Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

Radiere

Radiere

Radierele (gume de sters) sunt printre cele mai bine primite recompense dentare la copii.

Vizualizare ca: Listă Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
Creion cu radiera in forma de dinte. O recompensa amuzanta si utila in acelasi timp. Pretul afisat este pentru o singura bucata. Poza cu titlu de prezentare. Se livreaza culorile existente pe stoc. ..
14,99 lei
Creion cu radiera in forma de periuta de dinti. O recompensa utila si amuzanta in acelasi timp. Pretul afisat este pentru o singura bucata. Poza cu titlu de prezentare. Se livreaza culoarea existenta pe stoc.   ..
11,99 lei
Creion cu radiera umbreluta sau norisor XXL. Un cadou excelent pentru cei mai ascultatori pacienti.In comanda va rugam sa specificati alegerea Dvs. (umbreluta sau norisor).Pret afisat este pentru o buc.Poza cu titlu de prezentare.   ..
9,99 lei
Foi de colorat  Dental Family 50buc/set. Format A5.Alb negru. Un produs foarte bine primit de catre copii in salile de asteptare. ..
38,99 lei
Foi de colorat  Sponge Bob  50buc/set. Format A5.Alb negru. Un produs foarte bine primit de catre copii in salile de asteptare. ..
39,99 lei
Foi de colorat  Sponge Bob Friends 50buc/set. Format A5.Alb negru. Un produs foarte util pentru salile de asteptare.     ..
38,99 lei
Foi de colorat  Star Brush Your Teeth 50buc/set. Format A5.Alb negru. Un produs foarte bine primit de catre copii in salile de asteptare. ..
38,99 lei
Foi de colorat  Toothpaste Line 50buc/set. Format A5.Alb negru. Un produs util pentru salile de asteptare. ..
38,99 lei
Radiera forma periuta de dinti. Un cadou pentru cei mai cuminti pacienti.Pretul este pentru o bucata.Poza cu titlu de prezentare. ..
3,99 lei
Radiere smiley. Un cadou ideal pentru pacientii cuminti.Pret/buc. ..
3,49 lei
Radiera star. Un cadou ideal pentru pacientii cuminti.   ..
3,49 lei
Radiere dental assorted. O recompensa dentara utila si amuzanta in acelasi timp. Pretul afisat este pentru o singura bucata. Poza cu titlu de prezentare. Se livreaza culorile existente pe stoc. ..
3,99 lei
Radiere in forma de dintisori.Ideale pentru recompensarea pacientilor cei mai cuminti.Pret/buc. ..
3,99 lei
Radiera tooth shape big face. Un cadou amuzant pentru pacientii cei mai mici si ascultatori. Pret/buc. ..
3,79 lei
Set Dental Smarty. O recompensa utila si amuzanta in acelasi timp, dedicata celor mai mici pacienti. Contine: un creion, 12 stickere si 3 radiere in forma de dinte. Poza cu titlu de prezentare. ..
9,89 lei 11,99 lei
×
×
×
×
×
×
×