Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

Dusuri bucale

Dusuri bucale

In aceasta categorie veti putea sa comandati unele dintre cele mai bune dusuri bucale de pe piata romaneasca.

Vizualizare ca: Listă Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
Capat de curatare ST-300 este compatibil cu toate modelele de dus bucal Waterpulse. Capatul de curatare ST-300 se foloseste pentru a curata placa bacteriana din spatiile interdentare si subgingivale. Este demonstrat clinic faptul ca este de d..
46,99 lei
Acest Dus Bucal este un sistem de irigare cu jet de apa care trateaza si controleaza boala gingivala acolo unde o periuta sau ata dentara normala nu pot ajunge. Atasati Dusul Bucal la orice robinet pentru accesibilitate usoara si REZULTATE IMEDIATE. ..
149,99 lei 179,99 lei
 Dus bucal Dental Spa cu conectare la robinet. Vine insotit de  1x Varf Inclus, Sistem adeziv prindere perete. Fara Curent. Portabil. Acest Dus Bucal este un sistem de irigare cu jet de apa care trateaza si controleaza boala gingiva..
98,99 lei
Acest Dus Bucal este un sistem de irigare cu jet de apa care trateaza si controleaza boala gingivala acolo unde o periuta sau ata dentara normala nu pot ajunge. Atasati Dusul Bucal la orice robinet pentru accesibilitate usoara si REZULTATE IMEDIATE. ..
168,99 lei 219,99 lei
Irigator oral Dental Spa utilizeaza tehnologia de pulsare a apei cu ajutorul aerului. Prin apasarea unui buton, aerul pulseaza apa pentru a elimina resturile usor si eficient. Pastrati-va dintii stralucitori cu ajutorul acestui irigator portabil f..
59,99 lei
  Dusul bucal Portabil Waterpulse Cordless Plus (V500) este ideal pentru cei carora nu le place sa foloseasca ata dentara zilnic si pentru pacientii cu bracketuri, implanturi dentare, coroane si punti metalo-ceramice sau pentru cei ..
279,99 lei 289,99 lei
 Dus Bucal Power Jet Manual. 1x Varf Inclus, Rezervor 100ml, Fara Curent, Fara Fir, Portabil. Irigator oral Power Jet utilizeaza tehnologia de perfuzare a apei cu ajutorul aerului. Prin apasarea unui buton, aerul pulseaza apa pentru a elimina..
59,99 lei
Waterpulse sunt cei care au inventat si dezvoltat acest tip de dispozitiv inca din 1962. Dusul bucal Waterpulse Ultra (V300) este topul de gama al producatorului american si asigura utilizatorului rezultate excelente in pastrarea unei igiene orale co..
298,99 lei 329,99 lei
Dusul bucal Portabil Waterpulse V400 Plus este fara fir si se alimenteaza pe baza de acumulatori. Waterpulse Water Flossers sunt inventatorii dusului bucal si va ofera o combinatie unica de apa cu presiune si pulsatii. Aceasta combinatie maseaza s..
219,99 lei 249,99 lei
Waterpulse V660 Professional este ultimul model, varianta premium cu un nou design modern si compact. Daca ai aparat dentar,implanturi dentare,punti si coroane, sau pentru cei diagnosticati cu afectiuni parodontale sau gingivita, Waterpulse poate ..
328,99 lei 379,99 lei
Waterpulse V700 Professional este ultimul model, varianta premium cu un nou design modern si compact. Daca ai aparat dentar,implanturi dentare,punti si coroane, sau pentru cei diagnosticati cu afectiuni parodontale sau gingivita, Waterpulse ..
329,99 lei 389,99 lei
  Husa Waterpulse TP-400. Husa este confectionata dintr-un material impermeabil de culoare albastra. Dusul bucal nu este inclus. Poza cu titlu de prezentare. Compatibila cu modelele de dusuri bucale: V400 V400 Plus V500 &..
56,99 lei
Suport pentru 6 capete de curatare TM-300 Waterpulse. Un suport simplu, comod si igienic pentru cele mai uzuale capete de dus bucal. Cutia nu contine si capetele de schimb. Beneficii: Permite depozitarea capetelor de curatare in mod ..
46,99 lei
×
×
×
×
×
×
×