Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

Idei de impachetat

Idei de impachetat

Idei de impachetat.

In aceasta categorie veti putea sa comandati pungi din hartie Kraft sau plastic.Calitatea este foarte buna.

Vizualizare ca: Listă Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
Borseta cu fermoar zipper 23x9cm (lungime x inaltime). Transparenta, culoarea fermoarului poate sa difere.Poza cu titlu de prezentare. ..
3,49 lei
Borseta travel You Are My Best. Un accesoriu util pentru pastrarea produselor de igiena dentara. Se adreseaza in mod special pacientilor cu aparate dentare mobile sau fixe. Ideala pentru calatorii, excursii sau alte ocazii. Spatiul acestei bo..
24,99 lei
Punga din hartie alba. Confectionate din hartie kraft albit 70gr/mp. Dimensiuni: 140 x 70 x 210 mm (latime x burduf x inaltime)   ..
0,49 lei
Punga din hartie cu maner decupat: Culoare natur. Dimensiune: 14x7x21cm (latime/burduf/inaltime). Tip material:hartie kraft natur 70gr/mp.   ..
0,59 lei
Pungi din hartie, kraft albit  70 gr/mp. Dimensiune: 18 x 9 x 25cm (latime x burduf x inaltime)  Poza cu titlu de prezentare. Se livreaza produsele existente pe stoc.Paletar culori:ROSU, VERDE, ALBASTRU, VIO..
1,49 lei
Pungi din hartie 14x7x21cm (latime x burduf x inaltime).  Natur imprimat model carouri.  Hartie de tip natur 70gr/mp.  ..
0,79 lei
Pungi forma de dinte. Dimensiuni aproximative: 32 cm inaltime/23cm si 24 latime.Material de calitate (plastic).Poza cu tiltu de prezentare.Pretul afisat este pentru o bucata. ..
4,99 lei
Pungi pentru cadouri pacient. Dimensiuni:19cm latime/23cm inaltime.Plastic de foarte buna calitate.Ideale pentru recompensarea pacientilor.Poza cu titlu de prezentare.Pretul afisat este pentru o bucata. ..
1,99 lei
Pungi pentru pacient Happy TH Dancer. Dimensiuni:18.5cm latime/21cm inaltime.Un produs ideal pentru recompensarea pacientilor. Plastic de foarte buna calitate.Poza cu titlu de prezentare.Pretul afisat este pentru o bucata. ..
1,99 lei
×
×
×
×
×
×
×