Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

Bratari

Un cadou ideal pentru cei mai cuminti pacienti.

Vizualizare ca: Listă Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
Bratari Brush Floss Smile. O recompensa dentara pentru cei mai cuminti copii.Pretul este pentru o bucata.Poza cu titlu de prezentare. ..
5,59 lei 6,49 lei
Bratari pentru recompensarea celor mai mici dintre pacienti. Sistem de inchidere cu clips.Pret/1buc.Poza cu titlu de prezentare. ..
6,49 lei
Bratari Happy Message. Un cadou special si amuzant in acelasi timp. Pretul afisat este pentru o singura bucata. Poza cu titlu de prezentare. Culori variate. Se livreaza culoarea existenta pe stoc. ..
7,99 lei
Bratari happy molar cu elastic. Un cadou amuzant pentru cei mai cuminti pacienti.Culori diferite.Poza cu titlu de prezentare.Pretul este pentru o bucata. ..
5,99 lei
Bratari Happy Smile. Un cadou special pentru cei mai cuminti pacienti. Pretul afisat este pentru o singura bucata.Poza cu titlu de prezentare.Culoarea Smiley Face poate sa difere,. ..
8,99 lei
Bratari Happy Tooth Slap. O recompensa amuzanta pentru cei mai mici pacienti. Imagini diverse.Poza cu titlu de prezentare.Pretul este pentru o bucata. ..
9,99 lei
Bratari Rubber Dental Message. O recompensa amuzanta pentru pacientii cei mai ascultatori. Pretul afisat este pentru o singura bucata. Culori variate. Se livreaza culoarea existenta pe stoc. Poza cu titlu de prezentare.     &nbs..
8,99 lei 11,99 lei
×
×
×
×
×
×
×