Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

IGIENA APARATE ORTODONTICE

In aceasta categorie puteti sa comandati produse pentru igiena aparatelor fixe ortodontice.

Vizualizare ca: Listă Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
Ceara de protecite pentru pacientii cu aparate ortodontice fixe.Este un produs non toxic.Poza cu tiltu de prezentare.   ..
34,90 lei
Cutie aparat dentar sau proteza. Marca Dentaurum.Ideala pentru aparate ortodontice mobile sau proteza.Culori variate.Poza cu titlu de prezentare.  Pret/bucata. ..
6,99 lei
Cutie aparat ortodontic mobil,gutiere albire,proteza. Ideala pentru pastrarea in conditii de igiena a gutierelor pentru albirea dintilor acasa,pentru aparat ortodontic mobil sau proteza dentara.Poza cu titlu de prezentare.Se livreaza produsul afla..
4,99 lei 10,00 lei
Cutie aparat dentar sau proteza. Ideala pentru aparate ortodontice mobile sau proteza.Culori variate.Poza cu titlu de prezentare. Pret/bucata. ..
3,99 lei
Cutie aparat dentar sau proteza, Henry Schein.Import SUA. Un produs original. Se recomanda pacientilor cu aparate dentare mobile sau proteze dentare.Setul include:cutie/periuta/pastila de igienizare.Poza cu titlu de prezentare.Culoare albastra...
34,99 lei 38,99 lei
Cutie aparat mobil sau proteza ORAFIX. Ideala pentru purtatorii de aparate mobile sau proteze dentare.Contine un cos special pentru pastrarea aparatului dentar sau a protezei.Poza cu titlu de prezentare.Culori diverse:alb, albastru, mov, verde.In ..
24,99 lei 29,99 lei
Cutii proteza sau pentru aparate ortodontice.Sunt prevazute cu un cos de igienizare. Material plastic, de buna calitate, non-toxic. Marime 86mmx78mmx78mm. Poza cu titlu de prezentare. ..
14,99 lei 18,99 lei
Cutie aparat dentar.  Ideala pentru aparate ortodontice mobile.Culori variate.Poza cu titlu de prezentare. Pret/bucata. ..
3,39 lei
Cutii aparate dentare mobile Slim. Culori variate.Poza cu titlu de prezentare.Pret/buc. ..
3,99 lei
Cutii mari aparate mobile . Culori diferite.Poza cu titlu de prezentare.Pretul afisat este pentru o bucata.  ..
4,99 lei
Dus bucal Waterpik Ultra WP-100. CADOU LA ALEGERE.In comanda va rugam sa specificati varianta aleasa: 1. O apa de gura Crest 1.5 litri. Fabricata in SUA.  2. Un sistem complet de albire Dharma Lapiss SUA.Contine: o seringa gel albire, o..
439,99 lei
  DUS BUCAL WATERPIK WP 660. Oferta cadou la alegere! In comanda, va rugam sa specificati varianta aleasa: 1. O apa de gura Crest 1.5 litri. Fabricata in SUA.  2. Un sistem complet de albire Dharma Lapiss SUA.Contine: o seringa gel..
639,99 lei
Dusul bucal Waterpik WP-861 Complete Care 5.0 . CADOU LA ALEGERE.In comanda va rugam sa specificati varianta aleasa: 1. O apa de gura Crest 1.5 litri. Fabricata in SUA.  2. Un sistem complet de albire Dharma Lapiss SUA.Contine: o..
661,99 lei
Dusul bucal Portabil Waterpik Cordless Plus (WP-450). CADOU LA ALEGERE. In comanda va rugam sa specificati varianta aleasa: 1. O apa de gura Crest 1.5 litri. Fabricata in SUA.  2. Un sistem complet de albire Dharma Lapiss SUA.Conti..
369,99 lei
Flosser foarte subtire: Dispozitiv pentru utilizarea atei dentare in locurile greu accesibile din cavitatea orala.Ideal pentru igienizarea aparatelor ortodontice fixe,a puntilor si a coroanelor dentare. 10buc/plic ..
4,99 lei 10,00 lei
Set igiena aparate ortodontice fixe.Ideal pentru calatorii,office sau acasa. Contine:borseta reutilizabila,o periuta de dinti, o oglinda dentara,o periuta de dinti de calatorii,o mini periuta interdentara,flosser,ata dentara,ceara de protectie.Poz..
39,99 lei 45,00 lei
Set igiena aparat ortodontic fix  Este unul dintre cele mai accesibile seturi de igiena pentru aparate fixe, din Romania. Acesta contine: Flosser foarte subtire: dispozitiv pentru utilizarea atei dentare in locurile greu accesibile..
24,99 lei
Set igiena aparat ortodontic fix Convenient. Acesta contine: Flosser foarte subtire: dispozitiv pentru utilizarea atei dentare in locurile greu accesibile din cavitatea orala.Ideal pentru igienizarea aparatelor ortodontice fixe,a puntilor si a ..
34,99 lei
Set igiena aparate dentara ortodontice Survival XXL. Contine: bidon reutilizabil 600ml, periuta ortodontica cu capat dublu,periuta rabatabila,o miniperiuta interdentara,flosser,ata dentara,ceara dentara, clepsidra timer, oglinda plastic. Pret pent..
44,99 lei 69,99 lei
Set igiena aparate dentara ortodontice. Contine: bidon reutilizabil, periuta ortodontica cu capat dublu,periuta rabatabila,o miniperiuta interdentara,flosser,ata dentara,ceara dentara.Pret pentru o bucata.Poza cu titlu de prezentare.   ..
39,99 lei 44,90 lei
Set igiena ortodontie compact. Ideal pentru igienizarea aparatelor ortodontice fixe. Contine: - periuta ortodontica cu 2 capete active - ata dentara  - flosser (ac dentar pentru utilizarea atei dentare) - ceara dentara - bor..
29,99 lei
Set igiena aparate ortodontice fixe Essential Complete.Pretul este pentru un singur set.Poza cu titlu de prezentare. Contine urmatoarele produse: - periuta ortodontica cu doua capete active - periuta rabatabila - clepsidra masurare timp p..
44,99 lei
Set igiena aparate ortodontice Zipp Pouch.Oferta include 10 seturi. Acesta contine: Flosser foarte subtire: dispozitiv pentru utilizarea atei dentare in locurile greu accesibile din cavitatea orala.Ideal pentru igienizarea aparatelor ortodont..
99,98 lei 189,00 lei
Periuta igienizare aparate ortodontice mobile sau  proteze Dr.Fresh. Import SUA. Un produs excelent pentru igienizarea eficienta a protezelor dentare.Prevazuta cu un maner ergonomic si 2 capete active pentru curatare.     ..
34,99 lei
Periuta ortodontica cu capat dublu: Maner ergonomic, capat dublu ideal pentru igienizarea spatiilor interdentare si aparatelor fixe ortodontice.Culori variate. Oferta include 4buc/set. ..
59,99 lei 75,00 lei
Periuta pentru curatarea protezelor si a aparatelor ortodontice mobile.Este prevazuta cu 2  capete active, unul clasic/drept pentru igienizare universala si unul de mici dimensiuni pentru igienizarea spatiilor greu accesibile.Ambalata ..
24,99 lei
Set 2 periute interdentare. Se utilizeaza cu succes la igienizarea spatiilor interdentare si a aparatelor ortodontice fixe. ..
4,99 lei
Periute de dinti rabatabile: Ideale pentru calatorii, birou sau alte ocazii.Atent finisate.Disponibile in culori diverse.Pretul afisat este pentru o bucata.Poza cu titlu de prezentare. ..
9,99 lei
Punga de plastic cu dintisori. Ideala pentru pacientii care primesc un cadou in cabinetul stomatologic.22cm/17cm. ..
2,49 lei
Strugurel buze Blistex Original SUA 4.25gr. Aroma mango si portocala. Protejeaza contra razelor solare, reduce senzatia de buze uscate. Aplicati cu 15min inainte de expunerea la razele solare.Repetati la fiecare 2 ore. Nu se recomanda la copi..
14,99 lei
×
×
×
×
×
×
×