Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

Diplome & certificate

Diplome & certificate

In aceasta categorie puteti sa comandati diplome si certificate pentru recompensarea pacientilor ascultatori.

Vizualizare ca: Listă Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
Diploma Brave at the Dentist. Format A4.Material de calitate.Pretul afisat include 6 bucati.   ..
46,00 lei
Diploma merit Zana Maseluta. Format apropiat de A4.Material de calitate.Pretul afisat include 6 bucati. ..
43,00 lei
Gift certificate 3B  10buc/set. Certificat cadou pentru recompensarea pacientilor Dvs.Setul contine 10 coli A5 cu desenul afisat. Grosime asemanator cu cel pentru carti de vizita.Poza cu titlu de prezentare.Necesita decupare.   ..
39,99 lei
Gift certificate Birds 10buc/set. Certificat cadou pentru recompensarea pacientilor Dvs.Setul contine 10 coli A5 cu desenul afisat. Grosime asemanator cu cel pentru carti de vizita.Poza cu titlu de prezentare.Necesita decupare.   ..
39,99 lei
Gift Certificate Flowers: Certificat cadou pentru recompensarea pacientilor Dvs. Setul contine 10 coli A5 cu desenul afisat. Grosime asemanator cu cel pentru carti de vizita.Poza cu titlu de prezentare.Necesita decupare. ..
39,99 lei
Gift certificate Pins 10buc/set. Certificat cadou pentru recompensarea pacientilor Dvs.Setul contine 10 coli A5 cu desenul afisat. Grosime asemanator cu cel pentru carti de vizita.Poza cu titlu de prezentare.Necesita decupare.   ..
39,99 lei
Tooth fairy receipt: motivarea pacientilor cei mai cuminti pentru a deprinde obiceiuri sanatoase in igiena orala. Setul contine 10 coli format A4. Grosime hartie- asemanator carti de vizita. Compensare: periaj si utilizarea atei dentare in fiec..
39,99 lei
×
×
×
×
×
×
×