20cmx20cm. Printarea logo ..
9,99 lei
Figurina maimuta jucausa.  Se spala pe dinti, folosesc ata dentara sau fac nazdravanii. O recompensa amuzanta pentru cei mai mici si ascultatori pacienti. Poza cu titlu de prezentare. Pretul afisat este pentru o singura bucata. Se livrea..
7,99 lei
Inel Dental Toy. O recompensa amuzanta pentru cei mai cuminti pacienti. Inel jucarie fabricat din cauciuc non toxic. Poza cu titlu de prezentare.Se livreaza modelul esxistent pe stoc.Pretul afisar este pentru o singura bucata.   ..
8,99 lei
Inel Tooth Team.  O recompensa amuzanta pentru cei mai cuminti pacienti. Inel jucarie fabricat din cauciuc non toxic. Poza cu titlu de prezentare.Se livreaza modelul esxistent pe stoc.Pretul afisar este pentru o singura bucata.   ..
8,99 lei
Jetoane pentru dozator recompense dentare. Setul contine 100 bucati jetoane, cu mesaje amuzante. Dimensiune aproximativa 2.54cm.Poza cu titlu de prezentare.Timp livrare 3 saptamani (in zlie lucratoare) pe baza unei precomenzi ferme.   ..
299,00 lei
Jucarie baie Happy Big tooth. O recompensa amuzanta si in acelasi timp utila in timpul petrecut in apa. Poza cu titlu de prezentare. ..
9,99 lei
Jucarie Bendable Boy. O recompensa amuzanta si un cadou ideal pentru pacientii cei mai ascultatori. Se intinde si este flexibil. Dimensiune aproximativa: 7.64cm. Poza cu titlu de prezentare. Se livreaza culoarea existenta pe stoc. ..
11,99 lei
Jucarie miscatoare Happy Tooth. O recompensa amuzanta pentru cei mai ascultatori pacienti. Dimensiune aproximativa (inaltime) 7cm. Poza cu titlu de prezentare. ..
9,99 lei 12,99 lei
Medalie Happy Tooth. O recompensa dentara pentru cei mai mici si ascultatori pacienti.Poza cu titlu de prezentare.Pretul afisat este pentru o singura bucata. ..
4,89 lei
Minge antistres Tooth Colored. O recompensa amuzanta pentru cei mai ascultatori pacienti. Culori variate. Material spuma. Dimensiune aproximativa 49mm. Poza cu titlu de prezentare. Pretul afisat este pentru o singura bucata. Se livreaza culoarea e..
9,89 lei
Mini bloc desen Tooth Smile. Scrie si sterge! Un cadou amuzant pentru cei mai mici pacienti..Poza cu titlu de prezentare..Pretul afisat este pentru o singura bucata. ..
7,99 lei
Un mix de capsule cu recompense dentare variate. Setul contine aproximativ 250 capsule gata sa fie primite de catre cei mai mici si ascultatori pacienti. Dimensiunea capsulelor este ideala pentru dozatoarele prezentate pe site ul nostru.Poza cu..
749,99 lei
Ochelari Tooth Shape. Un accesoriu amuzant pentru cei mai mici pacienti ascultatori. Aceasta este o jucarie, nu asigura protectie UV. Culori variate. Pretul afisat este pentru o singura bucata. Poza cu titlu de prezentare. Se livreaza culoarea exi..
11,99 lei
Oglinda plastic alb. Un accesoriu util in pastrarea igienei cavitatii orale. Poate fi oferita cadou si la sfarsitul unei consultatii stomatologice. Produs foarte bine primit in programul Scoala Altfel. Poza cu titlu de prezentare.  ..
8,99 lei
Oglinda de plastic colorat, cu maner subtire. Un excelent accesoriu pentru o igiena corecta a cavitatii orale. Material de calitate. Atent finisata. Poza cu titlu de prezentare. Pretul este pentru o singura bucata.Se livreaza c..
8,99 lei
Oglinzi de plastic colorate cu maner wide. Ideale pentru un periaj dentar eficient. Material de calitate. Atent finisate. Poza cu titlu de prezentare. Pretul este pentru o singura bucata.Se livreaza culorile existente pe stoc. ..
8,99 lei
Oglinda plastic Tooth Shape Blue. Forma de dinte, plastic atent finisat.Culoare bleu.Poza cu titlu de prezentare. ..
44,99 lei
Oglinda plastic in forma de dinte. Plastic atent finisat. Culoare verde. Poza cu titlu de prezentare. ..
44,99 lei
Oglinzi plastic culoare neon. O recompensa utila si amuzanta in acelasi timp.Acest produs este o jucarie. Nu se poate utiliza in alte scopuri. Dimensiuni aproximative 13.94cm. Produs fabricat din plastic non toxic. Culori asortate. Se livreaza ..
8,99 lei
Punga gheata personalizata Happy Tooth. COMANDA MINIMA 100 bucati.Timp livrare 2 saptamani. Un cadou practic pentru cabinetul Dvs! Acest produs este fabricat din materiale de cailtate.Suprafata suficienta pentru a imprima logo-ul si numele..
18,99 lei
Punga gheata personalizata Family Dental. COMANDA MINIMA 100 bucati.Timp livrare 2 saptamani. Un cadou practic pentru cabinetul Dvs! Acest produs este fabricat din materiale de cailtate.Suprafata suficienta pentru a imprima logo-ul si nume..
18,99 lei
Pungi forma de dinte. Dimensiuni aproximative: 32 cm inaltime/23cm si 24 latime.Material de calitate (plastic).Poza cu tiltu de prezentare.Pretul afisat este pentru o bucata. ..
4,99 lei
 Puzzle Smiley Tooth. Cutiuta transparenta inscriptionata. Jocul consta in potrivirea diverselor forme in machete. Dimensiuni aproximative: 3.81cm. Culori variate. Se livreaza culoarea existenta pe stoc. Poza cu titlu de prezentare. Pretul..
8,99 lei
Saculet Zana Maseluta!  Aceasta recompensa este fabricata din materiale de calitate si durabile. Snur din Nylon. Culori variate. Poza cu titlu de prezentare. Se livreaza culoarea existenta pe stoc. Pretul afisat este pentru o singura bucata.D..
11,99 lei
Scaun molar din plastic si mix de 500 recompense dentare. Un accesoriu util si amuzant pentru dotarea unei sali de asteptare din cabinetul stomatologic.Dimensiuni aproximative:35cmx40cm.Material de calitate, atent finisat.Se livreaza impreuna..
1.639,99 lei
Set Brush Floss Smile Monkey 108buc.  Un set cu recompense dentare amuzante recomandate pentru cei mai cuminti pacienti. Poza cu titlu de prezentare.Livrarea se face in 14-20 zile lucratoare doar in baza unei precomenzi ferme. ..
539,99 lei
Set Dental Smarty. O recompensa utila si amuzanta in acelasi timp, dedicata celor mai mici pacienti. Contine: un creion, 12 stickere si 3 radiere in forma de dinte. Poza cu titlu de prezentare. ..
9,89 lei 11,99 lei
Set educatie dentara Smiley Kit: Perfect pentru prezentarile scolare, in gradinite, diverse evenimente.  Contine: - 1 gura in miniatura - 1 periuta de dinti - 1 pasta de dinti retractabila - 3 instrumente dentare Poza cu tit..
99,99 lei
Set igiena dentara copii 3-6 ani Car baieti SUA. Un produs original, importat din SUA. Asigura o igiena dentara zilnica corespunzatoare si ajuta la formarea deprinderilor sanatoase. Setul contine urmatoarele: - o masinuta - periuta d..
9,99 lei
×
×
×
×
×
×
×