Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

Dusuri bucale

Dusuri bucale

In aceasta categorie veti putea sa comandati unele dintre cele mai bune dusuri bucale de pe piata romaneasca.

Vizualizare ca: Listă Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
Capat de curatare ST-300 este compatibil cu toate modelele de dus bucal Waterpulse. Capatul de curatare ST-300 se foloseste pentru a curata placa bacteriana din spatiile interdentare si subgingivale. Este demonstrat clinic faptul ca este de d..
46,99 lei
Acest Dus Bucal este un sistem de irigare cu jet de apa care trateaza si controleaza boala gingivala acolo unde o periuta sau ata dentara normala nu pot ajunge. Atasati Dusul Bucal la orice robinet pentru accesibilitate usoara si REZULTATE IMEDIATE. ..
149,99 lei 179,99 lei
 Dus bucal Dental Spa cu conectare la robinet. Vine insotit de  1x Varf Inclus, Sistem adeziv prindere perete. Fara Curent. Portabil. Acest Dus Bucal este un sistem de irigare cu jet de apa care trateaza si controleaza boala gingiva..
98,99 lei
Acest Dus Bucal este un sistem de irigare cu jet de apa care trateaza si controleaza boala gingivala acolo unde o periuta sau ata dentara normala nu pot ajunge. Atasati Dusul Bucal la orice robinet pentru accesibilitate usoara si REZULTATE IMEDIATE. ..
219,99 lei
Irigator oral Dental Spa utilizeaza tehnologia de pulsare a apei cu ajutorul aerului. Prin apasarea unui buton, aerul pulseaza apa pentru a elimina resturile usor si eficient. Pastrati-va dintii stralucitori cu ajutorul acestui irigator portabil f..
59,99 lei
Dusul bucal Portabil Cordless Plus WP-450 Waterpik reprezinta solutia ideala atunci cand vreti sa va bucurati de avantajele curatarii dintilor cu jet de apa, fara inconvenientul cablului de alimentare electrica. Fiind portabil si alimentat cu baterii..
349,99 lei
Dusul bucal Portabil Cordless Plus WP-462 Waterpik ® este varianta de culoare neagra a modelului WP-450. Reprezinta solutia ideala atunci cand vreti sa va bucurati de avantajele curatarii dintilor cu jet de apa, fara inconvenientul cab..
349,99 lei
 Dus bucal portabil Waterpik WP-560. Caracteristici produs: Presiune: 45 - 75 PSI (3.160 To 5.270 Kg/Cm2) Pulsatii / minut: 1250 Sistem electonic de control al presiunii cu 3 trepte Indicator baterie cu LED Model silentios 4..
489,99 lei
Dus bucal portabil Waterpik WP 562.   Caracteristici: Presiune: 45 - 75 PSI (3.160 To 5.270 Kg/Cm2) Pulsatii / minut: 1250 Sistem electronic de control al presiunii cu 3 trepte Indicator baterie cu LED Model silentios 4 varf..
529,99 lei
  Dusul bucal Portabil Waterpulse Cordless Plus (V500) este ideal pentru cei carora nu le place sa foloseasca ata dentara zilnic si pentru pacientii cu bracketuri, implanturi dentare, coroane si punti metalo-ceramice sau pentru cei ..
279,99 lei 289,99 lei
 Dus Bucal Power Jet Manual. 1x Varf Inclus, Rezervor 100ml, Fara Curent, Fara Fir, Portabil. Irigator oral Power Jet utilizeaza tehnologia de perfuzare a apei cu ajutorul aerului. Prin apasarea unui buton, aerul pulseaza apa pentru a elimina..
59,99 lei
Dusul bucal Waterpik Nano WP-250 reprezinta modalitatea cea mai usoara si mai eficienta de curatare a dintilor. Conceput pentru a fi comod, acest dus bucal compact poate fi alimentat electric de la priza din baie si include un rezervor de apa ca..
349,99 lei
Dusul bucal pentru copii Waterpik WP-260 reprezinta modalitatea cea mai usoara, eficienta si distractiva de curatare a dintilor. Acest irigatorul bucal este un model dedicat copiilor cu varste de peste 6 ani sau persoanelor purtatoare de aparat ..
349,99 lei
Dus bucal Waterpik WP 660. Dusul bucal Waterpik Ultra Professional WP-660 este cel mai avansat model de dus bucal de pana acum, fiind modul cel mai usor si mai eficient de curatare a dintilor. Dispunand de un design nou, compact si modern,..
579,99 lei
Dusul bucal Waterpik Ultra Professional WP-662 este cel mai avansat model de dus bucal de pana acum, fiind modul cel mai usor si mai eficient de curatare a dintilor. Dispunand de un design nou, compact si modern, dusul bucal Waterpik WP-..
579,99 lei
Dusul bucal Ultra Water Flosser WP-100 Waterpik® reprezinta modul cel mai usor si eficient de a curata dintii! Waterpik®este recomandarea numarul 1 a medicilor stomatologi. Dispune de 10 setari de presiune a apei, un design modern, este mai mic ..
409,99 lei
Dusul bucal Waterpik Ultra Water Flosser WP-112  reprezinta modul cel mai usor si eficient de a curata dintii! Waterpik®este recomandarea numarul 1 a medicilor stomatologi. Dispune de 10 setari de presiune a apei, un design modern, este mai..
409,99 lei
Dusul bucal Waterpik WF-06 Whitening este primul dus bucal pentru albirea dintilor de la Waterpik.   Avantaje: Indeparteaza petele. Este dovedit clinic faptul ca dusul bucal Waterpik indeparteaza cu 25% mai multe pete de pe supfa..
499,99 lei
Dusul bucal Waterpik WP-861 Complete Care 5.0 este cel mai nou membru al familiei Waterpik. Acesta model va inlocui deja clasicul model WP-900 Complete Care aducand totodata imbunatatiri de performanta precum si un design modern si compact. ..
649,99 lei
Waterpulse sunt cei care au inventat si dezvoltat acest tip de dispozitiv inca din 1962. Dusul bucal Waterpulse Ultra (V300) este topul de gama al producatorului american si asigura utilizatorului rezultate excelente in pastrarea unei igiene orale co..
329,99 lei
Dusul bucal Portabil Waterpulse V400 Plus este fara fir si se alimenteaza pe baza de acumulatori. Waterpulse Water Flossers sunt inventatorii dusului bucal si va ofera o combinatie unica de apa cu presiune si pulsatii. Aceasta combinatie maseaza s..
249,99 lei
Waterpulse V660 Professional este ultimul model, varianta premium cu un nou design modern si compact. Daca ai aparat dentar,implanturi dentare,punti si coroane, sau pentru cei diagnosticati cu afectiuni parodontale sau gingivita, Waterpulse poate ..
379,99 lei
Waterpulse V700 Professional este ultimul model, varianta premium cu un nou design modern si compact. Daca ai aparat dentar,implanturi dentare,punti si coroane, sau pentru cei diagnosticati cu afectiuni parodontale sau gingivita, Waterpulse ..
389,99 lei
Periajul nu este suficient! Dusul bucal Cordless Express Water Flosser WF-02 Waterpik® este solutia atunci cand vreti sa va bucurati de avantajele curatarii dintilor cu jet de apa, fara inconvenientul cablului de alimentare electrica. Fiind..
269,99 lei
  Husa Waterpulse TP-400. Husa este confectionata dintr-un material impermeabil de culoare albastra. Dusul bucal nu este inclus. Poza cu titlu de prezentare. Compatibila cu modelele de dusuri bucale: V400 V400 Plus V500 &..
56,99 lei
Suport pentru 6 capete de curatare TM-300 Waterpulse. Un suport simplu, comod si igienic pentru cele mai uzuale capete de dus bucal. Cutia nu contine si capetele de schimb. Beneficii: Permite depozitarea capetelor de curatare in mod ..
46,99 lei
  Tablete pentru albirea dintilor Waterpik. Avantaje: Folosirea zilnica a unui comprimat, ajuta la indepartarea petelor din zonele greu accesibile, spatiile interdentare si sulcusul gingival; Reda albul natural al dintilor in patru sa..
69,99 lei
Waterpik flosser. Un accesoriu util pentru igienizarea spatiilor interdentare. Reduce cu succes placa bacteriana, curata eficient aparatele dentare fixe.  Descriere produs: - 10000 vibratii pe minut - of..
89,99 lei
×
×
×
×
×
×
×