Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

Termeni si Conditii

1.          DEFINITII

Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre S.C. Donna Dental Group S.R.L., prin intermediul magazinului virtual Donna Dental Group (www.donnadentalgroup.ro) catre Cumparator si pot fi modificate numai cu acordul expres scris al Partilor.
Termeni:
Cumparator: persoana fizica/juridical ce efectueaza o Comanda;

Vanzator: S.C. DONNA DENTAL GROUP S.R.L.

Bunuri – orice produs din magazinul online Donna Dental Group, mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului.

Comanda – acordul dintre Vanzator si Cumparator, de regula sub format electronic (email), prin care Donna Dental Group sa livreze Bunurile iar Cumparatorul plateste contravaloarea Bunurilor.
Contract – o Comanda confirmata de catre Vanzator.

Drepturile de proprietate intelectuala (DPI) – dreptul/drepturi de autor, drepturi de baza de date, drepturi de proprietate, drepturi de model, margi inregistrate, precum si drepturi imateriale.
Specificatii – toate specificatiile Bunurilor conform Comenzii.
 
     
2.              DOCUMENTE CONTRACTUALE

Prin procesarea unei Comenzi electronice sau telefonice pe site-ul www.donnadentalgroup.ro, Cumparatorul este de accord cu Termenii si conditiile magazinului online Donna Dental Group. Acceptarea comenzii de catre Donna Dental Group se considera finalizata in momentul confirmarii verbale (in situatia cand comanda este telefonica) sau in momentul confirmarii prin e-mail. Orice comanda neconfirmata de catre Donna Dental Group nu va avea valoarea unui Contract.
 
 

3.         FOLOSIREA WEBSITE-ULUI: www.donnadentalgroup.ro

Cumparatorul declara si garanteaza ca are peste 18 ani sau in cazul in care utilizeaza website-ul www.donnadentalgroup.ro este insotit de un parinte sau ingrijitor. Sub rezerva termenilor si conditiilor Donna Dental Group, acordam dreptul limitat, revocabil, non-transferabil si non-exclusiv, de a utiliza magazinul online, afisandu-l in browser-ul dvs. numai in scopul de a face cumparaturi in scopuri personale si nu pentru orice utilizare comerciala, sau in numele unei terte persoane, cu exceptia celor autorizate in mode expres, in scris, de Butique Mall. Orice alta incalcare a terminilor si conditiilor va duce la stergerea contului creat, fara a fi notificat.
 

Cu exceptia cazurilor permise in paragraful de mai sus, nu aveti dreptul de a reproduce, distribui, afisa, vinde, inchiria, transmite, crea lucrari derivate din, traduce, modifica, inversa, dezasambla, decomplia sau de a exploata in alt mod acest website sau orice portiune a acestuia cu exceptia cazului in care acest lucru a fost permis in scris de catre Donna Dental Group. Utilizatorul nu are dreptul sa foloseasca in scop comercial niciuna din informatiile furinizate in magazinul online www.donnadentalgroup.ro, sau de a utiliza in orice alt fel website-ul in beneficiul unei alte inteprinderi cu exceptia cazulurior autorizate de Donna Dental Group. Ne rezervam dreptul de a refuza servicii, de a anula conturi, si/sau anula comenzi, fara nicio limitare, daca consideram ca prin comportamentul clientului se incalca legislatia in vigore sau este daunatoare pentru interesele noastre.
 

Utilizatorul nu trebuie sa incarce, distribuie, publice prin intermediul acestui website orice continut, informatii sau alte material care:

a.                (ar) incalca drepturile de autor, brevete, marci comerciale, marcile de serviciu, secrete comerciale, sau alte drepturi de proprietate ale unei persoane;

b.                este calomnitar, amenintator, defaimator, obscene, indecent, pornographic, sau ar putea da nastere la orice raspundere civila sau penala in conformitate cu legislatia Romaniei;

c.                include bug-uri, virusi, viermi, cai troieni sau alte coduri daunatoare.
 

Veti seta un user si o parola pentru a utiliza anumite parti ale acestui website. De fiecare data cand utilizati userul si parola de identificare, se va considera a fi autorizate sa acceseze si sa utilizeze www.donnadentalgroup.ro, intr-o maniera consecventa cu termenii si conditiile din prezentul acord, si nu avem obligatia de a investiga autorizatiile sau sursa de acces si utilizare a website-ului. Veti fi singurul responsabil pentru accesul si utilizarea website-ului Donna Dental Group, de catre oricine care ar putea folosi Userul si Parola dvs., cu sau fara consimtamant. Sunteti singurul responsabil pentru protejarea securitatii si confidentialitatii parolei si userului de indentificare atribuite dvs. de Donna Dental Group. In cazul in care constatati ca userul si parola dvs. sunt folosite de orice alta persoana, va rugam sa ne contactati de urgenta.
 
 

4.         REVIEW-URI SI COMENTARII

Cu exceptia cazului in care se prevede altfel, in alta parte, in prezentul acord sau pe website, nimic din informatii, tehnici, idei, intrebari, comentarii, sugestii, trimise sau postate pe www.donnadentalgroup.ro, for fi tratate ca neconfidentiale si vom avea dreptul, irevocabil si transferabil de a utiliza, copia, distribui, afisa, publica, vinde, inchiria, efectua, transmite, adapta, crea lucrari derivate, prin orice mijloace si in orice forma, de a traduce, modifica, inversa, dezasambla, decompile. Toate din cele enumerate mai sus devin automat proprietatea unic si exclusive Donna Dental Group si nu vor fi niciodata returnate dvs..
 

In plus fata de drepturile aplicabile mai sus, declarati si garantati ca detineti si controlati in alt mod toate drepturile de autor, iar comentariile, recenziile sau alt tip de continut pe acest website, nu va viola si/sau incalca drepturile oricarei parti terte. Utilizatorul nu trebuie sa foloseasca o adresa de e-mail falsa, pretinzand ca este altcineva pentru a induce in eroare. Donna Dental Group are dreptul, dar nu este obligat, sa stearga sau sa editeze orice continut trimis (inclusiv comentarii sau opinii) pentru orice motiv.
 

5.         PROPRIETATEA INTELECTUALA

Textul, grafica, butoanele, icoanele, imaginile, clipurile audio si software-ul apartin in exclusivitate Donna Dental Group. Utilizarea de oricare dintre marcile noastre de comert sau marci de servicii fara acordul expres scris, este strict interzisa. Nu aveti dreptul sa utilizati marcile noastre de comert sau marci de servicii in meta tag-uri, fara consimtamantul explicit prealabil.
In cazul in care doriti sa adresati/raportati probleme legate de drepturi de proprietate intelectuala, va rugam sa va adresati la numarul de telefon de contact aflat pe site sau la office@donnadentalgroup.ro
 

6.         INCHEIEREA SI REZILIEREA

In plus fata de orice alte remedii legale sau echitabile, putem, fara nicio notificare prealabila, sa incheiem orice acord sau sa revocam toate drepturile acordate in temeiul prezentului acord. La terminarea prezentului acord, va trebui sa inceteze imediat toate caile de acces si de utilizare a website-ului, iar Donna Dental Group, in plus fata de orice alte remedii legale sau echitabile, va sterge imediat toate parolele si datele de indetificare emise pentru dvs. si va refuza accesul si utilizarea partiala sau totala a website-ului www.donnadentalgroup.ro. Orice reziliere a prezentului acord nu afecteaza drepturile si obligatiile aferente (inclusive obligatiile de plata) a partilor aparute inainte de data rezilierii.
 
 

7.         ERORI DE TIPAR

In cazul in care un produs este listat la un pret incorrect sau cu informatii incorecte din cauza unor erori tipografice sau erori in stabilirea preturilor sau informatiile despre produs primate de la furnizorii nostri, vom avea dreptul de a refuza sau anula orice comanda plasata pentru produsele ce prezinta eroare. Vom avea dreptul de a refuza sau anula orice comanda chiar daca aceasta a fost platita de dvs.. In acest caz vom emite imediat o linie de credit in contul dvs. egala cu suma platita pentru produsul/produsele anulate.
 
 

8.         REMEDII - JURISDICTIA

Sunteti de acord ca prezentul acord dintre parti sa fie supus legii romane. Eventualele incalcari reale sau potentiale, litigii aparute se vor rezolva pe cale amiabilia sau in cazul acest lucru nu va fi posibil, litigiile for fi solutionate de instantele judecatoresti competente din Romania.

×
×
×
×
×
×
×