Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

SETURI IGIENA DENTARA

SETURI IGIENA DENTARA

In aceasta categorie veti putea sa comandati seturi simple sau complete, pentru intretinerea igienei cavitatii orale si a aparatelor ortodontice fixe.

Vizualizare ca: Listă Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
Set igiena aparate ortodontice fixe.Ideal pentru calatorii,office sau acasa. Contine:borseta reutilizabila,o periuta de dinti, o oglinda dentara,o periuta de dinti de calatorii,o mini periuta interdentara,flosser,ata dentara,ceara de protectie.Poz..
44,99 lei
Set igiena aparat ortodontic fix  Este unul dintre cele mai accesibile seturi de igiena pentru aparate fixe, din Romania. Acesta contine: Flosser foarte subtire: dispozitiv pentru utilizarea atei dentare in locurile greu accesibile..
24,99 lei
Set igiena aparat ortodontic fix Convenient. Acesta contine: Flosser foarte subtire: dispozitiv pentru utilizarea atei dentare in locurile greu accesibile din cavitatea orala.Ideal pentru igienizarea aparatelor ortodontice fixe,a puntilor si a ..
34,99 lei
Set igiena aparate ortodontice Zipp Pouch.  Acesta contine: Flosser foarte subtire: dispozitiv pentru utilizarea atei dentare in locurile greu accesibile din cavitatea orala.Ideal pentru igienizarea aparatelor ortodontice fixe,a puntilor..
14,99 lei
Set 2x Periute de dinti pentru Copii, Plackers, Camo Soft, Peri Moi, Camuflaj Verde, 5-8 Ani. Culoare unică de camuflaj verde. Fiecare pachet contine 2 periute de dinti cu peri moi pentru un periaj optim de catre copii intre 5 si 8 anisori. ..
21,99 lei
Setul Crest Baby Training este modalitatea simpla de a incepe un stil de viata cu obiceiuri sanatoase de periaj. Cu Disney Winnie the Pooh, acesta include o pasta de dinti pentru invatare fara fluor care curata usor..
48,99 lei
Set Dental Smarty. O recompensa utila si amuzanta in acelasi timp, dedicata celor mai mici pacienti. Contine: un creion, 12 stickere si 3 radiere in forma de dinte. Poza cu titlu de prezentare. ..
9,89 lei 11,99 lei
Set igiena 2 Pedo (la cererea DVS. periuta de dinti poate fi schimbata cu orice tip de periuta pentru copii,aflata pe stoc) - ata dentara cu aroma de Bubble Gum.Lungime 13m.Se livreaza brand ul de ata dentara existent pe stoc. - periuta de..
9,99 lei
Set igiena aparat dentar Vitis Orthodontic. Un produs util pentru igiena zilnica a aparatelor dentare fixe. Separat comercializam apa de gura Vitis si pasta de dinti Vitis in gramaj mai mare. Continut: - apa de gura Vitis Ortho 30ml - pas..
54,99 lei
Set igiena dentara copii 3-6 ani Car baieti SUA. Un produs original, importat din SUA. Asigura o igiena dentara zilnica corespunzatoare si ajuta la formarea deprinderilor sanatoase. Setul contine urmatoarele: - o masinuta - periuta d..
9,99 lei
Set igiena dentara copii 3-6 ani Doll fete SUA. Un produs original, importat din SUA. Asigura o igiena dentara zilnica corespunzatoare si ajuta la formarea deprinderilor sanatoase. Setul contine urmatoarele: - o papusa haioasa..
14,99 lei
Set igiena dentara copii 3-6 ani Hot Wheels baieti SUA. Un produs original, importat din SUA. Asigura o igiena dentara zilnica corespunzatoare si ajuta la formarea deprinderilor sanatoase. Setul contine urmatoarele: - pahar plastic..
14,99 lei
Set igiena dentara copii 3-6 ani Pink JOJO fete SUA. Un produs original, importat din SUA. Asigura o igiena dentara zilnica corespunzatoare si ajuta la formarea deprinderilor sanatoase. Setul contine urmatoarele: - pahar plastic - periuta..
8,99 lei
Set igiena dentara copii 3-6 ani Thomas baieti SUA. Un produs original, importat din SUA. Asigura o igiena dentara zilnica corespunzatoare si ajuta la formarea deprinderilor sanatoase. Setul contine urmatoarele: - pahar plastic - per..
14,99 lei
Setul contine o apa de gura Crest Strawberry Rush 500ml si o pasta de dinti Crest Strawberry Rush 119gr.   Crest Kid's Strawberry Rush face periajul distractiv ofering in acelasi timp protectia asteptata de la Crest. Pasta de dinti cu fluo..
129,99 lei
Set igiena dentara copii Vitis Junior. Contine o periuta de dinti si o pasta de dinti fluorurata pentru copii.Capatul periutei de dinti este de dimensiuni reduse si fabricata din Soft Nylon. Se recomanda la copii cu varsta implinita 6 ani. Gramaj ..
21,99 lei
Set igiena dentara Dr. Fresh SUA. Un produs original, importat din SUA. Setul contine 4 accesorii pentru o igiena dentara zilnica eficienta. - un curatator de limba - o oglinda dentara/spatula - un curatator tartru  - periuta de d..
14,99 lei 18,99 lei
Set igiena dentara infant 1-3 ani. Contine:  - Periuta de dinti infant Preventive forfecuta.Atent finisata,nylon soft Dupont.Manerul ergonomic,special conceput pentru infanti.Recomandate pentru infanti cu varsta pana la 2 an..
9,99 lei 17,00 lei
Suport periute de dinti. Sustine cate o periuta pentru o familie cu 3 membri. Adezivul permite lipirea pe suprafata oglinzii.Nu se lipeste pe faianta. Poza cu titlu de prezentare. Dimensiuni aproximative: 5.40cmx7,70cm.     ..
11,99 lei
Suport periuta de dinti TEK SUA. Un produs original, importat din SUA. Setul contine o periuta de dinti si un suport calatorii. Poza cu tiltu de prezentare. Pretul afisat este pentru un singur set. Se livreaza culoarea existenta pe stoc. ..
9,99 lei 17,99 lei
×
×
×
×
×
×
×