Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

Clepsidre

Clepsidre

Clepsidrele reprezinta o recompensa utila pentru cei mai cuminti pacienti.

Vizualizare ca: Listă Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
Clepsidre Big molar Floss.  O recompensa ideala pentru pacientii cuminti. Poza cu titlu de prezentare.Timp periaj aprox. 2-3 min.Pretul este pentru o singura bucata clepsidra. ..
6,99 lei
Clepsidra Brush Your Teeth. Timp periaj aprox 2-3 min. O recompensa amuzanta pentru pacientii cuminti.Culorile pot sa varieze.Poza cu titlu de prezentare.Pretul este pentru o singura bucata clepsidra.       ..
6,99 lei
Clepsidra cu ventuza detasabila. O recompensa utila pentru cei mai mici si ascultatori pacienti. Se livreaza cu o ventuza detasabila. Poate fi lipita pe oglinda sau faianta, se rasuceste la 360 grade. Culori variate. Se livreaza culoarea existenta..
6,99 lei
Clepsidre Sofia Smile. Un cadou ideal pentru cei mai mici pacienti ascultatori.Culori variate, poza cu titlu de prezentare.Timp periaj aprox. 2-3 min.Pretul afisat este pentru o singura bucata clepsidra.. ..
6,99 lei
Clepsidra timer random smiley. O recompensa amuzanta pentru cei mai mici si cuminti pacienti.Un cadou foarte bine primit in programul Scoala Altfel. Poza este cu titlu de prezentare.Se livreaza o singura clepsidra cu 2 stickere amuzante.Culoare..
6,99 lei
Clepsidra Zana Maseluta Blonde Hair. Un cadou amuzant pentru cei mai mici pacienti.Timp aprox. de periaj 2-3 min.Culori variate.Poza cu titlu de prezentare.Pretul afisat este pentru o singura bucata clepsidra.. ..
6,99 lei
Clepsidre Always Brush and Floss.   Un cadou amuzant pentru cei mai mici pacienti.Culori variate, timp periaj aprox. 2-3min.Poza cu titlu de prezentare.Pretul este pentru o singura bucata clepsidra. ..
6,99 lei
Clepsidre Aurora. Un cadou ideal pentru cei mai mici pacienti ascultatori.Culori variate, poza cu titlu de prezentare.Timp periaj aprox. 2-3min.Pretul afisat este pentru o singura bucata clepsidra.. ..
6,99 lei
Clepsidre Barbie Cat.  O recompensa ideala pentru cei mai mici pacienti. Culori variate, poza cu titlu de prezentare.Timp periaj aprox.2-3min. Pretul este pentru o singura bucata clepsidra. ..
6,99 lei
Clepsidre Barbie Long Dress. O recompensa ideala pentru cei mai mici pacienti.Culori variate, poza cu titlu de prezentare.Timp periaj aprox.2-3min.Pretul este pentru o singura bucata clepsidra. ..
6,99 lei
Clepsidre Barbie Love Pets. Un cadou ideal pentru cei mai mici pacienti ascultatori.Culori variate, poza cu titlu de prezentare.Timp periaj aprox. 2-3min.Pretul afisat este pentru o singura bucata clepsidra.. ..
6,99 lei
Clepsidre Barbie Mermaid.   O recompensa pentru cei mai cuminti copii in cabinet.Culori variate, poza cu titlu de prezentare.Timp periaj aprox.2-3min.Pretul este pentru o singura bucata clepsidra. ..
6,99 lei
Clepsidre Barbie Shop. O recompensa amuzanta pentru cei mai mici si cuminti pacienti.Culori variate, poza cu titlu de prezentare.Timp periaj aprox. 2-3min. Pretul este pentru o singura bucata clepsidra. ..
6,99 lei
Clepsidre Barbie Walking.  Un cadou ideal pentru cei mai mici pacienti ascultatori.Culori variate, poza cu titlu de prezentare.Timp periaj aprox. 2-3min.Pretul este pentru o singura bucata clepsidra. ..
6,99 lei
Clepsidre Cenusareasa.  Cadou special pentru pacientii cuminti.Culori variate, timp periaj aprox. 2-3min. Poza cu titlu de prezentare.Pretul afisat este pentru o singura bucata clepsidra.. ..
6,99 lei
Clepsidre timer. O recompensa dentara speciala, pentru cei mai mici dintre pacienti dar si pentru cei mai mari.Timp aprox 2-3 min.Culori variate:rosu,verde,albastru,galben,roz,mov. Poza cu titlu de prezentare. Se livreaza culorile existente pe sto..
6,99 lei
Clepsidre clasice nisip alb. O recompensa ideala pentru pacientii cei mai mici si mai cuminti.Durata periaj 2-3min.Culori variate.Poza cu titlu de prezentare.Pretul afisat este pentru o bucata. ..
6,99 lei
Clepsidre Disney PR Friends. Un cadou ideal pentru cei mai mici pacienti ascultatori.Culori variate, poza cu titlu de prezentare.Timp periaj aprox. 2-3min.Pretul afisat este pentru o singura bucata clepsidra.. ..
6,99 lei
Clepsidre Disney Princess Group.  Cadou special pentru pacientii cuminti.Culori variate, timp periaj aprox. 2-3min.Pretul afisat este pentru o singura bucata clepsidra.. Poza cu titlu de prezentare.   ..
6,99 lei
Clepsidre Frozen Elsa Round. O recompensa amuzanta pentru cei mai mici si cuminti pacienti.Culori variate, poza cu titlu de prezentare.Timp periaj aprox. 2-3min.Pretul afisat este pentru o singura bucata clepsidra.. ..
6,99 lei
Clepsidre Frozen Family. Un cadou special pentru pacientii cuminti.Culori variate.Poza cu titlu de prezentare.Timp aproximativ periaj 2-3min.Pretul afisat este pentru o singura bucata clepsidra.. ..
6,99 lei
Clepsidre Jasmine.  Recompensa ideala pentru pacientii cuminti.Culori variate.Timp periaj aprox. 2-3min. Poza cu titlu de prezentare.Pretul afisat este pentru o singura bucata clepsidra.. ..
6,99 lei
Clepsidre Minnie. O recompensa amuzanta pentru cei mai mici si cuminti pacienti.Culori variate, poza cu titlu de prezentare.Timp periaj aprox. 2-3min.Pretul afisat este pentru o singura bucata clepsidra.. ..
6,99 lei
Clepsidre Smiley Assorted 15buc/set. Setul contine: - 15 clepsidre culori variate (rosu/albastru/verde/mov/galben) - 30 stickere (cate 2 buc la fiecare clepsidra) Timp periaj aprox.2-3 min.Poza cu titlu de prezentare.Se livreaza culo..
99,99 lei
Clepsidre Snow White. O recompensa amuzanta pentru cei mai mici si cuminti pacienti.Culori variate, poza cu titlu de prezentare.Timp periaj aprox. 2-3min.Pretul afisat este pentru o singura bucata clepsidra.. ..
6,99 lei
Clepsidre Sofia BTY. Un cadou ideal pentru cei mai mici pacienti ascultatori.Culori variate, poza cu titlu de prezentare.Timp periaj aprox. 2-3min.Pretul este pentru o singura bucata clepsidra. ..
6,99 lei
Clepsidre Tooth Cap.  Recompensa ideala pentru pacientii cuminti.Durata periaj 2-3 min.Poza cu titlu de prezentare.Pretul este pentru o bucata. ..
9,99 lei
Clepsidre tooth shape.  Pretul este pentru o singura bucata.Timp periaj 2-3 minute. Culori diverse. ..
6,99 lei
×
×
×
×
×
×
×